Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Gamers.ba Kafa

1.469 pregleda · 95 odgovora · otvorena 20.10.2009. u 20:20

UPDATE :

Kafa je u subotu. ( ovu )

u 14.00.h - Euronet

Molio bi osobu koja obožava tol'ko svoju jadnu je***u funkciju da više ne briše topic , i da pusti nas normalne membere da uživamo u boravku na ovom sajtu. Hvala , slijedi c/p iz Pinky-eve teme koja biva stalno izbrisana od nečije strane.

Nadam se da više neće bit problema. ;) i za vaše , a i za moje dobro.

------------------------ CUT HERE --------------------------

Ovako. Prvi se ja izvinjavam u svoje ime sto se ovo nesto zakomplikovalo oko kafe. Kako doznajem, ovaj topic nece biti obrisan tako da se mozemo lijepo dogovoriti. Copy/paste za prvi topic.

Pozdrav svima!

Nesto se bas ovih dana "zakuhalo" na G.ba. Dosta dusa napusta site. To bi bilo normalno da nisu u pitanju "oni na vrhu". Uglavnom, nisam kreirao topic da bih pisao roman o tome zasto se to desava, ko je kriv, zasto zecu vire usi kad se sakrije, sta ce meni mobitel na podu.
Kao sto naslov kaze, post-am da vidim da li ima raspolozenih za ovaj nemili dogadjaj. Vec je jedna organizovana i, kako sam vidio i cuo, fino je bilo. Druzba, zezancija, obaranje ruke,...
Shvatam sve vase obaveze, ali vec sam rekao da sumnjam da je toliki problem odvojiti sat-dva.
Inspirisan cijelim portalom i Jason-ovom recenicom: "Postavi temu, sta ti fali ", vala postavljam. Bitno je dakle samo da ima onih koji bi dosli. Usaglasicemo vrijeme i mjesto nekako. Prvi da kazem da ne mogu nedjeljom zbog predavanja. Ostalim danima, ako sve bude okay, mogu.
Eto, ja sam svoje rekao. Na vama je sad.

------------------------ CUT HERE --------------------------
Neki nadrkani moderator.

I onda kazu da ja nisam upravu.
Mogu l' oni manji gaymeri ?

Mozda dodjem ako nadjem nekog' da idemo zajedno, glupo mi samom

Post dobio aplauz od Jason

AlienzZ je napisao/la:
Neki nadrkani moderator.

I onda kazu da ja nisam upravu.
Nije neki nadrkani moderator nego neki (tacno znam koji) nadrkani administrator. ;)
4rm4n1 je napisao/la:
Mogu l' oni manji gaymeri ? :-[

Mozda dodjem ako nadjem nekog' da idemo zajedno, glupo mi samom :D
@ Dino

Ko je kad rek'o da nisi u pravu ?

@ 4rm4n1

Mozhe ba svako , što više raje se skupi to bolje. Smisao portala i jeste da se družimo i virtuelno i u real life. :)
Budem li imao vremena, što da ne.
Svaki dan me obraduješ bro ;) . Nego jesi počeo gledati Prison Break :):) . Ovako što se budemo više družili, više ćemo se uvažavati i kontati stvari oko ovog sajta ;) ..
ja bi dosao al mi ofirno da sam idem.......

nezzz....vidicu samo javite kad je i 71% dolazim....
ja sam "malo" stariji za tu kafu, ali ako ce to biti u sarajevu, doci cu vrlo rado da vam platim kafu svima :)
Da li bi mogao prijedlog? Tacnije dva. Da se meeting odrzi u nekom drugom gradu sem Sarajeva ili drugi prijedlog da G.ba kaHva bude vise i u razlicitim gradovima svaki put. Jer vjerujem da ima membera koji zele da se upoznaju sa ostalom rajom ali nazalost nemaju dovoljno novca za karte. Stoga mislim da moj prijedlog nije los.
RAYMAN007 je napisao/la:
ja bi dosao al mi ofirno da sam idem.......

nezzz....vidicu samo javite kad je i 71% dolazim....
@ Philosopher

Nije Zajko 100% , možda ima problema s tobom , al' vjeruj mi lik je dobar pravo. Uopšte nije ni nafuran ni ništa , već jebiga neam blage majke mi .. Ista stvar košto sam i ja bio u svađi sa Kemom ( Fatalom ) ...

@ ney

Nisam , ne'am limita da skidam od prve sezone. Ofirno mi gle'at ne znam ni koja je atm sezona , postavljena na epn free zonu.

@ RAYMAN

Gdje živiš ? :)
Justice je napisao/la:
Da li bi mogao prijedlog? Tacnije dva. Da se meeting odrzi u nekom drugom gradu sem Sarajeva ili drugi prijedlog da G.ba kaHva bude vise i u razlicitim gradovima svaki put. Jer vjerujem da ima membera koji zele da se upoznaju sa ostalom rajom ali nazalost nemaju dovoljno novca za karte. Stoga mislim da moj prijedlog nije los.
Bas tako npr ja nikako ne mogu necu 3 sata da se vozim radi toga , a sto si reko volio bi upoznat neke ljude :$
Od sada, kad napisete mogao bih ali mi ofirno ha-hu, daleko,... stavite iz kojeg ste grada da ne moramo pitati svaki put.
Psujem opet onom ko je izbrisao teme.

Post dobio aplauz od vLexinho

Subota / 14.00h / Skenderija ?
gdje ce se kahvenat' ?

@edit: ne prikaza mi markov post
Hajd vidjet cu ako ufatim vremena, fakat. Volio bih da dodjem
Jason je napisao/la:
@ Dino

Ko je kad rek'o da nisi u pravu ?

@ 4rm4n1

Mozhe ba svako , što više raje se skupi to bolje. Smisao portala i jeste da se družimo i virtuelno i u real life.
Mogu i oni mladji -- 14 godina
FireFist je napisao/la:
Mogu i oni mladji -- 14 godina
Mogu i oni i ispod 14 godina
torQ7u je napisao/la:
Subota / 14.00h / Skenderija ?
Taman očiju mi. Ko' da si me pitao ;) .

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.