Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Rya - Kafa

741 pregled · 31 odgovor · otvorena 30.10.2009. u 19:30

Ovako:

Nekad davno sam Riani obećao da ce biti kafa kad ona bude u Sarajevu, pa sam bio zaboravio, nisam imo vremena i kojekakve gluposti su me zaustavile.

Eo sada pozivam sve membere GAMERS.ba FORUMA, da sudjeluju u SPECIAJLNOJ kafi samo za RYANU !

Znaci ovako:

Datum: 31 OKTOBAR ( SUBOTA)
Vrijeme: 13.30h na PALTOU SKENDERIJA !

Hvala

Nadam se da ce mnogi sudjelovati, i da ce napokon upoznati Rya-u <3

Nek neko stavi temu u zanimljive.
Rya ti se svidja, to svi znamo, al' ne moras joj se voliko uvlaciti, nemas ni ti jahtu al' nije ni ona Severina :$ <3 Marko brat :$
Ja ču doć akobogda,a maloprije mi bili u neonu ma kamara nas (cage,voodu,xxxado,rya,zone,lasy,make,BELI čier.............)mogli smo se zarakijat :P
Gazzelowskii je napisao/la:
Rya ti se svidja, to svi znamo, al' ne moras joj se voliko uvlaciti, nemas ni ti jahtu al' nije ni ona Severina :$ <3 Marko brat :$
HAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

DOBIO APLAUZCINU BY NYP
Docicu i ja..

Nisam do sada bio ni na jednog gba kafi .
Gazzelowskii je napisao/la:
farise postojil josh 1 acc da udjes hahhaha cojk na 8 acc banovan ... ahahha
Ko je reko da ja imam vremena za kafu?

Ma ajde doci cu s xXxAd0om (:
Rya je napisao/la:
Ko je reko da ja imam vremena za kafu? :D

Ma ajde doci cu s xXxAd0om (:
Volim te sto ga hladno isfura, ja sam ga zvao na kafu u neon jednom, dosta mu :$ <3

~ Gdje je Adnan, jel' kod tebe 'ebem mu Lanu ? :$
CampeR_AneLa je napisao/la:
Ja ču doć akobogda,a maloprije mi bili u neonu ma kamara nas (cage,voodu,xxxado,rya,zone,lasy,make,BELI čier.............)mogli smo se zarakijat
Mogo si se pozdraviti :O salim se nisam te vidio bio mrak bgm prepoznao bih te. Jesi vidio kako sam ih ninjoooooo

By: Ad0o
Ajde da se nadjemo na ilidzi kod hotela pa u ilidzisu pit kafu mislim da je XY ljepse :D
Ako mognem naletit cu posto je sutra tekma jos imam nekih planova.
Cya (;
ne dolazim ne intersuje me to... pa nije RIP RYA pa da idem negdje za nju mozda doletim radi maketa (undersona)...
cao
e jbg :P dogovorio se sa rajom sutra po gradu da se zahebavamo al et 9-) i + mogu se kladit da nece bit vise od 5-6 gamera i to ce bit dobro ak dodje :D
_Edy_ je napisao/la:
e jbg :P dogovorio se sa rajom sutra po gradu da se zahebavamo al et 9-) i + mogu se kladit da nece bit vise od 5-6 gamera i to ce bit dobro ak dodje :D
izvini molim te ? ti to redovan i ides po kafama ?
Lol .. Dobro sve kafa i druzenje postujem, al tema u zanimljivim rofl. Ko je Rya neki ambasador,poslanik,melek? WTF
HZsA je napisao/la:
Lol .. Dobro sve kafa i druzenje postujem, al tema u zanimljivim rofl. Ko je Rya neki ambasador,poslanik,melek? WTF
pr0 sam

Nisam ja kriva sta je tema u zanimljivim, niti nisam trazila da kafa bude posvacena meni? WTF?

Nisam niko i nista.. Al Marko me dugo nije vidio pa me pozelio..
Rya je napisao/la:
pr0 sam

Nisam ja kriva sta je tema u zanimljivim, niti nisam trazila da kafa bude posvacena meni? WTF?

Nisam niko i nista.. Al Marko me dugo nije vidio pa me pozelio..
libo me racku ba, za tobom i Markom
Kod tebe cemo u auto, onda 'ajmo na Ilidzu
rado bi dosao, al radim :S jbg tek bi mogao oko 3 :|

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.