Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

WoW

105 pregleda · 7 odgovora · otvorena 31.01.2010. u 09:26

Installirao sam WoW I WoW BC sa svim patchevima i to.I da izvinete nemam pojma sta dalje,znam samo da se mora napravit acc na battle netu ili nekoj drugoj stranici.Mozel mi neko pomoc kako se pravi acc za WoW:D

I takodjer imam program Ventrilo,vidio kod jarana,pa ga nezznam namjestit nikako
pa registrujes se preko servera na kome hoces da igras napises ip servera u read me i onda kada ukljucis wow napises svoj acc i pass i treba ti ukljuciti 100%
ovako ti si instaliro' WoW classic i The Burning Crusade...

ehh sad ti ne mozes da igras na "orginalu" nego na "fush" serverima, da bi igro na "orginalu" treba ti nastavak tj. expanzija Wrath of The Lich King ili ti ga WotLK pa sada ako zelis da igras na tim "fush" serverima eo' pa izaberi:

http://www.wowstatus.net/serverlist.php

@ GEX: da u pravu si, ja zaboravio :P
old_leon je napisao/la:
ovako ti si instaliro' WoW classic i The Burning Crusade...

ehh sad ti ne mozes da igras na "orginalu" nego na "fush" serverima, da bi igro na "orginalu" treba ti nastavak tj. expanzija Wrath of The Lich King ili ti ga WotLK pa sada ako zelis da igras na tim "fush" serverima eo' pa izaberi:

http://www.wowstatus.net/serverlist.php

@ GEX: da u pravu si, ja zaboravio :P
Ne... nemoras imat WOTLK da bi igrao na orginalu... trebas samo imat patch zadnji... al bez wotlka ces moc igrat samo do 70 lvla i nemozes na northend itd...
Jarane kako se acc pravi to me zanima i kako se regat preko server:S
Kucaj u google 100 wow private servers .Izaberi neki server .Odi na njihovu stranicu.Napravi acc .Podesi real.list (imas tamo upustva ).Vazno moras imat isti patch koji ima taj server .Kad to sve uradis udjes u wow i igras .Bez wotlka mozes igrati do 70 lvla
i nemozes ici na northland i koristiti dka
vrabaCC je napisao/la:
Kucaj u google 100 wow private servers .Izaberi neki server .Odi na njihovu stranicu.Napravi acc .Podesi real.list (imas tamo upustva ).Vazno moras imat isti patch koji ima taj server .Kad to sve uradis udjes u wow i igras .Bez wotlka mozes igrati do 70 lvla
i nemozes ici na northland i koristiti dka
ovdje svaki mora imati woltk
gimly je napisao/la:
ovdje svaki mora imati woltk
Ma zanemari to .Pise samo da su presli na wotlk i da igraci koji imaju wotlk mogu na njem igrat .

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.