Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Lich King nakon 2 sedmice će biti uveden kao boss!

570 pregleda · 21 odgovor · otvorena 20.01.2010. u 11:29

U pitanju je encounter sa Lich Kingom koji će biti otključan za 2 sedmice. Za sada je oficijalno najavljeno od Blizzarda da će već 2 Februara Lich King biti uveden kao boss encounter.
frostwing halls
Ako ste već propustili većinu i niste upoznati , pogledajte Lich King preview

Blizzard poster Bornakk je napiao sljedeće u vezi ovog dogadjaja:

• Ograničeni pokušaji odnose se samo na sljedeće bossove: profesor Putricide, Blood Queen Lana'thel, Sindragosa, i graveyard King.
• Ograničeni pokušaji se dijele između tih bossova, tako da ako ima 15 pokušaja i vaša grupa 5 puta whipa na profesoru Putricide, imati će te samo 10 pokušaja za preostale susrete.
• Ograničeni pokušaji su porasli, te za ovaj tjedan do 15 pokušaja će biti , a nakon toga će se povećati na 20 kada Frostwing Hall se otvori i više će biti dodano pokušaja u sedmicama nakon toga.

Takodjer , prvi kill novog bossa koji je uveden prije Lich Kinga , a to je Blood Queen Lana'thel završila prvim killom sa US guildom. U pitanju je guild Adept na US-Dreadmaulu koji je prvi ubio bossa Blood Queen Lana'thel

boss downan od strane Adepta

A takodjer, prvi video je uveden od njihove strane kako se fight provodio sa bossom koji možete pogledati ovdje:

Encounter

Još neke važne informacije od strane Blizzard Staffa:

- Icecrown Citadel Raidwide buff

• Buff koji će biti u Citadel Raidwideu je nešto što će automatski biti stavljeno na likovima nakon što je omogućeno da ide svojim tokom.

- Što se dogodilo sa "svakih 6 sedmica" otključava se Icecrown?
• Blizzard citat : "Mi prvobitno izjavljujemo da će drugo krilo u Icecrownu biti dostupno nakon 30 dana (s obzirom na odmor i prekidima), ali ne bi bilo čekanja tako dugo za preostala krila. Osim toga, Plagueworks ne mora biti očišćen, kako bi za igrači mogli ući u Crimson Hall.

- WoW Magazin prvo izdanje za nove pretplatnike!
• Oni koji su pretplatili , sad bi trebao dobiti prvi problem sa magazinom koji će se sprovoditi dalje, ali samo za malo duže. (Nažalost Blizzard staff nisu imali određeni vremenski okvir za igrače za to, a pitanje je koliko dugo će biti do ovoga.)

- Koralon nestao iz Vault of Archavon
• Blizzard staff citat : "Radimo na hotfixu za povratak Koralona natrag u Vault of Archavon. Blizz je mislio da je vrijeme između Arena sezona vrlo slobodnog vrijeme za njega."

Napokon smo upoznati i sa oficijalnim wallpaperom - Pandaren!

pandaren wallpaperdownload

Iskreno jedva cekam , al opetr nista do hard moda -.-

icc previse lagan ..
Malo prepravi temu, ostali su ti tragovi google translatea na primjer dio vezan za Koralona

Post dobio aplauz od SAJDER

Gamers_ba_kruh je napisao/la:
Malo prepravi temu, ostali su ti tragovi google translatea:D na primjer dio vezan za Koralona;)
To sam ja pisao , i evo primjetio sam taj dio.
Mah, kada ubijem Lich Kinga prestajem Wowa
a što se tiche ICC-a nije tolko ni lagan tbh ^^
Prvi wing jeste, ali ostali nisu )

Vijest vijest!
rriad je napisao/la:
Mah, kada ubijem Lich Kinga prestajem Wowa :D
a što se tiche ICC-a nije tolko ni lagan tbh ^^
Prvi wing jeste, ali ostali nisu :))

Vijest vijest! :P
Cuj spammera malog , nisi ubio ni prvog bossa i odmah ti tesko :)
I btw tek je proslu sedmicu izasoa drugi wing tako da "to ostali nisu" nab
DOLLAR je napisao/la:
Cuj spammera malog , nisi ubio ni prvog bossa i odmah ti tesko
I btw tek je proslu sedmicu izasoa drugi wing tako da "to ostali nisu" nab
Hrelja ba uozbilji se ) I kakvo je to ponasanje? Nemoj bezveze da dolazim pred vrata

Vidjeli smo ko je ubio profesora ? a ?
Kolko ce imat Helta jedno 60 miliona ? kad frost pukne 40k minimalno
Eldar001 je napisao/la:
Kolko ce imat Helta jedno 60 miliona ? kad frost pukne 40k minimalno
Ma imat ce bruku
Tankovi ce trebat ja mislim imati frost res gear =D ^^

Jedva cekam fight ;p
Šta ljudi uradiše od, onomad, najbolje igrice na svijetu.

Čuj ograničen broj pokušaja na bosovima..

Ovo da je prije 3 godine stavljeno na Princess Huhuran niko živ do C'Thuna doš'o ne bi.

Stvarno mi je žao šta rade od ove igre. Jesu te inovacije fensi šmensi, ali nije to više ta igrica ..
rriad je napisao/la:
Ma imat ce bruku
Tankovi ce trebat ja mislim imati frost res gear =D ^^

Jedva cekam fight ;p
Da , pucace forst , trebace imat REZISTNS , tu ce paladini i oni ostali morati ukljucivati aure Morat ce 2-3 tanka biti
v3Tr0x je napisao/la:
Šta ljudi uradiše od, onomad, najbolje igrice na svijetu.

Čuj ograničen broj pokušaja na bosovima..

Ovo da je prije 3 godine stavljeno na Princess Huhuran niko živ do C'Thuna doš'o ne bi.

Stvarno mi je žao šta rade od ove igre. Jesu te inovacije fensi šmensi, ali nije to više ta igrica ..
Indeed. =)
Volio bih da je sve ostalo na prekrasnim 60tim , kad se farmao ZulGurub Onyxia Blackwing Lair i ostalo ^^

Al et, sada su fakat ujebali kao sto kazes. Al.. šta ćeš moralo je nekada doći i do toga. A sada kada izađe još Cataclysm... nema vise smisla igrati.
Nemoguce za 2 sedmice... Ni putricida nisam mog'o preci a vec LK dolazi -.- To za wipe je po meni kk

Et' Hvala
Pa bi bilo super
Šta sve nećeš vidjeti u zanimljivim temama :S
Bolje da si vijest napisao
reLo je napisao/la:
Šta sve nećeš vidjeti u zanimljivim temama :S
Bolje da si vijest napisao ;)
Vijestima nikad kraja , finta je da se oživi malo ovaj World of Warcraft podforum , a ne samo vijesti vijesti i vijesti. Trpanje vijesti nikad kraja , mada i rijetko ko i čita vijesti za World of Warcraft , a ovim putem bi malo živnula ova scena pa bi se moglo reći da više napreduje nego prije.
J**o vijest kad ne možeš nkog citirat nije zanimljivo, bolje ovako jeste...
Al nas muce s tim glupostima, mogli su sve easy mod i kinga da udara sve zivo i mrtvo ali jok boga pitaj kakav ce fight biti :D

ty SIDERu za vijest :D
Trebao si vijest napisat kad si vech sve fino preveo i digrao temu

Post dobio šamar od SAJDER

A i jes bezze to sto u voa mos dobit arena season iteme, pa koji k je arena tu

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.