Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

pomoc vezano za wow

112 pregleda · 7 odgovora · otvorena 02.02.2010. u 18:15

Mozeli mi ko pomoci da napravim svoj acc.
Skinuo sam igru nes je sada oko 9.5GB.i skinulo je jos nekih pachova ali gdje god se reg i kada ukacam user u pasword nece da udje pise nesto kao pogresan user ili pasword...Ja sam mislio igrati preko privatnih servera tak da izbjegnem placanje.
Mozel mi neko link dje ce 100% vazit acc...
Unaprijed hvala
znaci ovako:

1.Nasao download i naravno skinuo igru

2.Potrebna mi je stvarno pomoc...
Kume prvo morash promijeniti "REALM LISTU" to ti se nalazi u WoW folderu.Promijenis realm listu originalnog wowa sa realm listom krekovanog.Tu realm listu mozes naci na stranici na kojoj si se registrovo da igras.

Post dobio aplauz od trapoo

Program files > local disc > World of Warcraft > Data > enGB/US > i i text file imas realmlist i onda tamo stavis koji hoces server ( to nadjes na netu ) tamo se regas i igras

Post dobio aplauz od trapoo

Ovako, prvo da vi igrao na nekom privatnom serveru moraš imati isti patch (patch koji taj server podržava) Da promjeneš realmlist, uđeš na stranicu X servera i naći ćeš negdje realmlist.
Ostali su ti napisali kako se mijenja...
PoacheR je napisao/la:
Ovako, prvo da vi igrao na nekom privatnom serveru moraš imati isti patch (patch koji taj server podržava) Da promjeneš realmlist, uđeš na stranicu X servera i naći ćeš negdje realmlist.
Ostali su ti napisali kako se mijenja...
Sada sam sredio sve.
Sada ostaje samo igranje.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.