Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

N O V O !!!! Veliki turnir u CS-u

3.036 pregleda · 104 odgovora · otvorena 11.01.2006. u 12:32

PRIJAVE EKIPA

1.dDd te@m

dDd-Laquila
dDd-Cobr@
dDd-gogo
dDd-GoldenBoy
dDd-Cift
zamjena:
dDd-Shorty

2.
ND* (Nigdje veze):

ND*sminka
ND*cundara
ND*stoka
ND*stokica
ND*Durmis

3.[Toxic ' Whore] `-te@m

[Toxic ' Whore] `F!xxxer
[Toxic ' Whore] `KaTiL
[Toxic ' Whore] `Sinner
[Toxic ' Whore] `Game Master
[Toxic ' Whore] `BlackRose
zamjena:
[Toxic ' Whore] `rr7kt

4.[Fantastic ' FouR]-te@m

[Fantastic ' FouR] Grob4r
[Fantastic ' FouR] KL4UN
[Fantastic ' FouR] No_Fe4R
[Fantastic ' FouR] Hatok1
[Fantastic ' FouR] GROM

5.admiN-team

admiN | Ecy
admiN | MystiC
admiN | Zg3m8a
admiN | RoCkY
admiN | Mafioza

6. 4skillz.d!e //

4skillz.d!e // bok1 ( leader - +387161517600)
4skillz.d!e // nobody
4skillz.d!e // KoRn
4skillz.d!e // Mafija
4skillz.d!e // kamikaza
4skillz.d!e // LG_Friziderko

Ostalo: CyberNet nesigurno..... itd... [BmcL]
mozda...... nije provjereno...

Jos termin! odgodjeno za subotu zbog vremenskih nepogoda

Tacan termin ce se uskoro znati !

A ovo mozemo jedan drugom je**t *****,nikao nemoze,nego samo ja tebi je**t *****. Jedino tako moze.

A za ono vrijeđanje Krupljana to ce mo jos vidjet

I samo da vas pitam jeste vi vidjeli kao su vam ljudi iz spustali.

Meni tako kada bi iz spustali,ja se nebi javljao nikada vise,jos bi otisao i predio ime sebi.

HAHAHHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kako ste jadni
Ljudi ja zovem ovaj br. 062-141-379. A niko se nejavlja. Da ovaj covjek nije postao popularan
hahahaha , kakav turnir crni bolan necu da me neko ispali ... ipak Krupa je neki pojam za Buzim .. no hrad fellings postacete i vi jedan dan metropola
               LG_FRIZDERKO je napisao/la:
Ovako da vam ja kazem nesto sinner i betmen su debili da ih nema jer su mrtvi citeri......i gdije oni mogu da prave turnir nema sanse eno druge teme ja sam rekao da cu osici muski spolni organ ako bude 15 ekipa ali nece biti nikako turnira sad jer su debili ja znam kad je boki mili i oni ostali kad su bili ovdije sve je bilo ok a vi ste se prosuli govorili ste da su citeri to more samo reci naj debili

a evo bokija milija snjezanje pa neka kaze kako je kod nas bilo

Taj tunir nece biti ja sam reko odmah od pocetka jer je organizator dijete i citer ali mrtvi citer to je od mene.

respect.....

Mah nemam sta reci nego da je ono turnir .. oni kontali nagradu 800 km od uplate vidi se da se nekontaju u te turnire niti bilo sta drugo .. al et , mozda ce nekad napraviti turnir za nekih 4 godine .. mi nedolazimo ni za te 4 god .. hvala unaprijed
Jao turnira!!Evo mili kaze da nije ni cuo za turnir a ti ga stavio koda ce 100%doci jos david otisao u Austriju!!JA mislim da je to bezze tema
               kAspA je napisao/la:
Jao turnira!!Evo mili kaze da nije ni cuo za turnir a ti ga stavio koda ce 100%doci jos david otisao u Austriju!!JA mislim da je to bezze tema

pa hvala ***u da je bezze tema
turir organiziraju dva citersk debila i to 100% osiguravaju da ce biti!!!
               thamafioza je napisao/la:
A ovo mozemo jedan drugom je**t *****,nikao nemoze,nego samo ja tebi je**t *****. Jedino tako moze.

A za ono vrijeđanje Krupljana to ce mo jos vidjet

I samo da vas pitam jeste vi vidjeli kao su vam ljudi iz spustali.

Meni tako kada bi iz spustali,ja se nebi javljao nikada vise,jos bi otisao i predio ime sebi.

HAHAHHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kako ste jadni

Ne sekiraj se ti meni nimalo sresce se ovo djete s

tobom ubrzo... A to da ja ne smijem doc u krupu!

Pa siiinneeeeee nije se taj jos rodio !!!

btw: Spustio sam ti cijeloj familiji
Selam dost tebi i tvojim mrtvim!!!!!!
Nedo Bog dragi Allah dž.s.

Da te nađem u Bos.Krupi,jer si budalo jedna ubijen na mrtvo ime.

E ti sigurno neces smiti doci u Krupu vise.

Dite jadno neznas ti nista jos o meni.
Imat ces usi kao u Duska Dugouska ili ne ipak polje kao u Batmana kada dođes u krupu

Hahahhahahahhahahahhaha"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Seljacino jadna!!!!!!!!!!!
Imat ces usi kao u Duska Dugouska ili ne ipak polje kao u Batmana kada dođes u krupu

Hahahhahahahhahahahhaha"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Seljacino jadna!!!!!!!!!!!

