Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Cataclysm

335 pregleda · 22 odgovora · otvorena 18.01.2010. u 02:25

Nije me odavno bilo, pa vas pozdravljam sve ovim putem. =)

Posto sam i proslu expanziju najavio, da uradim isto i sa ovom.

Naime, ne igram wowa odavno, al' eto, ponekad me uhvati zelja, pa sam danas gledao malo offišl forume, vezano za expanziju.

http://forums.worldofwarcraft.com/thread.html?topicId=19377467311&sid=1

Prema informacijama koje su u ovom trenutku dostupne, ljudi moji ovo ce bit je***o remek djelo. Znaci totalni je***i oldschool vannila warcraft.

Vracaju se pvp rankovi (na koji nacin, ne znam), te ce se gear (koji nije out of date) moci nabavljati i preko Battleground poena.

Znaci pored novih pi******a (rasa, novog kontinenta i sl.) ocekujemo stari PvP (jedini dio igre, koji mene realno zanima).

Blizz je po in-tellu radi vec dugi niz godina na ovoj expanziji. Koncept je osmisljen cak i prije WOTLK-a. Ne znam sta vi mislite o tome, al' ja jedva cekam ovo cudo.

3 puta sam se vracao da igram WoTLK i kad bolje pogledam, razloga za povrat prije expanzije nemam. Jednostavno, igra je u ovom trenutku (subjektivno misljenje) dosadna ko je***i proljev. Ali izgleda da ima svjetlosti na kraju tunela.

Kataklizma bi se po nekoj logici trebala desici u Martu/Aprilu ove godine. I samo jedna stvar!

I cant fucking wait!!!

Ne mogu da vjerujem kako je taj WoW napredovao je***o.
Mozda i ja pocnem igrat' dok bude to novo sranje.

Ja WoW-a igrao prije 5 godina na nekom silverdustu, im'o 5 golda bio glavni, sad ne znam kako to hoda i sta treba, al najvjerovatnije cu se opet navuci!
Ja sam pomalo skeptik po pitanju nove expanzije, ali sigurno znam da gore od wotlka nemoze pa cu tako pokusat i to.

Jedan od razloga i jesu PVP rankovi, koji ce biti vraceni kroz rated BG-ove.

Isto tako oduvijek sam bio zaljubljenik Warcraft lore-a koji ce se pravo zakomplikovat u Cataclysmu.

Ostaje nam samo da cekamo i vidimo =)
Evo ako neko planira pocinjati wow-a prodajem ja acc

http://www.gamers.ba/forum/10/92964/3/kupoprodaja-nova-tema/
Smok3 je napisao/la:
Ja sam pomalo skeptik po pitanju nove expanzije, ali sigurno znam da gore od wotlka nemoze pa cu tako pokusat i to.

Jedan od razloga i jesu PVP rankovi, koji ce biti vraceni kroz rated BG-ove.

Isto tako oduvijek sam bio zaljubljenik Warcraft lore-a koji ce se pravo zakomplikovat u Cataclysmu.

Ostaje nam samo da cekamo i vidimo =)
Meni ovo s Thrallom nekako ne ide.. Nije mi sve jasno, al' kolko razumijem event prije kataklizme ce sve to razjasnit. Al' ajd.. Bar novi leader nije bitch!
Realno ima jos do septembra , a mozda cak ni ove godine jos ne izade. za taj period mnogo ce se dodati , promijeniti , izmijeniti , ubacit , izbacit etc etc.

Pusti nas prvo da ubijemo je****g licha vise pa onda o cata pricati
Pa Lich ti je zadnji patch.. Tj ovaj koji je aktivan trenutno, 3.3?
Poslije njega ide onaj pripremni, gdje ce sve srusit, te mjesec nakon toga dolazi exp.
Lich ce vjerovatno biti unlocked do Marta, a nakon unlocka ubit ce ga za 24 sata?

