Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Gamers.ba Kafa

1.469 pregleda · 95 odgovora · otvorena 20.10.2009. u 20:20

UPDATE :

Kafa je u subotu. ( ovu )

u 14.00.h - Euronet

Molio bi osobu koja obožava tol'ko svoju jadnu je***u funkciju da više ne briše topic , i da pusti nas normalne membere da uživamo u boravku na ovom sajtu. Hvala , slijedi c/p iz Pinky-eve teme koja biva stalno izbrisana od nečije strane.

Nadam se da više neće bit problema. ;) i za vaše , a i za moje dobro.

------------------------ CUT HERE --------------------------

Ovako. Prvi se ja izvinjavam u svoje ime sto se ovo nesto zakomplikovalo oko kafe. Kako doznajem, ovaj topic nece biti obrisan tako da se mozemo lijepo dogovoriti. Copy/paste za prvi topic.

Pozdrav svima!

Nesto se bas ovih dana "zakuhalo" na G.ba. Dosta dusa napusta site. To bi bilo normalno da nisu u pitanju "oni na vrhu". Uglavnom, nisam kreirao topic da bih pisao roman o tome zasto se to desava, ko je kriv, zasto zecu vire usi kad se sakrije, sta ce meni mobitel na podu.
Kao sto naslov kaze, post-am da vidim da li ima raspolozenih za ovaj nemili dogadjaj. Vec je jedna organizovana i, kako sam vidio i cuo, fino je bilo. Druzba, zezancija, obaranje ruke,...
Shvatam sve vase obaveze, ali vec sam rekao da sumnjam da je toliki problem odvojiti sat-dva.
Inspirisan cijelim portalom i Jason-ovom recenicom: "Postavi temu, sta ti fali ", vala postavljam. Bitno je dakle samo da ima onih koji bi dosli. Usaglasicemo vrijeme i mjesto nekako. Prvi da kazem da ne mogu nedjeljom zbog predavanja. Ostalim danima, ako sve bude okay, mogu.
Eto, ja sam svoje rekao. Na vama je sad.

------------------------ CUT HERE --------------------------
Ae ako budem mogao doletim i ja ( Ako bude ko htio samnom ofirno mi sam da dolazim :$ )
Btw ja sam kinderche josh uvijek pa ako smeta.. ( 14,5 god :$ XD )
OMGitsDADY je napisao/la:
Ae ako budem mogao doletim i ja ( Ako bude ko htio samnom ofirno mi sam da dolazim :$ )
koji dio iz rajvosa? valjda ima nekog iz tvog djela 100%

i sha ti ima bit ofirno xD
BLAZZE je napisao/la:
Fina tema :$ doci cu 100 % ako mi nes bas ne iskrsne onda necu doci :$

Pozelio sam kafe da pricam o igricama jer kod mene niko u raji nema da igra igrica pa nemogu pricati a prica mi se :$

Skenderija 2 sata? 100 % ? Pijemo kafu u Euronet y caffe ?

a djemo neznam sto sam te citirao :] xD sry Icemo zajedno bracika (K)

Jasone dodji da te diram :] ocu i ja aplauz :$

Marka ne mozete fuliti,Koscuran moj

Jos sam zaboravio reci,da ce Marko sjediti pored "Tete Razapete" ,cistit ce joj nokte
Jason je napisao/la:
koji dio iz rajvosa? valjda ima nekog iz tvog djela 100%

i sha ti ima bit ofirno xD
Dio : Shirokacha ~~ valjda ima nekog iz tvog djela 100% = Ako nema znam bruku gamera iz sarajeva, nije to problem

i sha ti ima bit ofirno xD = aa pa nezz .. nekako ja niko i nish da uletim medju vas 1337 sto se svi znate .. to mi belaj :$
Jason je napisao/la:
@ Philosopher

Nije Zajko 100% , možda ima problema s tobom , al' vjeruj mi lik je dobar pravo. Uopšte nije ni nafuran ni ništa , već jebiga neam blage majke mi .. Ista stvar košto sam i ja bio u svađi sa Kemom ( Fatalom ) ...

@ ney

Nisam , ne'am limita da skidam od prve sezone. Ofirno mi gle'at ne znam ni koja je atm sezona , postavljena na epn free zonu.

