Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

[email uklonjen] KAFA

1.998 pregleda · 97 odgovora · otvorena 24.10.2009. u 17:05

E ovako my rezime :$

Ustanem u 9 jer necu da vas izradim, odem na trening sa djemom, treniramo do 12... Odemo do haruNa kuci, pokupimo njega, oni odu kod DJEMA ... Ja odem kuci ,nazove me YASSA i ja njega i dogovorimo se da se nadjemo da idemo na gamers.ba kafu 
Dolazimo u Euronet, tamo 5 ljudi : Djemo, Harun, VEX, deni, neznam 5tog xD... Sjednemo mi, kad eto Zajke (abasija) sa svojom djecom, poveo djece nake bruku nikog neznam, i sa njim je bio enteL scamer  Trokuta nemogu zaboraviti 
Posle 20 minuta dolazi underssoN (Mahir)

Posle pola sata, malo jace oni odu skoro svi u NEON da pokazu svoje vjestine cs-a 

Ja, mahir, Marko i jos 3 momka neznam tacno nickove, ostali da pricamo 

I onda posle malo duzeg vremena i mi se pokupimo krenemo i mi u NEON... Kad odose ova 4 kuci :$ ja i Mahe odemo do neona, kad prizor YASSA sa SARAJEVSKOM  i tu malo popricamo ... i pokupimo se kucama :$

btw: Razocarao me je JASON jer nije dosao ... neznam zasto al ... mozda je imao neki opravdan razlog, pa necu nikoga da kritikujem 

NAPISITE SVOJ REZIME SA G.BA KAFE KO JE BIO.. Ko NIJE NEKA NEPISE I NEKA NE SPAMA HWALA CYA !

Nemoj da brisete temu ... tema je za g.ba :$ itd

Dovidjenja do sljedece kafe 

Na kafi :)
Bilo exta ocm :)
Jes da ih pola nisam znao , al eto :D bilo super
upozno ofo ono :D malo jos da se bolje da se upoznamo i to je to :D

Post dobio aplauz od Jason

Pise se Mahir i Ja , no nebitno, kad dodjem ja ima da organizujemo kafu ^^

vLexinho je napisao/la:
Pise se Mahir i Ja , no nebitno, kad dodjem ja ima da organizujemo kafu ^^
ti dok dodjes trebas sada krenuti da bi dosao na ljeto

salim se brate doleti qme kad dodjes j**o g.ba kafe idemo mi popiti pivu koju (H)

blejz je napisao/la:
ti dok dodjes trebas sada krenuti da bi dosao na ljeto

salim se brate doleti qme kad dodjes j**o g.ba kafe idemo mi popiti pivu koju (H)
Haha gamers.ba piva xD

Ustanem ja oko 11h, i odem se šišati. Nisam se ni okupo kako treba, i odem na dogovoreno mjesto, udjem u Zajkino auto, u kojem je bio i Entel :D:D. Dodjem na okupljalište, nidje organizatora xD al valjda je imao razlog neki pa nije došao ;). Udjem u euronet, popijem kaficu, častio me wonderboy( zahvaljujem ! ). Ode ih pola u neon, ostanemo ja , wonder, underson, marko i blazze. Pričali pola sata nešto i svak svojoj kući. Happy End..:)

Jason - Do you really know me? I might be a God. says (17:02):
*pa ja htio ići
*kad lik krenuo u 13.00h
*ja rek'o ********
*neću stić
    980 ` je bi ga to ti je ne bri ga says (17:02):
*doso je jarane
Jason - Do you really know me? I might be a God. says (17:02):
*za 3 sata
    980 ` je bi ga to ti je ne bri ga says (17:02):
*on
*XD
*i to prije vremena

Uglavnom , mislio sam da neću stići. Jer je krenuo WonderBoy tek u 13.00h , i jednostavno je nemoguće da za sat vremena iz Hrasnice dođete na Skenderiju.

J**i ga , jesam debil i papak i sve najgore što sam pregazio svoju riječ. Dešava se j**i ga ...

Post dobio šamar od Jason

vLexinho je napisao/la:
Haha gamers.ba piva xD
Da vidis maloprije scene, nakav lik dzenisdzenis digao u 2 minute 5 puta temu gamers.ba hamurger HAHAHHAHAHA

nemozes obrisati kolko dize xD

I onda 6 tema kako u cs da prebacim iz lijeve ruke u desnu AHHAHAHA

Ja nisam dosao jer iskreno, imao sam s' kim, al' mi je vaznija cura od hrpe mudonja koja prica o gamingu (;

debil123 je napisao/la:
Ja nisam dosao jer iskreno, imao sam s' kim, al' mi je vaznija cura od hrpe mudonja koja prica o gamingu (;
ja qme znam kad si samnom u drustu da svrsavas

debil123 je napisao/la:
Ostali su rekli da nisi smio zbog Zajke :) . Jel istina?

