Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Gamers.ba Kafa

1.470 pregleda · 95 odgovora · otvorena 20.10.2009. u 20:20

UPDATE :

Kafa je u subotu. ( ovu )

u 14.00.h - Euronet

Molio bi osobu koja obožava tol'ko svoju jadnu je***u funkciju da više ne briše topic , i da pusti nas normalne membere da uživamo u boravku na ovom sajtu. Hvala , slijedi c/p iz Pinky-eve teme koja biva stalno izbrisana od nečije strane.

Nadam se da više neće bit problema. ;) i za vaše , a i za moje dobro.

------------------------ CUT HERE --------------------------

Ovako. Prvi se ja izvinjavam u svoje ime sto se ovo nesto zakomplikovalo oko kafe. Kako doznajem, ovaj topic nece biti obrisan tako da se mozemo lijepo dogovoriti. Copy/paste za prvi topic.

Pozdrav svima!

Nesto se bas ovih dana "zakuhalo" na G.ba. Dosta dusa napusta site. To bi bilo normalno da nisu u pitanju "oni na vrhu". Uglavnom, nisam kreirao topic da bih pisao roman o tome zasto se to desava, ko je kriv, zasto zecu vire usi kad se sakrije, sta ce meni mobitel na podu.
Kao sto naslov kaze, post-am da vidim da li ima raspolozenih za ovaj nemili dogadjaj. Vec je jedna organizovana i, kako sam vidio i cuo, fino je bilo. Druzba, zezancija, obaranje ruke,...
Shvatam sve vase obaveze, ali vec sam rekao da sumnjam da je toliki problem odvojiti sat-dva.
Inspirisan cijelim portalom i Jason-ovom recenicom: "Postavi temu, sta ti fali ", vala postavljam. Bitno je dakle samo da ima onih koji bi dosli. Usaglasicemo vrijeme i mjesto nekako. Prvi da kazem da ne mogu nedjeljom zbog predavanja. Ostalim danima, ako sve bude okay, mogu.
Eto, ja sam svoje rekao. Na vama je sad.

------------------------ CUT HERE --------------------------
Jason je napisao/la:
@ Philosopher

Nije Zajko 100% , možda ima problema s tobom , al' vjeruj mi lik je dobar pravo. Uopšte nije ni nafuran ni ništa , već jebiga neam blage majke mi .. Ista stvar košto sam i ja bio u svađi sa Kemom ( Fatalom ) ...

@ ney

Nisam , ne'am limita da skidam od prve sezone. Ofirno mi gle'at ne znam ni koja je atm sezona , postavljena na epn free zonu.

@ RAYMAN

Gdje živiš ? :)
Ako hoćeš mogu ti ja pokušati skinuti prvu i drugu sezonu, a za ostale dvije kasnije se možemo dogovoriti. Da ću ti to sve đaba, ne pada mi na pamet da za to tražim pare :) :) .Ako hoćeš :P
ney je napisao/la:
Ako hoćeš mogu ti ja pokušati skinuti prvu i drugu sezonu, a za ostale dvije kasnije se možemo dogovoriti. Da ću ti to sve đaba, ne pada mi na pamet da za to tražim pare :) :) .Ako hoćeš :P
Dat će mi ovaj momak 'oldSql' , i on će doći na gamers.ba kafu iako je malkice stariji od pojedinih. ali nema veze,

uglavnom kafa će bit 100%

gl
Jason je napisao/la:
Dat će mi ovaj momak 'oldSql' , i on će doći na gamers.ba kafu iako je malkice stariji od pojedinih. ali nema veze,

uglavnom kafa će bit 100%

gl
Ok, nadam se da će ti se sviditi. Rekao sam ti u onoj temu " Serije " da ako ti se ne svidi, banuj me sa portala, hahah. Ma ja dolazim 100% sa entelom. Ne bude li htio ima da ga za muda objesim ! ;)
Ja sam za.

A sto se tice drugih gradova, ko vam brani da organizujete sebi? Niko. Necemo vam "mi" (iz Sarajeva) organizovat, kao sto vi nama ne ogranizujete.

Post dobio aplauz od Jason

znaci subota, 14 h, Skenderia......

posto me skoro niko s ovog sajta ne poznaje u rl, povisok ,bice smedja jakna na meni i fred perry kacket da me poznate
Alija je napisao/la:
Moze li ova mladja raja?
vec je receno da mogu doci svi koji to zele..

