Neznam dali ima vec nesto napisano o tome ali mene je mucilo sa sam imao accaunt na wowscapeu i kad je 2bit gaming preuzeo wowscape ja (iako sam promjenio realm listu) nisam se mogao logirati
....neznam tocno kad ali wowscape je proradio i svi stari accaunti sa svim likovima su sacuvani.... samo treba ici u world of warcraft folder/ data/ en_gb/ otvorit realmlist sa notepadom i sve unutra izmjenit sa
set realmlist logon.2bitgaming.com
posto se mjenjalo sa wowscapea na 2bit gaming sad fali igraca tako da bi bilo dobro da se vrate stari igraci na wowscape....novi korisnici bi trebali ici na www.2bitgaming.com i napravit si accaunt.....wowscape/2bitgaming radi na patchu 3.2.2.
....neznam tocno kad ali wowscape je proradio i svi stari accaunti sa svim likovima su sacuvani.... samo treba ici u world of warcraft folder/ data/ en_gb/ otvorit realmlist sa notepadom i sve unutra izmjenit sa set realmlist logon.2bitgaming.com
posto se mjenjalo sa wowscapea na 2bit gaming sad fali igraca tako da bi bilo dobro da se vrate stari igraci na wowscape....novi korisnici bi trebali ici na www.2bitgaming.com i napravit si accaunt.....wowscape/2bitgaming radi na patchu 3.2.2.
Nemoze niko nista protiv mog shammya