Ja popila kafu besplatno :$

Hvala onom ko mi je platio :$

BLAZZE je napisao/la:
Da vidis maloprije scene, nakav lik dzenisdzenis digao u 2 minute 5 puta temu gamers.ba hamurger HAHAHHAHAHA :D

nemozes obrisati kolko dize xD

I onda 6 tema kako u cs da prebacim iz lijeve ruke u desnu AHHAHAHA
Ne žalim sto sam ostao sa blazze-om, lik je pričao raznorazne priče i baš ga je bilo zanimljivo slušati !

<33

Bio... Al' u malo drugom planu
Ugl. bilo je raje gore na spratu, ja sam sa par likova dolje bio, ja tek poceo piti kafu kad se neki idoli i no lajferi pokupise i odose igrat csa. Ja reko majko moja pa zar ne mogu p'o sata bez kantera.. Al' et... Ugl. ispijem ja kafu, beze gore pogledam ko je osto, Marko i jos naki likovi ne znam ih, meni ofirno nikog ne znam da se pozdravljam ja preko vrata i kuci. Ugl. nikakav poseban osjecaj kad niko ne moze sjestio p'o sata da se isprica ko covjek a ne odma csa

blejz je napisao/la:
ja qme znam kad si samnom u drustu da svrsavas
Aj ti mali ne seri :$ ♥ Voli te brat.

~ Zajke ? Iskreno ne. Mogao sam doći jer znam da me covjek ne bi' udario, to bi' bio blam za njega da udari dijete od 15 godina (;
torQ7u je napisao/la:
Ja popila kafu besplatno :$ :-[

Hvala onom ko mi je platio :$ :-*
:O , da nisam ja ?, i Rammo je se provukao da nije platio :D

debil123 je napisao/la:
Aj ti mali ne seri :$ ♥ Voli te brat.

~ Zajke ? Iskreno ne. Mogao sam doći jer znam da me covjek ne bi' udario, to bi' bio blam za njega da udari dijete od 15 godina (;
Bio je zajko i nebi te udarao 100 % ... vjeruj mi ... a qme bgm niko nije pricao o GAMINGU !

Aj ti mali ne seri :$ <3 Voli te brat.

GAZZEL je napisao/la:
Aj ti mali ne seri :$ <3 Voli te brat.

Ma znam qume, govorio je da te ne bi . Šalim se ;). Kad bude opet kafa, naleti .

blejz je napisao/la:
Bio je zajko i nebi te udarao 100 % ... vjeruj mi ... a qme bgm niko nije pricao o GAMINGU !
Ma brate znam da me ne bi' udarao, kazem ti, ovaj ney prica da je zbog Zajke (;

Ustao u 12 spremam se zovem Jasona idemol kaze hajde
OK spremi se eto me
dolazim po njega on u pidzami hladno pa gdje cemo ba zakasnili hu ha on nece e reko jbg ako hos ja odo kaze nemoj ba nes stici .. i ja krenem dodjem na plato vidim lijevo stoji grupa momaka kontam ko sta ma necu ofirno mi prici provrtim se po plato malo na MSN i reko odo pric pa sta bude
pridjem vozdra sta ima (Poznao Abasia sa slika iz galerije )
pozdravimo se svi kaze Zajko hajmo mi ko bude htjeo zna doci i prelazimo cestu ide marko happy nekako udjemo sjedemo
kafa... prica zezancija dodje konobar da naplatio zavrsava mu smjena a kontam necemo pobjec aj to obavimo sve
Zajko ustaje mora ici ima ligu ode on i jos par gamera
Yassa i ekipa otisili u neon
ostali Ja ney Blazze Marko Under i Pinkyy raspricali se
moja jedina izvala danas
WonderBoy : ee odkud ono underu global lik sjedi preko puta
Ostali : Pa ovo je under
ja se sjebo maximalno
Halali Mahire

krenemo i mi blazze ode u neon
ney na trolu ja i pinkyy ♥ odvukli Marka kuci
i onda mene Pinkyy u Hrasnicu pred vrata ♥ ♥
Zlatan momak i fin decko
[HVALA NA PREVOZU]

i evo me nazad instaliro PES 2010 da probamm

pozzzzzZZZ

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.