Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

wow problem??

68 pregleda · 5 odgovora · otvorena 22.01.2010. u 15:46

ZzZ raja!!
Ovako imao sam windows7, na laptopu do neki dan, a sada sam instalirao XP laptop je acer aspire 5315 2gb rama i neka grafa je sranje mobile nesto ima 384 mb.
i kada sam instalirao xp i sve potrebne drivere za graifcku itd i krenuo bih igrati WoW-a,ali pojavio mi se jedan problem koji nije imao dok sam bio na W7.. evo SS mislim da ce sve biti jasno :( :(

molim vas ako neko moze pomoci da pomogne,, i jos nesto tamo na graphics proporties pise da je samo 10mb od graficke in use?? jeli to moguce ikako povecati jer je mozda to razlog pokusao sam i repair ali nista nije pomoglo??!!
Hlp pls!!
hvala unaprijed
Kralju ,

Mislim da ti to nije do graficke to se tako desi nisam ti bas razumio ovo sto si napisao
1)Jel igras na orginalu?(ako igras reci)
2)Jel ti se ovo dogadzalo vise puta ili ?
Spectors je napisao/la:
Kralju ,

Mislim da ti to nije do graficke to se tako desi nisam ti bas razumio ovo sto si napisao
1)Jel igras na orginalu?(ako igras reci)
2)Jel ti se ovo dogadzalo vise puta ili ?
1) igram na private i tako je na svakom mi serveru
2)desava mi se stalno kako sam instaliro xp :(
boyan1995 je napisao/la:
1) igram na private i tako je na svakom mi serveru
2)desava mi se stalno kako sam instaliro xp
Onda ti je to do windowsa sigurno i meni se desvalo a sad imam vistu nedesva mi se a moguce i da ti je da ti taj server nepodrzava winsows xp

Post dobio aplauz od SAJDER

Koja grafička? Ipak je ovo do grafičke problem. Ako si installirao novije drivere, preporučio bi tih da nadješ malo starije drivere te da ih installiraš ili pak vice versa (ako su stariji , installiraš novije) jer nisam siguran tačno. Može biti isto da je i radi directx, ali vjerujem da je radi drivera za grafičku, a možda i driveri za matičnu.

EDIT: pokušaj ovo , pokušaj naći zadnje drivere za INTEL tu grafičku karticu na XPU. Ako to nepomogne, ugasi shadere za svoju grafičku karticu , a to ćeš ovako : Loguješ se na wow i ukucaš /console fixedFunction 1 , poslije toga samo udari po enteru pa vidi hoće li to raditi.
hvala moze lock napravio sam
Spectors je pomogao ali hvala i Sideru, instaliro vistu i radi ko podmazano :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.