Hahahahahaaa, joj No1
               LG_FRIZDERKO je napisao/la:
Ovako da vam ja kazem nesto sinner i betmen su debili da ih nema jer su mrtvi citeri......i gdije oni mogu da prave turnir nema sanse eno druge teme ja sam rekao da cu osici muski spolni organ ako bude 15 ekipa ali nece biti nikako turnira sad jer su debili ja znam kad je boki mili i oni ostali kad su bili ovdije sve je bilo ok a vi ste se prosuli govorili ste da su citeri to more samo reci naj debili

a evo bokija milija snjezanje pa neka kaze kako je kod nas bilo

Taj tunir nece biti ja sam reko odmah od pocetka jer je organizator dijete i citer ali mrtvi citer to je od mene.

respect.....

bio je dobar turnir + sto necu nikad zaboraviti da je bilo premalo ekipa i da je covjek izdvojio jos stoju dvije iz svog dzepa da namiri kakvu takvu nagradu
               snjezana je napisao/la:
bio je dobar turnir + sto necu nikad zaboraviti da je bilo premalo ekipa i da je covjek izdvojio jos stoju dvije iz svog dzepa da namiri kakvu takvu nagradu

JArane .. bilo 7 ekipa meni se cini a , bilo djabe cuga bilo djabe sve , + onim tipovima spavanje + nagrade za prvo , drugo i trece mijesto .. fakat su napravili predobar turnir .. ja se nisam pokajao nijedne sekunde sto sam dosao cak iz sarajeva
NABIJEM JA BRATE SINERA I BETMENA NA K U R A C
JE**M IM BLEJZER SELJACKI
TOLIKO OD MENE
               bok1 je napisao/la:
JArane .. bilo 7 ekipa meni se cini a , bilo djabe cuga bilo djabe sve , + onim tipovima spavanje + nagrade za prvo , drugo i trece mijesto .. fakat su napravili predobar turnir .. ja se nisam pokajao nijedne sekunde sto sam dosao cak iz sarajeva

ma sve najbolje i sve perfektno (jos i medalje ) samo da je bilo ljepse vrijeme da se moglo malo i prosetati ali eto nikad nije sve potaman hehe
Selam dost tebi i tvojim mrtvim!!!!!!
Nedo Bog dragi Allah dž.s.

Da te nađem u Bos.Krupi,jer si budalo jedna ubijen na mrtvo ime.

E ti sigurno neces smiti doci u Krupu vise.

Dite jadno neznas ti nista jos o meni.

Aaaaaaa bozee drarii prijetnii i namudajaa jooj kad sam ovo procitaoo ni sam moga da odolim da vam nesto kazem onoo fakat ste glupi! A ovo ja smim doci ja ono ja ovoo to nabjem na muski spolni organc! et pozzz
               snjezana je napisao/la:
ma sve najbolje i sve perfektno (jos i medalje ) samo da je bilo ljepse vrijeme da se moglo malo i prosetati ali eto nikad nije sve potaman hehe

Haj bar ste vidjeli nashe Krupske ladjare
da da taj je turnir bio fenomenalan, krupa mi je ostala u manje vise lijepom sjecanju ...........
pozzzz za esada i ostale tada prisutne .....
p.s. snjeza kad ce bit kakav dobar turnir, bas sam se nesto pozelio tvojih viceva ( al zamalo )
               TtK|cave je napisao/la:
da da taj je turnir bio fenomenalan, krupa mi je ostala u manje vise lijepom sjecanju ...........
pozzzz za esada i ostale tada prisutne .....
p.s. snjeza kad ce bit kakav dobar turnir, bas sam se nesto pozelio tvojih viceva ( al zamalo )

a prijatelju napravio bi ga sam nego je trenutno posla preko glave ! ako***da do 4 mjeseca ako ikako uspijem spraviti nesto zovem vas sve najprije da se vidimo pa onda CS i sve ostalo

sto je najgore imam ja igraonu i kompove i sve ali me j**u pare necu da vas zovem 300 kilometara z*** 300 maraka

ako nista i ne spravim pa covjece eswc je blizu (koliko toliko)
               snjezana je napisao/la:
ja sam dijete od 20 godina

igro sam s tobom nedavno i na to sam mislio pri igri sa najboljim igracima

ne znam opcenito mnogo o CS ali na tvoju zalost znam ga igrat

imam tu "moc" da uocim aimbot kada gledam nekoga dok skida 6 glava u 2 sekunde

nisam nikad upalio cheat u counter-strikeu ni iz zezancije

pod tim da nisi ufuran kao mi..pa *** nekom nesto da a nedje ga zakine tako je tebi dao da nisi ufuran a da si jako glup

a snjezana de bre suti nemoj da se prosipas mene bas zaboli za tobom i turniru a kad si ti samnom igrao sine ja kako znam nikad a ti sanjaj ti nisi dostojan da samnom igras posto si glup ko ***** a mada bi me pobjedio al' eto ja neigram vise CS pa sam samo dosao da vidim tko si ti pa se nekad nadjemo da popricamo ok

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.