Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

WoW error

99 pregleda · 8 odgovora · otvorena 27.01.2010. u 10:47

Dobio sve cdove , presnimio.
I sad kad pokrenem launcher samo mi izbaci error.
Evo slika sta sve imam samo mi neko treba reci gdje sta da premjestim jer je bilo sve po cdovima razbacano.
I ako sta fali mozeli ko reci sta, kad pokrenem repair ne moze jer nije rasporedeno sve.

Da nisi slučajno brisao šta iz Data foldera? Otvori folder wowa i pogledaj imaš li common.mpq u ijednom od data fileova. Ako ga nemaš, moraš reinstall igru, nema ti druge...

EDIT: u fileu moraš imati common.MPQ, common-2.MPQ, expansion.MPQ i patch.MPQ. I još nešto expansion.MPQ nije file common.MPQ. Ako nemaš nešto od ovoga, reinstall ti negine.
Pogledaj data folder.

Imas li ove fajlove ?
SIDER je napisao/la:
Da nisi slučajno brisao šta iz Data foldera? Otvori folder wowa i pogledaj imaš li common.mpq u ijednom od data fileova. Ako ga nemaš, moraš reinstall igru, nema ti druge...

EDIT: u fileu moraš imati common.MPQ, common-2.MPQ, expansion.MPQ i patch.MPQ. I još nešto expansion.MPQ nije file common.MPQ. Ako nemaš nešto od ovoga, reinstall ti negine.
Pozz, ja nemam uopste DATA folder, zato sto su mi snimili sve razbacano na CD, i znaci sad samo treba da napravim data folder i da ubacim to sve u njega?
mahiro je napisao/la:
Pozz, ja nemam uopste DATA folder, zato sto su mi snimili sve razbacano na CD, i znaci sad samo treba da napravim data folder i da ubacim to sve u njega?
Probaj naći na CDU Data folder i copy ga u wow folder. Ako ga nema na CDU, moraćeš kupiti (posuditi od nekoga prave wow cdove) i installirati opet.
mahiro je napisao/la:
Pogledaj ti opet na tim CD-ovima , imal' gdje data folder, ili ako nema probaj naci ove fajlove, ako nadjes jednostavno napravit Data folder i kopiraj u njega te fajlove .

Post dobio aplauz od SAJDER

mahiro je napisao/la:
Ako ti je lakse odkale si ako hoces dat cu ti ja cdove pa sebi install ako nemas od nikoga da ti da onda skini citav wow ili reci nekom da ti posalje datu
SIDER je napisao/la:
Probaj naći na CDU Data folder i copy ga u wow folder. Ako ga nema na CDU, moraćeš kupiti (posuditi od nekoga prave wow cdove) i installirati opet.
Hvala vam svima napravio sam :)
SIDER ako mozes dati aplauz tebi i enti jer ste pomogli :)
mahiro je napisao/la:
Hvala vam svima napravio sam
SIDER ako mozes dati aplauz tebi i enti jer ste pomogli
Nema problema ^^, tu smo da pomognemo
Sretno...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.