Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

N O V O !!!! Veliki turnir u CS-u

3.036 pregleda · 104 odgovora · otvorena 11.01.2006. u 12:32

PRIJAVE EKIPA

1.dDd te@m

dDd-Laquila
dDd-Cobr@
dDd-gogo
dDd-GoldenBoy
dDd-Cift
zamjena:
dDd-Shorty

2.
ND* (Nigdje veze):

ND*sminka
ND*cundara
ND*stoka
ND*stokica
ND*Durmis

3.[Toxic ' Whore] `-te@m

[Toxic ' Whore] `F!xxxer
[Toxic ' Whore] `KaTiL
[Toxic ' Whore] `Sinner
[Toxic ' Whore] `Game Master
[Toxic ' Whore] `BlackRose
zamjena:
[Toxic ' Whore] `rr7kt

4.[Fantastic ' FouR]-te@m

[Fantastic ' FouR] Grob4r
[Fantastic ' FouR] KL4UN
[Fantastic ' FouR] No_Fe4R
[Fantastic ' FouR] Hatok1
[Fantastic ' FouR] GROM

5.admiN-team

admiN | Ecy
admiN | MystiC
admiN | Zg3m8a
admiN | RoCkY
admiN | Mafioza

6. 4skillz.d!e //

4skillz.d!e // bok1 ( leader - +387161517600)
4skillz.d!e // nobody
4skillz.d!e // KoRn
4skillz.d!e // Mafija
4skillz.d!e // kamikaza
4skillz.d!e // LG_Friziderko

Ostalo: CyberNet nesigurno..... itd... [BmcL]
mozda...... nije provjereno...

Jos termin! odgodjeno za subotu zbog vremenskih nepogoda

Tacan termin ce se uskoro znati !

_F!xxxer_ je napisao/la:
bio sam u krupi mafijoze i mafije nema nidje mafia vjerovatno u belayu z*** dugova mafijoza vjerovatno z*** toga sto mu je izlaz do 23:00 !!!

Ja sine imam izlaz do 23h zato sto dobuzima imam jos 1h do tvoje mame 15min. 2h u krevetu i dok se vratim nazad 3h ujutru. A imam samo dugove tvojoj mami jer je kur** puno dati 5KM
               b4tm4n je napisao/la:
Greska aimbot se skine u jednoj sekundi... znam iz iskustva! Ko vas j3b3 sta ako sam cheater! hocete me doc istuci... Hahahahha pa ja vam kazem na turniru ce se vidjeti ko zna igrati a ko je cheater! Najzad ne zelim da se raspravljam

btw: Sinner je 4.80 visok ahhahahahaha

staru tiiiii
eh,saden na buzimskom
koji cete vi kur ac u nkrupi glupani jedni!!!!!
doci u nas grad da se tucete sa nama
ustvari sa mafiozom za kojega ce se pola krupe dici!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Statistike:

LG_KoRn vs Batm4n KoRn win
Batm4n u sljivama
LG_Mafioza vs JaY-Z i jos jedan seljacina nerjeseno. bez sljiva.

LG_Mafioza
LG_MooNChilD
LG_KoRn vs Sinner ubili ***a
BM l Mystic u njemu
LG_NoBody

Kasnije Batman i kompanija bjeze i ostavljaju nama Sinnera da ga lupamo. Zadnje Sinnerove rijeci:"Ne!Ne!Ne ! Nisam ja kriv.hahahhahahhaha
Hm,sinoc je u Krupi bilo prilichno burno,naime sinoc su kraj mene protrchala trojica momchica a za njima josh jednam malo veca grupa momchica i stvar je,kako sam chuo zavrshila tuchom....

Momci doshli ste u Krupu traziti guzvu,stvarno vam to nije pametno,nemogu reci da mi je zao shto ste dobili po guzici jer ste prvi pocheli psovati krupsku majku

Drugi put ako mislite doci samo trojica neka to budu Mirko Filipovic,Jean Cloud Van Dame i Tyson jer se vi niste bas pokazali.....

Trazili ste mafiozu i za njega su skochili da ga brane samo prijatelji,ako vas dodje vishe mogli bi se i malo stariji umjeshati je mafioza je dijete bez oca(dijete shehida) tako da dobro razmislite shta cete da chinite!
Bome BUZIMLJANI dobili ste po repu . Tako je to kada nas vrijedjate .Istina imali ste muda doci ali ste se pokajali ali neka tako vam i treba
statistike su premocne 3: 0 za Krupljane
HAHAHAHAHAH
Vi ili ste ludi ili ste bas mudonje pa ste dosli u krupu
ma mi nismo dosli da se tucemo dosli mo da to rjesimo a seljacine korn i mafioza su skocili na betmena pa smo morali intervenisati i malo mafiozi dati jbg mafioza nema sljiva ali su mu rebra malo "razrjedita" moze svirati harmoniku na rebrima a vi ste bile p**** pa ste doveli njih 15 na nas 4 pa to nije ljudi fer jbg a u nas nitko nije imao ni "sljivu" lose ste organizirali taj mech jbg sad vi ispanite face pa dodjite u buzim.

