Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Djeca G.BA

565 pregleda · 40 odgovora · otvorena 20.10.2009. u 13:50

Halalite ako sam dosadan

Evo gledam ovih par dana g.ba... Tuga, nije stvar sto su g.ba bukvalno preuzela djeca, nego djeca koja furaju debilizam, nacionalizam... Kad sam ja poceo "furati" g.ba nije bilo tih stvari... Sto jest jest bilo je par djece, ali djece koja su se ponasala bolje nego neki "ljudi" na g.ba... Na pocetku, koliko znam bio je samo haruN od mladje generacije.. Onda smo dosli ja i miquell... Nesto kasnije i Scandal, i skoro godinu dana kasnije unBeatable i ta generacija... Kad skontas, u to vrijeme nije bilo spamma, niko nikada ni spomenuo nije nacionalizam... Ovo ispada da ja sebe predstavljam kao Old School g.ba clana, sto nije istina... Ja sam ovde 3 godine i dobio sam samo "pravi" ban od abasia zato sto sam se pokusao praviti nekakav mangup liku koji je stariji bar 8 godina od mene Onda je dosla 1. g.ba Kafa, to je bio dozivljaj i po... Znaci upoznati se sa "facama" g.ba... Ja i miquell smo sjeli na trolu i prema skenderiji... Vec iz trole se vidjela skupina momaka koja nije bila bas mala... Izasli smo iz trole i onako ofirno prosli pored njih (bilo nas stid:$)... Buljili smo u njih jedno 15 minuta, i odlucili se samo vratiti kuci, jer nismo smjeli prici... Odemo opet na stanicu kad neko mase sa platoa... Odite vamo, mi onako sjebani krenemo kad prvi prilazi Neo, i upoznaje se sa nama, onda smo se redom upoznali sa svima... Iskreno meni je najvec atrakcija bio Lav :$ Nismo ni kako treba dosli on je vec poceo nesto provaljivati I tako odemo mi u Euronet, kada dolaze Fatal i Wertu :$ Prvi je fatal prisao ja sam Kemo ovo ono, kad eto i wertua... "Ja sam Anel za vas mladju raju Wertu" hehe :$ Sjedili smo jedno sat i po i pricali, a ja sam konstantno buljio u Anela :$ Najsimpaticniji je meni bio worm... Znaci izgleda tako ozbiljno a samo se zajebaje :$ Nakon kafe smo otisli u neon i igrali sat vremena cs-a Hocu da kazem pola danasnje djecije populacije se boji predstaviti, staviti svoju sliku na profil ... Zasto ? Zato sto to isto dijete udje na g.ba, cs sta vec i psuje... Pa je***a vi pa sta ako te neko ubio, ako te neko ispravio na forumu, nemoras psovati samo iskuliraj, ako te neko nervira imas opciju ignore, stavis ga na ignore i zavrsis (sto se tice g.ba), sto se tice cs, il promjeni nick il server i pocni sa drugacijim pristupom, i sve se biti OK !

Znam da je dosadno i neznam sto sam ovo htio napisati ali eto...Ako vam se ne svidja samo iskulirajte i ne pisite nista

P.S Da nisam stavio svoju sliku na g.ba, neo me nebi prepoznao i nikada nebih upoznao ove spuer momke, kojima zivot nije samo g.ba kao sto mislite... Jer mi smo na toj g.ba kafi pricali o svemu samo ne o igricama
Ma to od kuce prenesu na forume.Po prici vidim da ti nisi , jer kad kazes oni "postidili se" kad ste prolazili pokraj te grupe , odma se vidi da niste neki furaci , mozda si bio al vjerovatno si ozbiljni.Ima ih pametnih , ima ih glupi , ima i bit ce ^^
Nije bitno ko odlazi ko dolazi bitno je ovo sto je momak htio reci da ova djeca da ne misli na godine nego djeca bas ko "djeca" tu samo da se furaju psuju i prave pametni, hoce reci da budite ono sto jeste budite VI.

et -
Ako ovo nije skakavac ili spamerska tema ja sam FataL .
Onda smo dosli ja i miquell , pa vise sam ja od miquela na g.ba , govori id .

Od tebe neznam nesto si govorio za profil spirit nesto tako ne sjecam se bas najbolje ^^^
Pola ove djece za koju vi mislite da ima 15 godina su stariji, samo se tako ponasaju. Ja sam '94 godiste i ne ponasam se ni slicno k'o moji vrsnjaci.

Moja zadnja tema:

Noscript datuma 20.05.09 u 12:50

btw.

