Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

[email uklonjen] KAFA

1.998 pregleda · 97 odgovora · otvorena 24.10.2009. u 17:05

E ovako my rezime :$

Ustanem u 9 jer necu da vas izradim, odem na trening sa djemom, treniramo do 12... Odemo do haruNa kuci, pokupimo njega, oni odu kod DJEMA ... Ja odem kuci ,nazove me YASSA i ja njega i dogovorimo se da se nadjemo da idemo na gamers.ba kafu 
Dolazimo u Euronet, tamo 5 ljudi : Djemo, Harun, VEX, deni, neznam 5tog xD... Sjednemo mi, kad eto Zajke (abasija) sa svojom djecom, poveo djece nake bruku nikog neznam, i sa njim je bio enteL scamer  Trokuta nemogu zaboraviti 
Posle 20 minuta dolazi underssoN (Mahir)

Posle pola sata, malo jace oni odu skoro svi u NEON da pokazu svoje vjestine cs-a 

Ja, mahir, Marko i jos 3 momka neznam tacno nickove, ostali da pricamo 

I onda posle malo duzeg vremena i mi se pokupimo krenemo i mi u NEON... Kad odose ova 4 kuci :$ ja i Mahe odemo do neona, kad prizor YASSA sa SARAJEVSKOM  i tu malo popricamo ... i pokupimo se kucama :$

btw: Razocarao me je JASON jer nije dosao ... neznam zasto al ... mozda je imao neki opravdan razlog, pa necu nikoga da kritikujem 

NAPISITE SVOJ REZIME SA G.BA KAFE KO JE BIO.. Ko NIJE NEKA NEPISE I NEKA NE SPAMA HWALA CYA !

Nemoj da brisete temu ... tema je za g.ba :$ itd

Dovidjenja do sljedece kafe 

MAND4 je napisao/la:
Bio... Al' u malo drugom planu
Ugl. bilo je raje gore na spratu, ja sam sa par likova dolje bio, ja tek poceo piti kafu kad se neki idoli i no lajferi pokupise i odose igrat csa. Ja reko majko moja pa zar ne mogu p'o sata bez kantera.. Al' et... Ugl. ispijem ja kafu, beze gore pogledam ko je osto, Marko i jos naki likovi ne znam ih, meni ofirno nikog ne znam da se pozdravljam ja preko vrata i kuci. Ugl. nikakav poseban osjecaj kad niko ne moze sjestio p'o sata da se isprica ko covjek a ne odma csa
Nije niko pricao o CSu vecinom sam ja pricao svoje dozivljaje i YASSA ... momcima je bilo zanimljivo slusati price TATE I MAME !:$

Post dobio aplauz od Jason

debil123 je napisao/la:
Aj ti mali ne seri :$ ♥ Voli te brat.

~ Zajke ? Iskreno ne. Mogao sam doći jer znam da me covjek ne bi' udario, to bi' bio blam za njega da udari dijete od 15 godina (;
al uglavnom je to ono sto vas mudonje drzi na zivotu... Vasa muda, jer znate da vas niko stariji nece dirati. Ima tako nekolicina na AP. Qrce se jer znaju da ih niko stariji nece dirati...

debil123 je napisao/la:
Ja nisam dosao jer iskreno, imao sam s' kim, al' mi je vaznija cura od hrpe mudonja koja prica o gamingu (;
Pa nisi se ni trebao prijaviti onda ako ti je neka cura bitnija od ljudi sa kojima provodis dan na ovom poratlu ili si provodio ... !

:-[
Jason bio umoran od sjedenja, ev maloprije mi pishe na msn.

Bilo je pravo dobro .. doslo je neke male raje ... bili su i YASSA, djemo, harun, undersoon, dni, Violen, Torque, blazze itd 
Fina se raya skupila, zajebavalo se itd 

Zao mi je sto nije Jason dosao .. volio bi ga upoznati 

see ya next time

edit: da ne zaboravim i Rammu svoju ljubav 

mirofa je napisao/la:
Pa nisi se ni trebao prijaviti onda ako ti je neka cura bitnija od ljudi sa kojima provodis dan na ovom poratlu ili si provodio ... !

Pa oni se prijave svugdje, a nema ih nigdje. Isto i za turnire. Folovi na kraju fali igrač, ovo ono. Sad fol cura. Give me a break.

mirofa je napisao/la:

:-[
Hajmo sad svima koji su došli, udri jedan aplauz :$:$

ney je napisao/la:
Hajmo sad svima koji su došli, udri jedan aplauz :$:$
To ono da se iskupis zato sto se nisi pojavio ! 

