Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

WOW - OPET

121 pregled · 9 odgovora · otvorena 04.02.2010. u 15:53

Znachi prije jedno 1-2god igrao sam wowa naravno poceo sa mageom i rogueom i sve tako igrao i okanio sam se toga znaci sad ako bi neko bio dobre volje da mi objasni kako sta installirat posto cu dobiti Burning Crusade i Lich King cd-ove znaci u petak sada sutra , na Burning Crusade-u mi je drug i ubacio WOW tako da .

Sada me zanima dje mogu skinuti patcheve,kako cu installirati wow posto sam prije pokusavao nisam znao kod kuce,preporucite mi server koji najvise bosanaca ima i to.

Unaprijed Hvala svima koji pomognu !

SPAMMERI zaobidjite temu i nemojte govoriti okani se toga,droga itd.

Hvala !
Kada ubacis cd-ove pocece se sve samo skidat I moraces cekat jedno 10 sati
fare19 je napisao/la:
Kada ubacis cd-ove pocece se sve samo skidat I moraces cekat jedno 10 sati
Cuj cekat 10h ja prije kad sam bio u internetu prije 6mj. frajer installirao nije cekao 1h,2h i patcheve pricekao i to je to.
patcheve skines do 3.2.2a, a za server ti preporucam molten! najvise nase raje i opcenito prepuno raje :D
boyan1995 je napisao/la:
patcheve skines do 3.2.2a, a za server ti preporucam molten! najvise nase raje i opcenito prepuno raje :D
Dje cu skinuti te patcheve i koji je realm od moltena posalji mi pm
elow je napisao/la:
Cuj cekat 10h ja prije kad sam bio u internetu prije 6mj. frajer installirao nije cekao 1h,2h i patcheve pricekao i to je to.
zavisi od interneta kod mene je 4 sata kod jarana 10
lol
Prvo instaliras TBC i WOTLK na pc cdove . I pokrenes Launcher (ikonicu WoWa) tada bi ti on sam trebao automatski krenuti skidat patcheve.Ako ne budes mogao tako onda udjes u WoW folder na kompjuteru i nadjes tamo Blizzard Updater il tako nesto se zove.Znam da na Tarren Millu ima dosta ljudi nasih, mada na svakom serveru mozes naci nasih ljudi ima nas svudze :D TM horda il Al akir horda ja mislim najvise nasih.
elow je napisao/la:
Dje cu skinuti te patcheve i koji je realm od moltena posalji mi pm
WOTLK patchevi lako je za download.

Igraj na wow.terra.net.ba većina je s balkana, premoćan server.
Pocni igrat na moltenwow najvise nas ima, a to ti je kao original do 80 lvl.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.