RAYMAN007 je napisao/la:
vec je receno da mogu doci svi koji to zele..
Da da ,

Svi su dobrodošli. ;)

Bez ikakvog stida dođite , jer svi smo gameri ipak bili / ili smo i dalje. : ]

Nisam mog'o dolazit prije zbog stare (vecinom nedelja bila kae ona stas ti s njima ubit cete )
Ovu subotu 99.99% dolazim (ako vece sile ne ucine svoje).
Kafu ak' ne nabavim lovu valjda ce neko imat platit (lol )
I ja sam ona mladja raja al' hebat ga sha fali ? Pijem kafu al' ak bude precrna ili preslatka idem na ĐUS !
Hvala onome ko mi plati kafu ak' ne budem imo lovei i molim Boga za lijepo vrijeme !
Kad cete' u starMo na fuKa ?

Volio bi' doci , al nevjerujem da ce me roditelji pustit' ic' gore , jos sam
aj vidjecu da dodem, volio bi vas upoznat
torQ7u je napisao/la:
Mogu i oni i ispod 14 godina
Mogao sam i ja naletiti na tu "kahvicu" da vidim malo tu mladju raju,a nadam se da ce biti i starije raje..Vidjet cu da naletim sa haruNom
Volio bih da dodjem. Samo ja sam stvarno stidan, ne samo što se tiče ovoga nego inače sam stidan, ali aBd budem li imao vremena pokušat ću. Volio bih.
dyemsonii je napisao/la:
Mogao sam i ja naletiti na tu "kahvicu" da vidim malo tu mladju raju,a nadam se da ce biti i starije raje..Vidjet cu da naletim sa haruNom
Alija je napisao/la:
Volio bih da dodjem. Samo ja sam stvarno stidan, ne samo što se tiče ovoga nego inače sam stidan, ali aBd budem li imao vremena pokušat ću. Volio bih. ;)
e vidish slični smo , samo što ja nisam stidan već asocijalan. tj. mrzim pričat sa neandertalcima koji idu u moju školu , a vala i s mojim rl wannabe prijateljima.

vremena sigurno imaš , Subota - 14.00h :D
dyemsonii je napisao/la:
Mogao sam i ja naletiti na tu "kahvicu" da vidim malo tu mladju raju,a nadam se da ce biti i starije raje..Vidjet cu da naletim sa haruNom :)
Fina tema :$ doci cu 100 % :D ako mi nes bas ne iskrsne onda necu doci :$

Pozelio sam kafe da pricam o igricama :D jer kod mene niko u raji nema da igra igrica pa nemogu pricati a prica mi se :$

Skenderija 2 sata? 100 % ? Pijemo kafu u Euronet y caffe ?

a djemo neznam sto sam te citirao :] xD sry :D Icemo zajedno bracika (K)

Jasone dodji da te diram :] ocu i ja aplauz :$

BLAZZE je napisao/la:
Fina tema :$ doci cu 100 % :D ako mi nes bas ne iskrsne onda necu doci :$

Pozelio sam kafe da pricam o igricama :D jer kod mene niko u raji nema da igra igrica pa nemogu pricati a prica mi se :$

Skenderija 2 sata? 100 % ? Pijemo kafu u Euronet y caffe ?

a djemo neznam sto sam te citirao :] xD sry :D Icemo zajedno bracika (K)

Jasone dodji da te diram :] ocu i ja aplauz :$

Normala , u 14.00h 100% , samo ne znam gdje .. to pitaj Marka , jer se on oko tog brine xD

:P
Imal ko s autom da oce po mene u mostar doc?

Al samo ako me nece silovat putem . .

Jason je napisao/la:
Normala , u 14.00h 100% , samo ne znam gdje .. to pitaj Marka , jer se on oko tog brine xD

:P
Pa najblize bi nam bilo da idemo u Euronet najjblize je i jeftino ko je slab sa parama... a ja znam gazdu kafica jer nemozemo svi uci nas 50 u kafic i imati mjesto :D daj da rezervisem i to je to ako ce 100 %?
BLAZZE je napisao/la:
Pa najblize bi nam bilo da idemo u Euronet najjblize je i jeftino ko je slab sa parama... a ja znam gazdu kafica jer nemozemo svi uci nas 50 u kafic i imati mjesto :D daj da rezervisem i to je to ako ce 100 %?
Jason says (21:07):
*e ocemol u taj euronet il kako vec?
      «                  Mark          o               »               torQ7u        says (21:07):
*da :D

Et pit'o sam marka i kae da ćemo u euronet. xD

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.