Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Gamers.ba Kafa

1.469 pregleda · 95 odgovora · otvorena 20.10.2009. u 20:20

UPDATE :

Kafa je u subotu. ( ovu )

u 14.00.h - Euronet

Molio bi osobu koja obožava tol'ko svoju jadnu je***u funkciju da više ne briše topic , i da pusti nas normalne membere da uživamo u boravku na ovom sajtu. Hvala , slijedi c/p iz Pinky-eve teme koja biva stalno izbrisana od nečije strane.

Nadam se da više neće bit problema. ;) i za vaše , a i za moje dobro.

------------------------ CUT HERE --------------------------

Ovako. Prvi se ja izvinjavam u svoje ime sto se ovo nesto zakomplikovalo oko kafe. Kako doznajem, ovaj topic nece biti obrisan tako da se mozemo lijepo dogovoriti. Copy/paste za prvi topic.

Pozdrav svima!

Nesto se bas ovih dana "zakuhalo" na G.ba. Dosta dusa napusta site. To bi bilo normalno da nisu u pitanju "oni na vrhu". Uglavnom, nisam kreirao topic da bih pisao roman o tome zasto se to desava, ko je kriv, zasto zecu vire usi kad se sakrije, sta ce meni mobitel na podu.
Kao sto naslov kaze, post-am da vidim da li ima raspolozenih za ovaj nemili dogadjaj. Vec je jedna organizovana i, kako sam vidio i cuo, fino je bilo. Druzba, zezancija, obaranje ruke,...
Shvatam sve vase obaveze, ali vec sam rekao da sumnjam da je toliki problem odvojiti sat-dva.
Inspirisan cijelim portalom i Jason-ovom recenicom: "Postavi temu, sta ti fali ", vala postavljam. Bitno je dakle samo da ima onih koji bi dosli. Usaglasicemo vrijeme i mjesto nekako. Prvi da kazem da ne mogu nedjeljom zbog predavanja. Ostalim danima, ako sve bude okay, mogu.
Eto, ja sam svoje rekao. Na vama je sad.

------------------------ CUT HERE --------------------------
docu da vidim in live pametnjakovice.
abasi je napisao/la:
Teletu da kazes 100 puta nesto poslusalo bi, ti si gori od teleta 100 puta sam ti rekao i to na fin nacin sto je najzalosnije da ohladis od mene ti opet nista.

Prvo pitaj nekoga da ti iscita log file pa onda optuzuje tog i tog za brisanje tema jer nisam obrisao ni tvoju oprostajnu ( a pricas da jesam jer sam "ljubomoran na tebe" , sada asociras iz topa da sam i ovu obrisao ( a sto bih je brisao kad prvi ja prisustvujem vecini ovih kafa i meetinga ).

A i to sto iluziju imas da sam ja ljubomoran na tebe 100% si u pravu, sve ono o cemu sanjas i mastas ja sam vec postigao i ostvario tako da sam uzasno ljubomoran na tebe . . . NOT!

Trenutno najveca zelja mi je da te sretnem negdje pa da me u lice provociras kao preko portala i kazes sva ta sranja koja pricas o meni online mangupe.

I za kraj , dolazim na kafu kad god bila. Pozdrav
Greska dlt post.
denka je napisao/la:
E'o doc cu ja iz Mostara, ako ne bude 'ladno.
Ociju ti dodji :$ docemo ja i neho pa da zapalimo lulu :$
4rm4n1 je napisao/la:
Mogu l' oni manji gaymeri ?

Mozda dodjem ako nadjem nekog' da idemo zajedno, glupo mi samom
ev ici cu ja s tobom
Rammo je napisao/la:
Turnir hrasnica ? Pomjeri za nedjelju ;D
Pusti turnir, svakako nije nesta narocito spektakularno sto bi se trebalo vidjeti, et vidis da neznaju ni kad im se igra taj turnir.

Morebit da naletim ^^
DrawN je napisao/la:
Evo idolu ja cu ici s tobom,jos i tarika zvnut'
btw. ne vidjoh gdje bi se trebala odrzati i kada?
edit: vidio sam sad u postovima u subotu i meni odgovara
Samo se nadam da stariji nece zezat' nas mladje :$ <3
Ma moze, ako htjedne Tarik - idemo ^^
ev' doći ću i ja

Ja sam na Malti

probat' ću i Penika nagovorit

Svaka čast na ovome
4rm4n1 je napisao/la:
Ma moze, ako htjedne Tarik - idemo ^^
hoš cd-ove ? pardon DIVIDIJEVE
Vane je napisao/la:
docu da vidim in live pametnjakovice.
Jedva cekam da vidim Mejn-a :D hahahahaha
bracuka <3 ... dovescu i zidova ! :D
Jason je napisao/la:
Objasni malom Rami da je kafa ove subote , a ne 31.10 jer je tad meni Halloween + Koncert Riblje Čorbe u Beogradu + njima turnir.

hvala ćao <3
whahahaha, vrh post....

gdje helouvin nađe....

Trebali bi mi iz Srednjobosanskog kantona skontati da negdje kahvu napravimo =)

Il' da cugamo negdje na otvorenom
Mozda dodjem ako nadjem vremena pun sam obaveza ali nadam se da cu stici, mozda povedem jos neke raje
Znaci zamolio bih, ako neko ima PES 2010 na DVD-U, da mi ponese u subotu, vracam prvom prilikom
Posto su mi fake na siranu uvalili, ty

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.