@ RAYMAN

Gdje živiš ? :)
Nisam ni mislio na zajku.
Rekao sam alienzzu ko je. :)

btw. Cak i da sam blizu, nebi smio doci, istuce me abasi i blazze. :D
vidjet cu sa ovim haverima - pa eto mozda dodjem
sve zavisi od njih, ako oni budu ZA, dolazimo
Lijepo bi to sve bilo . Al ovako kad se svaki put organizuje g.ba kafa , svi se odmah javljaju dolazim 100% ofo ono , i na kraju dodje 9 ljudi .
je napisao/la:
@ luxore

baš obrnuto , ja nikog ne znam od njih u rl lol.

@ philosopher

lol'd just lol'd. pmaj mi ime admina :D
Jason je napisao/la:
e vidish slični smo , samo što ja nisam stidan već asocijalan. tj. mrzim pričat sa neandertalcima koji idu u moju školu , a vala i s mojim rl wannabe prijateljima.

vremena sigurno imaš , Subota - 14.00h
Hajde volio bih doći, samo da šta ne iskrsne.
torQ7u je napisao/la:
Subota / 14.00h / Skenderija ?
Turnir hrasnica ? Pomjeri za nedjelju
Rammo je napisao/la:
Turnir hrasnica ? Pomjeri za nedjelju ;D
a u pm , zaboli me qrac za turnir .. ako ti se ide na kafu doćeš i gotovo , a nećeš ić gleat turnir .. turnira će uvijek bit ;)
OMGitsDADY je napisao/la:
chekamo se na kombijskoj prcim ti isusa

~ Turnir , j**o ba cs nije sve u cs bolje izacc sa rajom na kafu , sok neki druzit se a ne tamo ispred se smrzavat i cekat svoj red itd itd .. 100% dolazim
BUYAKA je napisao/la:
chekamo se na kombijskoj prcim ti isusa :D

~ Turnir , j**o ba cs nije sve u cs bolje izacc sa rajom na kafu , sok neki druzit se a ne tamo ispred se smrzavat i cekat svoj red itd itd .. 100% dolazim ;)
weeeeeeeeeeeeeeeee Bujaka ( brzo izgovoreno XD )
Ajde na msn !! :D
4rm4n1 je napisao/la:
Mogu l' oni manji gaymeri ?

Mozda dodjem ako nadjem nekog' da idemo zajedno, glupo mi samom
Evo idolu ja cu ici s tobom,jos i tarika zvnut'
btw. ne vidjoh gdje bi se trebala odrzati i kada?
edit: vidio sam sad u postovima u subotu i meni odgovara
Samo se nadam da stariji nece zezat' nas mladje :$ <3
Jason je napisao/la:
a u pm , zaboli me qrac za turnir .. ako ti se ide na kafu doćeš i gotovo , a nećeš ić gleat turnir .. turnira će uvijek bit ;)
Pa mozemo ovu sada subotu, jer je tek onu tamo subotu turnir ;)
Jason je napisao/la:
a u pm , zaboli me qrac za turnir .. ako ti se ide na kafu doćeš i gotovo , a nećeš ić gleat turnir .. turnira će uvijek bit
Pola gamera ide u hrasnicu ? Prvi ti nece doc entel, onda gAte, neo, ma nece brate niko... Skontaj...
VEX je napisao/la:
Pa mozemo ovu sada subotu, jer je tek onu tamo subotu turnir ;)
Objasni malom Rami da je kafa ove subote , a ne 31.10 jer je tad meni Halloween + Koncert Riblje Čorbe u Beogradu + njima turnir.

hvala ćao <3
Jason je napisao/la:
Objasni malom Rami da je kafa ove subote , a ne 31.10 jer je tad meni Halloween + Koncert Riblje Čorbe u Beogradu + njima turnir.

hvala ćao <3
Ma pusti njega :)
Uglavnom da se zna .. ova sada subota u 14 sati na skenderiji ;)
Eto Rammo procitaj :)

Cak sto vise, turnir nije 31.10 ... nego 07.10 kako kazu neki ;)
VEX je napisao/la:
Ma pusti njega
Uglavnom da se zna .. ova sada subota u 14 sati na skenderiji
Eto Rammo procitaj

Cak sto vise, turnir nije 31.10 ... nego 07.10 kako kazu neki
07.11 *
Ako nas ima iz Hrasnice... kako cemo, sta cemo ? Daleka Skenderija. Nemam mjesecnu ali imam auto koje trosi 15 pa ako vam se isplati sa mnom ici...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.