Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Cataclysm pre order već puštena!

169 pregleda · 11 odgovora · otvorena 19.01.2010. u 11:12

U pitanju je nova expanzija World of Warcraft: Cataclysm , koja je već puštena kao pre order u prodaju na amazonu. U zavisnosti od World of Warcraft: The Burning Crusade i World of Warcraft: Wrath of the Lich King. Blizzard je odlučio da napravi pre-order nove expanzije koja se već nalazi na amazonu. Medjutim , Blizzard je osim toga se našao u škripcu za produženu proizvodnju ne samo expanzija , već i drugih igrica uključujući World of Warcraft. Smatra se da je samo Marta 10-og bio najavljen izlazak na amazon.com. Cijena World of Warcraft: Cataclysm exapnzije se kreće od 40$ (približno 55km). Amazon produkt expanzije se može naći na

Amazon narudžba Cataclysme

Vaše mišljenje povrh svega ovog? Ja mislim da je ipak malo prerano za pre order. Ali to neće odvratiti Blizzardove mušterije.
Normalno da je rano, trebali su je odložiti bar još godinu, nekako ne volim WOTLK, tako da mislim da mi se ni ovo neće svidjeti. BC ftw !
pa više para
Trebali su jos malo vremena ostavit , pa onda pred kraj godine izbacit nastavak ! :S
Joj venomuse, odmah mi se ne igra WoW ... Ko ce brate nabijati na 85 nisam ni do 30 stigao
Ma uranili su i to previše, trebali su još malo sacekati hoce ljudi para
Rano i nije, pocetkom sezone 4, malo nakon sto je Sunwell ubacen u TBC-u, vec se mogao WotLK narucit tako da je ovo bio logican slijed.

Mozemo se nadat krajem aprila 4.0 patchu.
Koji su to dusmani... Nadju vako nas ovisnike i onda samo dodaju nesto pare ovde pare onde NISTA djaba samo daj daj daj mene bi vise stid bilo Al et nadju nekog ko mene pa im dajem pare od usta odvajam
Prerano majke mi
Pwn3d je napisao/la:
koliko zauzima ovaj pre order ?
Znaće se kad izadje oficijalno , ovo je zasad pre order. Ipak tu ima još stvari da se doradi i slično , ali "all in all" kako bi se reklo , rezultat bi trebao da pokazuje svoje.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.