VEX je napisao/la:
To ono da se iskupis zato sto se nisi pojavio ! :D
Aha, ahahaha :D

VEX je napisao/la:
To ono da se iskupis zato sto se nisi pojavio ! 
Posteno posteno kao i sto je receno ko ne dodje shamar =)
n1
Ja na arbajtu al dobro je nisam se ni javljao  da cu dolazit

ney je napisao/la:
Ne žalim sto sam ostao sa blazze-om, lik je pričao raznorazne priče i baš ga je bilo zanimljivo slušati !

<33
Sta vam je nalago Bwazze brat ?

<3 bleyz

Fino fino Bio sam na gotovo svim g.ba kafama, al na ovu je došlo najviše raje

Svaka čast pohvale.. idemo ka boljem.

Jason. Nema veze sto nisi dosao, al mogao si barem javiti... I mogao si doci , sta fali ako zakasnis ha ja

Al et, cujemo se sledeci put

POzz

dwts je napisao/la:
Sta vam je nalago Bwazze brat :D ?

♥ bleyz :P :-*
Ma ne mislim da je lagao, haha. Uglavnom nije bilo dosadno :D

eN je napisao/la:
Fino fino :) Bio sam na gotovo svim g.ba kafama, al na ovu je došlo najviše raje :)

Svaka čast pohvale.. idemo ka boljem.

Jason. Nema veze sto nisi dosao, al mogao si barem javiti... I mogao si doci , sta fali ako zakasnis ha ja ;)

Al et, cujemo se sledeci put :P

POzz
i kako vam prodje liga ?

dwts je napisao/la:
Sta vam je nalago Bwazze brat  ?

♥ bleyz  
PI**A NESMIJES ZUCE U TACEVE :$

Zveknut cu ti tac u skoli 

Uh, nisam bio na g.ba kafi, nisam ni obecao, imao sam instrukcije :S

Ali dosao ja oko 2 i 40 ispred NEON-a kad nailazim na VEXA, govori mi eno dole Yasse, Haruna, Mahira, Djeme....joj iskreno ja se bio prepao....hocel me dole zajebavati 

Udem ja dole kad Yassa sa Sarajevskom:D Djemo me samo nasmijavao (pozdrav bratu), nisam sebi mogao doci, onda su mi komentarisali kosu (BLAZZE) pozdrav i tebi brate.... 
Obecavam necu vise spamati i prepirati, to samo za tebe Bakire 

Eto bilo fino, mogao sam i na tu kafu doci, ali eto 
Pozzz

Navratite ponovo u NEON 

P.S: Onaj djemo NEMA sta nije propsovao xD, Ja se komirao 

Ma kume jebiga, bice kafa jos 

@rezime

Nadjem se sa xplOsiON-om u ferhadiji kod katedrale, odemo pojedemo doner i na sebilj cekat ostalu raju.
Oko 1 dodje hamza(buyaka), omar(ramo), adin(dady aka luxor), chosen(eldin) i silver maca 
Krenemo lagano na plato, prvi stignemo, kad dolazi entel, zajko, wonderboy i ostali..
Krenemo ka euronetu, tamo sam uspio vidit samo dyemu i haru, sjeli popili kafu ha hu, pola ih otislo u neon, ja i xpl otisli na nargilu, vracamo se kad sretnemo ostalu raju, vracaju se iz albatrosa, oni idu u sultan, a nas dvojica u albu..
Tamo vamo na kraju sretnemo chosena i silvera, i svako svojoj kuci..
Fino je bilo 

gott je napisao/la:
PI**A NESMIJES ZUCE U TACEVE :$

Zveknut cu ti tac u skoli 
Normalla brate moj kad nezna pola tac opalit , cuti svaki u oku zavrsio 

IFC je napisao/la:
Uh, nisam bio na g.ba kafi, nisam ni obecao, imao sam instrukcije :S

Ali dosao ja oko 2 i 40 ispred NEON-a kad nailazim na VEXA, govori mi eno dole Yasse, Haruna, Mahira, Djeme....joj iskreno ja se bio prepao....hocel me dole zajebavati 

Udem ja dole kad Yassa sa Sarajevskom:D Djemo me samo nasmijavao (pozdrav bratu), nisam sebi mogao doci, onda su mi komentarisali kosu (BLAZZE) pozdrav i tebi brate.... 
Obecavam necu vise spamati i prepirati, to samo za tebe Bakire 

Eto bilo fino, mogao sam i na tu kafu doci, ali eto 
Pozzz

Navratite ponovo u NEON 

P.S: Onaj djemo NEMA sta nije propsovao xD, Ja se komirao 
normala nemoj nemoj xD

Svi su dobili aplauz. Da ne bi bilo da samo nekim dajem aplauz. Jer bi odma' rekli štela ovo ono. Ovi koji su već dobili aplauz više ga neće dobiti ma kol'ko god puta odgovorili na temu. :)

Hvala.

Post dobio šamar od Jason

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.