Dakle ima li ikakve koristi sto se tice golda kod alchemy... Koliko vidim flaskovi se prodaju za 40 g ali da li itko kupuje flaskove... Znam da je veca korist kod JC i ENCH ali zanima me da li ima koristi kod alchemya takodjer
Diskusija
Korist od Alchemy
96 pregleda · 4 odgovora · otvorena 30.01.2010. u 18:06
ma imas neke male koristi od alchemy,razvijao sam,vjeruj mi ljudi kupuju flaskove,al vrlo malo ... najbolje ces proci ako razvijas mining-jewelcrafting ... mozes farmat od cooper barova , koje prodajes otprilike 70-80 golda 20 komada,a nafarmas 100 komada za 15 minuta,pa skontaj malo ... titanium barove mozes takoder nafarmat 20 komada za par sati,a 20 komada je otprilike 33k golda ... od jewelcraftinga vjerovatno vec znas korist ...
Pwn3d je napisao/la:
ma imas neke male koristi od alchemy,razvijao sam,vjeruj mi ljudi kupuju flaskove,al vrlo malo ... najbolje ces proci ako razvijas mining-jewelcrafting ... mozes farmat od cooper barova , koje prodajes otprilike 70-80 golda 20 komada,a nafarmas 100 komada za 15 minuta,pa skontaj malo ... titanium barove mozes takoder nafarmat 20 komada za par sati,a 20 komada je otprilike 33k golda ... od jewelcraftinga vjerovatno vec znas korist ...
al opet obogatit se mozes
Imas koristi ako ti se da farmati biljke i praviti flaskove, a takodjer imas i koristi od kupovine biljki i da pravis flaskove...isplati se kako god okrenes...
flaskovi se kupuju naravno i sve zavisi od AH-a , nekad bude flask 50g i kad krenem raid moram uzet 4-5
flaskovi se kupuju naravno i sve zavisi od AH-a , nekad bude flask 50g i kad krenem raid moram uzet 4-5
Da svakako
moj alt DeathKnight ima Transmutation master: pravim matse za gemove i prodajem ( Ametrine, Cardinal Ruby etc.. )
ali svakako dizem i po 1k golda na dan pravljenjem flaskova etc...
moj alt DeathKnight ima Transmutation master: pravim matse za gemove i prodajem ( Ametrine, Cardinal Ruby etc.. )
ali svakako dizem i po 1k golda na dan pravljenjem flaskova etc...
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.