Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Battlecry mozaik!

291 pregled · 7 odgovora · otvorena 23.01.2010. u 11:46

Kako saznajemo, Battlecry mozaik je napokon pušten!. Takodjer je puštena i muzika pod nazivom Invincible - za heroje koji su pali. Link za skidanje muzike - Invincible.mp3. Možemo naglasiti da ovo nije oficijalno zasad u vezi invinciblea , ali će biti. Evo jedan od videa u vezi mounta Invincible - Lich King mount .
Osim ovih stvari, došlo je do raznih promjena u igri vezano za resilience kako saznajemo od Blizzard staffa :

- Došlo je do zabune u vezi buffanja resilienca prije nego je došlo live na serverima. Ciljamo da je resilience ustvari live na serverima, ali mora doći do server restarta da bi gear igrača već dobio effect resilienca. Neke servere je trebalo restartovati radi raznovrsnih problema u vezi ovoga, neke ne. Svi će serveri dobiti restarte sljedeći maintaince (srijeda za EU, za US utorak).

Blue postovi od strane Blizzarda nam prikazuju još par stvari vezano za promjenu igre

Arathi Basin favorizira horda?

- Za sada nemamo nikakve namjere da pravimo promjene za Arathi Basin zasad. Cataclsym expanzija će možda doprinijeti promjenu u ovome. Ali da se zapamti da svi Battlegroundi neće biti mirror, samo je suviše uravnotežena za win-lose ratio, ali ćemo vidjeti da sprovedemo neke promjene u vezi ovoga.

Pitanja vezano za pojedine classe upućeno Blizzardu

Da li se stacka Boomkin aura sa Wrath of air totemom?

Cataclysm ammo promjena za huntera?

Više totema u expanziji za shamana?

Protection war dps i shield slam promjene
Maunt ne da je jak malo je reci preljep mount

nikakda ja ovo nisam znao vozati xD
RzA je napisao/la:
Maunt ne da je jak malo je reci preljep mount

nikakda ja ovo nisam znao vozati xD
Ja sam ga jahao (private), izgled mu je prejak, ali je spor, možda 60% speed.
Vijest ? :S
nera_f je napisao/la:
Vijest ? :S
Vijest nije potrebna, jer ih niko nečita nažalost. Finta je da se osvježi podforum wowa sa ovim. Zašta je on tu? vijest vijest vijest, ko god dodje vijest kaže? a vijesti niko nečita? vijest? ? završila sa 1 komentarom? jer je niko nečita ...
Mount je S T R A Š A N !
- Kada izađe cataclysm , prestajem wowa , definitivno
Jarane moj, ako možeš pripazi malo koje teme stavljaš u zanimljive, i ne moraš u opcijama svake svoje teme kliknuti na "Zanimljive"... Tema jednostavno nije za zinimljivih, naprotiv nezanimljiva je. Osim toga, ovo je vijest, kao što smo već konstatirali, i nije istina da vijesti niko ne čita.

Dakle, zamolio bih te da više ovo ne radiš, ako ikako može.

Post dobio šamar od SAJDER

AHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHHAHAAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH ICE TEA :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.