Ovdje sam vec 4 godine, imam 2 banovana profila sa istim nickom.
To nisu djeca, vec ljudi koji se ponasaju k'o djeca.
yoomi je napisao/la:
Nije bitno ko odlazi ko dolazi bitno je ovo sto je momak htio reci da ova djeca da ne misli na godine nego djeca bas ko "djeca" tu samo da se furaju psuju i prave pametni, hoce reci da budite ono sto jeste budite VI.

et - ;D
To mijo .
Rammo se postidio , onolika muskarcina ? haha :D
btw. slazem se s ovim iako sam tek god-2 na gamers.ba
Kad se prije 2 i nesh godine dosao na G.ba bilo predobro, pomagalo se sve, nije bilo ni trunke kurcenja likova, bilo je ostrija administracija tako da spama nikako nije bilo.

Sad nesto odjednom poceli svi pisati o nacionalizmu, sad se psuje po GB - ovima, i tako te stvari.

Od kako sam na ovom site - u, jednom sam dobio ban prije godinu dana, ne sjecam se razloga, trajao oko 15 dana ^.^ i nikad vise nisam dobio ban.

Samo mi krivo sto nemam medalju za 2 godine i IF jer trebamo svi dobit' koji trebaju da dobiju, valjda cemo nekad dobit.
FuryMaker je napisao/la:
To mijo .
Rammo se postidio , onolika muskarcina ? haha
btw. slazem se s ovim iako sam tek god-2 na gamers.ba
Ma volim i ja tebe .
Pa i treba da budu djeca... šta bi ti da momci od 20-25 godina dan provode uz igrice, klanove, csove i to...

Nema se kada - fakultet, društvo, obaveze, neko se zaposli...

Normalna pojava - dolazi nova generacija (koja ima vremena kao mi nekada 9-))
Dijete sam al postujem sve starije al....nekontam sta os sa tim da kazes ... pronadji barem jean post dje ja nekon psujem.

Hvala.
razlog zasto vecina clanova ne stavlja svoje slike u galeriju jest da ako stavi odma ce 15 njih navalit vidi kako si ruzan , klempav sta ja znam a smijem se kladit da i oni nisu nista bolji , on je cak hrabriji od njih pa je postavio sliku a oni to i ne smiju , mislim da je to razlog zasto raja ne stavlja svoju sliku u profil...

Pozz!?
ja sam sito dijete ali ja vas postujem od najmladjeg do najstarijeg...
vrabaCC je napisao/la:
stari odlaze djeca dolaze
normalno .tako je svugdje
Da ali u danasnje vrijeme dolaze djeca bahata, manje vise neobrazovana i tako dalje i tako blize. Da ne dodajem sve ostale epitete
Kakav vam je taj je***i stav "MLADI DOLAZE STARI ODLAZE" Pojedini stari clanovi odlaze zato sto ih zivot tjera,fax,posao,djevojka i druge stvari...ali vecina njih odlazi zato sto jednostavno ne moze citati to sto vi pisete.Ja iskreno na temi od 5 stranica procitam 10ak postova,samo pogledam ko je napisao,ako je neko ciji post vrijedi procitati procitam a ako je neko ko ima 15 postova i 22 acca to ni za pare ne bih procitao.Iskulirajte se,nek' budu 3 teme na dan ali 3 pametne teme,jest da je to "nemoguce" ali pokasajmo svi zajedno,mozda se neko od te "stare raje" i vrati
nigdje veze s vezom ovo što si napis'o. kakav sad odjednom nacionalizam :S ?

Teme o nacionalizmu nije bilo mjesecima. I membera koji su nacionalisti još ima i uvijek ih je bilo tako da mojne kakit' oko tog. :)

ionako je**š ga kad su sad almost sva djeca maloumna...
Ja sam ovdje već tri - četiri godine , imao sam par profila , svi su ozbrisani osim ovoga i još jednoga (www.gamers.ba/profil/jordO) , ovaj profil sam napravio kada mi je bio banovan stari profil (jordO) , do prije 1-2 god. bio sam spammer , međutim mislim da se trenutno ponašam zrelije nego neki momci sa 17+ god. ...
Ma nije qrac bilo spama.. i prije 6 godina je bilo isto kao i sada ^^

(DA, ovde sam oko 6 godina :/, debilno al sta mogu :D)
je napisao/la:
Kad je njima duša mrtve i pokopane spominjat. To im navika postala, i skoro izjednacili sa obicnim pozdravom. To je kucni odgoj. Nema gamers veze sa tim. ^^

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.