Mafiozaja ti ako si faca tolika ja cu doci tamo iduce sedmice pa se ja i ti tucemo a mozes povesti i onoga sta je sinoc se pravio faca sa tobom pa cemo onda da to rjesimo ali ti nesmijes ti si p**** pa dovodis njih 15 na nas 4.

I mafioza i ti si bjezao isto prema E4 pa nemoj da se brukas djete jedno.

POZZ ZA nobody ON JE JEDINI ISPAO COVJEK MEDJU VAMA.
Imali ste vi srece sto sto je nobody branio vas.
A jedini koji je ispao faca je sinner koji je i najvise dobio.
A vi jade pobjegli i ostavili prijatelja da ga sutamo ko kantu.
Dobio je nogu sto ni jedna lopta na utakmici ne dobije.
Mahh.. Ja sjedio u cyberu igro kanter strajk i kad ono poce da grmi neshto,ja reko sta je sada ??
I onda ulazi SHISHMISH tj. BETMEEN mene uhvatio za glavu iznijeo me iz kluba,odigo me od zemlje ba metar i po jer ipak to je BETMEN
I onda kada me iznjeo uzeo je neku svoju ELEKTRO-SPRAVICU sa elektro-magnetnim odbijanjem (najnovija tehnologija) i onda me sa tim "recemo" pishtoljem odbacio jedno....5-6 metara jbga ipak ljudi to je BETMEEN i onda kada sam se ja nekako uspio dignuti ,on je izvadio neku "novu" spravicu i pogodio me u hedshot i onda..... ii ... ii .Onda sam se ja probudio osho srati pishati itd. izisho vani i popio kafu .

Dosta zajebacije.Samo zelim znati otkud BEETMEENu potreba za laganjem,jer fakat shto se tice tuce pipno me nije ali zaboli me KITA ,po njegovom je on mene istuko ali nea veze.
I to shto govorite da je bilo 15 ljudi ne serite.... joj .Nas je bilo 6 ili 7 u vrh glave i to ekipica koja je bila onako u cyberu igrali ljudi a niko sa strane nije dolazio pa zato...NE SERITE .I josh da kazem ako ste zeljni tuce bujrum nije problem,a ako vi mislite da cu JA dolaziti u Buzim |TESHKO| jer nisam budaletina.
               _F!xxxer_ je napisao/la:
Ajiii u sljivama a sad vam ja j3b3m krupsku svu familiju onu

glupastu... Ja sam rekao da se nije rodio taj da meni da

zabranu da dodjem u krupu, ja sam doso, a prema vasim

prijetnjama mi smo trebali zavrsiti u hitnoj... Hahaha smijesni

ste... U SLJIVAMA hahahahah.... Korn vs batman 5-6 saka od

strane korna i jedna jaca samrarcina korn bjezi uz trotoar i

zove na Batmana 15 ljudi.... A naravno da se nije isplatilo tu

"kucanju" sacekat.. Pa dobro ja sam ipak dosao. Nebi ja zalio

da sam bio bjen al ovo vako... pa korna je grihota udariti

jadniik da je bilo bar 1 vs 1 ja nebi pobjegao niz cestu,

heheheheheheh.

I KAKO JE MAFIOZO BRKO JES VIDIO KAKO TI 2 BUZIMLJANA

RASTEGNUSE REBRA KO RASPORED CASOVA.... eeee:.....

gadno je to... Vidimo se mi opet ne sekirajte se ja volim

dobit, al volim i usuti... ahahhahahaha ..

btw: Zaboravite prolaz kroz buzim jer cete biti isjeceni na

komade i posoliti... Uglavnom ja sam dosao, a vi ne smijete..

Ejjj KoRn jel ti bilo krivo kad sam vam pobjegao? a ? eee...

da si mudonja nebi tu stenad pustao na mene... Pozz Mamu

Pa ko te UDARIO j3b3m ti familiju jel te "stenad" tukla ili ja ?
Samo da vam kazem ljudi ovo je bilo samo 3-5%moga drustva. A vi niste upoznali jos oni 95-97% moga drustva.
A to sto je NoBody ispao kao neki frajer za vas to nije nista.
               thamafioza je napisao/la:
Samo da vam kazem ljudi ovo je bilo samo 3-5%moga drustva. A vi niste upoznali jos oni 95-97% moga drustva.
A to sto je NoBody ispao kao neki frajer za vas to nije nista.

hahahah 3-5% tvog drustva de sine zacepi ti si djete jos nema te ko klipa a ti bi se tuko pa ako si tolika faca hajde samnom se potuci 1 vs 1 pa da onda vidimo tko je faca a ne tu da se izvlacis kao neka p**** a i bilo vas je vise od 10 nemoj sad da tu brbljas kad ste dobili po nosu zvali ste ostale pa sta se niste ostali jos tuci.
wellcome to sarajevo ) futura 2026 (
               _F!xxxer_ je napisao/la:
AH ZABORAVI JOOOOJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KoRn kako nosic ?

Hej to govorish ovima ljudima sa neta,koji nisu bili prisutni, da se ne sramotish a ja i ti znamo najbolje ko je koga prebio zato ne seri
ha ha ha
ne znam sta da vam kazem...CS forum.. i kako sada da vi uvjerite nekoga da dodje igrati CS kod vas ? tuzno..CS forum...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.