Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Kako opet igrat na WoWScapeu!

181 pregled · 11 odgovora · otvorena 09.01.2010. u 04:29

Neznam dali ima vec nesto napisano o tome ali mene je mucilo sa sam imao accaunt na wowscapeu i kad je 2bit gaming preuzeo wowscape ja (iako sam promjenio realm listu) nisam se mogao logirati :@ ....neznam tocno kad ali wowscape je proradio i svi stari accaunti sa svim likovima su sacuvani.... samo treba ici u world of warcraft folder/ data/ en_gb/ otvorit realmlist sa notepadom i sve unutra izmjenit sa
set realmlist logon.2bitgaming.com

posto se mjenjalo sa wowscapea na 2bit gaming sad fali igraca tako da bi bilo dobro da se vrate stari igraci na wowscape....novi korisnici bi trebali ici na www.2bitgaming.com i napravit si accaunt.....wowscape/2bitgaming radi na patchu 3.2.2.
:D 9-)
Sada na 2bit gamingu igraju samo oni kome su banovani charovi jer nakon sto je peyton napustila wowscape i svasta kako se izmjenjalo svi su dobili unban kako god vise neigram tamo jer je shit zesci svi su presli sa scapea na magic tako i ja pa et ...
cRANk je napisao/la:
Sada na 2bit gamingu igraju samo oni kome su banovani charovi jer nakon sto je peyton napustila wowscape i svasta kako se izmjenjalo svi su dobili unban kako god vise neigram tamo jer je shit zesci svi su presli sa scapea na magic tako i ja pa et ...
Recenica nidje veze..

Ja igram na Battle Scape-u ownam ih Nemoze niko nista protiv mog shammya
ScandaL je napisao/la:
Recenica nidje veze..

Ja igram na Battle Scape-u ownam ih Nemoze niko nista protiv mog shammya
Nije nigdje veze nego ti nekontas ocito da nisi u toku :S
ovako gresku si napravio skroz jer jarane sacuvani accovi nisu uopste,jer probao sam sve i do jednog svog acca i ne radi ni jedan ... napravi novi i furaj jarane !
accovi nisu sacuvani igrao sam prije malo na crack-u,,ali mi je scape sranje zesce,previse bugova, lagga, itd itd...ima 10000 boljih servera...
momcovi isprobajte Tru-wow, jes da je 2.4.3 ali je najbolji blizzlike server, ima dosta raje sa balkana
ja bi preporucio da probate http://mystery-project.com/
na serveru gotovo sve radi, nije ko sto je na scapu nekad bilo 10k frostbolt, 1hit od shamana i to, ovdje je sve balancirano nema nijedna OP classa...i sad trenutno daju starter packove tako da odma dobijete 1 lvl80 lika sa hatefull i nesto pve opreme, probaj vidices da nikad nisi igro server sa manje bugova, 3.2.2a patch je
Ja bi preporucio da probate na Retailu nema laga ima dosta raje dosta realmova sve skriptovano sve radi

Stranica
http://www.wow-europe.com/en/index.xml
Ja sam dobio sve stare likove natrag jos oni altovi sa su mi bili na manjim lvlima sad su automacki na 40. i itemi su mi se vratili brijem da treba prvo aktivirat stari accaunt....barem sam ja tako....samo sam oso na forum od 2bitgaming i logiro se sa starim accauntima.....i otiso sam na forumu onda skroz gore na character ucp i dosla mi lista svih starih likova!;)
ja sam stari igrac od wowscape kako napraviti novi acc nezz os starog pass ja kad hocu da udem u stranu ovu mi stranu pokaze nide veze od wow-u http://www.2bitgaming.com/

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.