Znaci April - Cataclysm
Makz je napisao/la:
Pa Lich ti je zadnji patch.. Tj ovaj koji je aktivan trenutno, 3.3?
Poslije njega ide onaj pripremni, gdje ce sve srusit, te mjesec nakon toga dolazi exp.
Lich ce vjerovatno biti unlocked do Marta, a nakon unlocka ubit ce ga za 24 sata?

Znaci April - Cataclysm
za 1.april XD
LavShinoda je napisao/la:
za 1.april XD
Hahahah
hole je napisao/la:
Ne mogu da vjerujem kako je taj WoW napredovao je***o.
Mozda i ja pocnem igrat' dok bude to novo sranje.

Ja WoW-a igrao prije 5 godina na nekom silverdustu, im'o 5 golda bio glavni, sad ne znam kako to hoda i sta treba, al najvjerovatnije cu se opet navuci! :D
izlevelaj sad 80.
Ja cu aBd zavrsiti sa WoW-om kada ubijem Arthasa, nemam vise volje da igram sljedecu ekspanziju, kada je ova ekspanzija bukvalno ubila igru. Mozda, ali mozda sam probam, pa ako mi se svidi mozda budem i igrao tu ekspanziju :)

Dvije stvari koje mi se svidjaju jest da ce se omoguciti letenje oko azerotha, te dvije nove rase koje su totalno imba, iako nekako goblini su fail klasa, jer oni bi trebali bit neutrala, al Lore je kakav god da je.

(L) Warcraft Lore !!!
Nadam se da nece biti razocaravajuce poput wotlka, pogotovo sto se tice pvpa. Nadajmo se najboljem
ja bi to volio, možda bi mu se i vratio inače bc sam doktoriro
LavShinoda je napisao/la:
za 1.april XD
Cuj za moj rodjendan

Jeli to gdje ima vukodlak i goblin
Nije bilo potrebe za temom , jer već davno je sve objašnjeno , al fino je za nove usere da dodju do noviteta.

http://www.gamers.ba/vijest/7893/world-of-warcraft-expanzija-vec-najavljena

http://www.gamers.ba/forum/18/76863/world-of-warcraft-cataclysm/

http://www.gamers.ba/forum/18/76771/cataclysm-amp-history-of-warcraft/

Pretty much useless , i da znamo za pvp rankova i sve to smo upoznati (možda nisu pojedinci). All in all , igrica je smješna , flying u azerothu? have a nice day , blizz is falling apart. Neznaju šta će više od sebe pa sad flying sve , dijele igricu na 85 , pa onda 90 , samo da zarade para jer su beskorisni i da privuku djecu sa worgenima kojima su modeli krajnje debilni i goblinima. Ako ćemo realno , na kojoj su strani goblini ikad bili? hordinoj? pa nebi baš rekao , oni su neutral , ali blizzard pravi bauk i usere igru. Kao što je sa illidanom uradio , ubijen u wc3 , a sad u wowu najednom živ? čim je došao na svršetak lich king , mislim da je presmješno išta više. Samo trpaju igricu glupostima , just my own opinion tho

EDIT: I da , igrica će biti sad još više EZ MOAD , nego što je wlk , jer sad je u igri 85 lvl i "double it dps" ... fightovi će trajati kratko i besmisleno. Kratko i jasno , igrica je usrana nema se šta diskutovati. Ali bi se složio u jednoj stavci da , ako bih ikad probao (ali nevjerujem , jer sam inactive u wowu 5 mjeseci i više) da bi me realno zanimao pvp part i stare pvp titleove. Ali opet je igrica farmanje kao i prije , nepvpaš odredjeno vrijeme title ti pada na manji rank. Ali eto , da nebude kao wotlk , isto se pričalo prije izlaska sve kako je trebalo biti , a izadje skroz druga stvar u expanziji. Tako da svako mišljenje o ovome je neophodno , kad izadje vidjećemo o čemu je ustvari riječ, al sam ubjednjen da neće ostaviti nikakav dojam na "old school" pvperima i igračima. Preseravanju nikad kraja ...
SIDER je napisao/la:
Nije bilo potrebe za temom , jer već davno je sve objašnjeno , al fino je za nove usere da dodju do noviteta.

