Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

podloga u plusu ?

165 pregleda · 6 odgovora · otvorena 20.10.2009. u 18:43

Eh ovako namjeravam da kupim ovu podlogu fnatic edition ono steelseries i sad ona je 40 km gledao sam u plusu..

Eh sad me zanima koliko ce mi sad oni uzeti poštarine ,dakle ja sam i Gornjeg Vakufa a oni su Sarajevo koliko znam .

Post dobio aplauz od uNderGOD

Dostava na adresu kupca podrazumijeva isporuku naručene opreme do vrata kupca.

Dostava robe se vrši svakim radnim danom u dva termina od 10:00 - 12:00 i od 16:00 - 18:00. Naručena roba se dostavlja u prvi
naredni radni dan.

Također, naručenu robu možete lično preuzeti i u PLUS prodavnici za vrijeme radnog vremena od 09:00 - 18:00.

U slučaju da robu treba dostaviti Kupcu iz Kantona Sarajevo, dostava je besplatna za iznos kupovine veći od 100,00 KM.
Za iznose manje od 100,00 KM dostava se naplaćuje 5,00 KM. U slučaju da Kupac dolazi iz nekog drugog Kantona, dostava se naplaćuje prema važećem cjenovniku kurir službe na osnovu težine i mjesta dostave.
Ovaj vid isporuke će se dogovoriti usmenim putem sa Kupcem prije isporuke.

Mozes im poslat i mail i pitati u vezi nejasnoca a imas i kontakt telefon

Post dobio aplauz od uNderGOD

dakac je napisao/la:
Dostava na adresu kupca podrazumijeva isporuku naručene opreme do vrata kupca.

Dostava robe se vrši svakim radnim danom u dva termina od 10:00 - 12:00 i od 16:00 - 18:00. Naručena roba se dostavlja u prvi
naredni radni dan.

Također, naručenu robu možete lično preuzeti i u PLUS prodavnici za vrijeme radnog vremena od 09:00 - 18:00.

U slučaju da robu treba dostaviti Kupcu iz Kantona Sarajevo, dostava je besplatna za iznos kupovine veći od 100,00 KM.
Za iznose manje od 100,00 KM dostava se naplaćuje 5,00 KM. U slučaju da Kupac dolazi iz nekog drugog Kantona, dostava se naplaćuje prema važećem cjenovniku kurir službe na osnovu težine i mjesta dostave.
Ovaj vid isporuke će se dogovoriti usmenim putem sa Kupcem prije isporuke.

Mozes im poslat i mail i pitati u vezi nejasnoca a imas i kontakt telefon
Citao sam sad ovo ali neznam im broj da ih nazovem i da ih pitam koliko je ta jbna postarina
SyLLenT je napisao/la:
Citao sam sad ovo ali neznam im broj da ih nazovem i da ih pitam koliko je ta jbna postarina
Maloprodaja: +387 33 555 062 | Fax: +387 33 555 060

http://www.plus.ba/kontakt/

Imas dole na kraju mail da posaljes isto.

SyLLenT je napisao/la:
Citao sam sad ovo ali neznam im broj da ih nazovem i da ih pitam koliko je ta jbna postarina :D
Veleprodaja 033 763 306 - 033 763 307 | Maloprodaja 033 555 062 | Fax 033 555 060 | Servis 033 763 305

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.