Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Season 8 live na US realmima

201 pregled · 9 odgovora · otvorena 19.01.2010. u 22:33

Danas je došao kraj Season 7 PvP gearu (Relntless gladiator tj.). Ovim putem vam želim pokazati kako će izgledati novi Season 8 (Wrathful gladiator) koji je izašao na današnji dan na US realmima , a već sutra se može očekivati na EU

One-handed Axe
Two-handed Axe
Bow
dagger
dagger
fist
gun
mace 1 handed
mace 1 handed
mace 2 handed
off-hand
off-hand
polearm
shield
staff
staff
sword 1 handed
sword 2 handed
thrown
wand
crossbow

Ovo je prikazivanje season 8 weapona , a sutra ćemo se dalje upoznati sa season 8 gearom.
a sider prekuco wow 

cestitam za moda i probaj ga breee 
Bravo izgleda da si jedini koji pokušava oživiti ovaj podforum.:) Jesi probao aplauz/shamar?

Post dobio šamar od vLexinho

MaxYz je napisao/la:
Bravo izgleda da si jedini koji pokušava oživiti ovaj podforum. Jesi probao aplauz/shamar?
Jesam ja,

Pravila foruma:
1. Ako nemaš šta pametno za reći, ne provaljuj se.
2. Dobro je da uopšte čitaš drugo pravilo, zadivljeni smo.
3. U slučaju da te prenese pa počneš kršiti slijedeća pravila, bilo to u vidu pretjeranih smajlija, pretjeranim formatiranjem teksta, reklamiranjem sajtova bez dozvole vlasnika stranice, postanjem warez i adult sadržaja, bilo kakvim -izmima, vjeruj nam, pokajati ćeš se.
4. Pročitaj treće pravilo, ako je dugo nema potrebe da ga preskačeš.
5. Ako ipak nisi pročit'o treće pravilo, velika je šansa da ćeš uskoro saznati kako izgleda GAMERS.ba 'banovan si' stranica.
6. GAMERS.ba od 'hackera' brani Chuck Norris, ne testiraj svoje script kiddie fazone.

@Tema, nisam ni 80 nabio lol, ko ce skupljat ovo
tATON1 je napisao/la:
stats ?
Što se zasad statsova tiče , vrlo teško da ćeš naći. Već sutra se može očekivati i statsi , a samim tim i gear s8. Ove godine Blizzard nije htio oficijalno da najavi i pokaže slike geara , kao što svake godine radi ,a samim tim i statse weapona i geara.
Ja znam ko ce meni farmati honnor :D VLEX MOJ KINEZ MOZES TI TO ...

jedva cekam da pvpam malo ponovo =)

@ vlex Ma nije frka buraz objasnim ti kad nabavim sluhe 9-)

a evo za ove koji zele malo vise informacija mogu pogledati ovdje http://www.mmo-champion.com/
tj vecina zna za ovaj sajt

Post dobio aplauz od vLexinho

Zar idalje ta igrica postoji? hahahahahhahahahaha 2week kako sam presto svijumi kako je dobro disat i izac iz kuce 

Post dobio šamar od SAJDER

Axe mi se drama svidja. Moram se stelit jos malo sa DK da pokupujem to  Fala na ovome, cestitam na modu jes da sam ocekivo Vexa al super 
pvp sux tbh
l2 pve =)

nisam ushao ni jednom u pvp od kako je izasao wotlk 

al et, sminka ^^

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.