http://www.gamers.ba/vijest/7893/world-of-warcraft-expanzija-vec-najavljena

http://www.gamers.ba/forum/18/76863/world-of-warcraft-cataclysm/

http://www.gamers.ba/forum/18/76771/cataclysm-amp-history-of-warcraft/

Pretty much useless , i da znamo za pvp rankova i sve to smo upoznati (možda nisu pojedinci). All in all , igrica je smješna , flying u azerothu? have a nice day , blizz is falling apart. Neznaju šta će više od sebe pa sad flying sve , dijele igricu na 85 , pa onda 90 , samo da zarade para jer su beskorisni i da privuku djecu sa worgenima kojima su modeli krajnje debilni i goblinima. Ako ćemo realno , na kojoj su strani goblini ikad bili? hordinoj? pa nebi baš rekao , oni su neutral , ali blizzard pravi bauk i usere igru. Kao što je sa illidanom uradio , ubijen u wc3 , a sad u wowu najednom živ? čim je došao na svršetak lich king , mislim da je presmješno išta više. Samo trpaju igricu glupostima , just my own opinion tho

EDIT: I da , igrica će biti sad još više EZ MOAD , nego što je wlk , jer sad je u igri 85 lvl i "double it dps" ... fightovi će trajati kratko i besmisleno. Kratko i jasno , igrica je usrana nema se šta diskutovati. Ali bi se složio u jednoj stavci da , ako bih ikad probao (ali nevjerujem , jer sam inactive u wowu 5 mjeseci i više) da bi me realno zanimao pvp part i stare pvp titleove. Ali opet je igrica farmanje kao i prije , nepvpaš odredjeno vrijeme title ti pada na manji rank. Ali eto , da nebude kao wotlk , isto se pričalo prije izlaska sve kako je trebalo biti , a izadje skroz druga stvar u expanziji. Tako da svako mišljenje o ovome je neophodno , kad izadje vidjećemo o čemu je ustvari riječ, al sam ubjednjen da neće ostaviti nikakav dojam na "old school" pvperima i igračima. Preseravanju nikad kraja ...
Bila je vijest i za svaku prethodnu koja nije sadrzavala nikakve detalje vec samo "Izlazi Expanzija". Isto tako i za teme.. Ti spamaj nedje drugo, kontas?

Isti tekst napises za svaku expanziju i opet sve igras.. Sta bi ti, da sve vrate na 60? -.-

Meni se svidjaju gobilni, i manje su mi debilna rasa od Worgena.. I nece svi goblini biti Horda vec samo mali dio, dok se oni kakvi ih ti poznajes iz Booty Bay-a i sl. ostati neutralni.

Ovo za fightove... Nema smisla komentirat' jer su gluposti. Nidje veze.

I da, ubuduce kad ja postavim temu, susdrzi se od komentara. Jednostavno me nerviras, ok?
Makz je napisao/la:
Bila je vijest i za svaku prethodnu koja nije sadrzavala nikakve detalje vec samo "Izlazi Expanzija". Isto tako i za teme.. Ti spamaj nedje drugo, kontas?

Isti tekst napises za svaku expanziju i opet sve igras.. Sta bi ti, da sve vrate na 60? -.-

Meni se svidjaju gobilni, i manje su mi debilna rasa od Worgena.. I nece svi goblini biti Horda vec samo mali dio, dok se oni kakvi ih ti poznajes iz Booty Bay-a i sl. ostati neutralni.

Ovo za fightove... Nema smisla komentirat' jer su gluposti. Nidje veze.

I da, ubuduce kad ja postavim temu, susdrzi se od komentara. Jednostavno me nerviras, ok?
Samo ti kažem da kasniš ko pješčani sat to je sve. Ti sad skontao to i odmah došao na g.ba da izjalovi nešto što svi živi znaju? Nije mi da flameam nikoga , samo kažem da nije bilo potrebe za temom jer već postoje teme. A ti odmah dodji pa ma flameaj , jer ono moje nije spammanje , nego čisto moje mišljenje. Ali stvar je u tome , što je igrica pojednostavljena i glupa je to je to. Za djecu se sad više pravi , jer neće na kutiji više pisat "12+" nego " 8+" . Jer blizzardu je samo do para , developeri veze nemaju šta rade nego samo trpaju nebulozama. Svako ima svoje mišljenje , nije moje da komentarišem o tvojem mišljenju. Ali poenta je što sve ide istim tokom , " ja ću da probam samo" , platiš 200km expanziju i igraš godinama over and over , zato ja nemam namjeru da je kupim jer bezveze ću istrošiti sumu novca koje bih mogao da iskoristim u neke bolje svrhe. Mislim da je pouka svega ovoga ta , da blizzard jednostavno nema ideja i da samo pravi igricu što jednostavniju i pokušavaju ovim putem da vrate PREBC (koji je nemoguće vratiti) i da "refreshuju" igricu , ali ustvari veze nemaju šta rade. Sa ovim završavam diskusiju na ovoj temi. Sretno , ko god bude imao namjeru da je igra :)
Frisk je napisao/la:
Cuj za moj rodjendan

Jeli to gdje ima vukodlak i goblin
Da , goblin = horde , vukodlak = ally
A presto igrati hah

Nevrijedi jednostavno pisati ovde ista... Zasto? Zato sto 99% igraca koji su se javili na temu su 95- godista i igraju na privatnim serverima.. Trud 10 <3
SIDER je napisao/la:
Samo ti kažem da kasniš ko pješčani sat to je sve. Ti sad skontao to i odmah došao na g.ba da izjalovi nešto što svi živi znaju? Nije mi da flameam nikoga , samo kažem da nije bilo potrebe za temom jer već postoje teme. A ti odmah dodji pa ma flameaj , jer ono moje nije spammanje , nego čisto moje mišljenje. Ali stvar je u tome , što je igrica pojednostavljena i glupa je to je to. Za djecu se sad više pravi , jer neće na kutiji više pisat "12+" nego " 8+" . Jer blizzardu je samo do para , developeri veze nemaju šta rade nego samo trpaju nebulozama. Svako ima svoje mišljenje , nije moje da komentarišem o tvojem mišljenju. Ali poenta je što sve ide istim tokom , " ja ću da probam samo" , platiš 200km expanziju i igraš godinama over and over , zato ja nemam namjeru da je kupim jer bezveze ću istrošiti sumu novca koje bih mogao da iskoristim u neke bolje svrhe. Mislim da je pouka svega ovoga ta , da blizzard jednostavno nema ideja i da samo pravi igricu što jednostavniju i pokušavaju ovim putem da vrate PREBC (koji je nemoguće vratiti) i da "refreshuju" igricu , ali ustvari veze nemaju šta rade. Sa ovim završavam diskusiju na ovoj temi. Sretno , ko god bude imao namjeru da je igra
Jesi ti glup, il si samo zaostao? Ja bih reko ovo drugo. Ja sam eto tek sinoc cuo da ce izac expanzija, pa sam dosao OVDJE da vam svima kazem.
Boze dragi..

Postavio sam neke informacije vezano za expanziju, koje su nedavno postavljenje i koje VECINA nije znala.

Izadji malo vani, udahni zraka, nestalo ti je mozdanih celija..
Ponestalo im ideja. Poslije 2 expanzije da vrate vanilla WoW? Ne budite smijesni. Sada vjerovatno kontate (prvenstveno mislim na fetuse koje su pocele WoW-a igrati krajem TBC/pocetkom WLK) ako budete igrali ovo novo sranje da ce te biti oldskool vanilla wow playaz. Malo sutra.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.