ako vas toliko brinu i iritiraju potezi administratora na lol-u fino prestanete igrat na njihovom serveru!!!...
ili jos bolje...
napravite jednu pametnu temu ovdje, za promjenu...
Tema: Protesti...
pozivamo sve kanterashe, da se okupe taj i taj dan na tom i tom mjestu, da odemo u upravu logosofta, te da se zalimo licno Faruku T. sto nam svaki dan sve vise i vise njegovi uposleni unistavaju zivote, dajuci pojedinim kretenima administraciju na njegovim serverima...
poduzmite ba nesto... nemojte se samo zaliti, jer od toga nemate nista... eno sta se desava sa onim poljoprivrednicima koji su se zalili i koji se jos zale... ma nista ba... da su im fino upali u vladu sa krampama i motikama i zaprijetili svim onim guzonjama, da ce ih pobit ako im ne ispune njihove zahtijeve, il tako nesto, nego onako came ispred zgrade drzavnog vijeca po ovakoj zimi... ccc
prekontajte se malo ljudi, a nemojte ba meni pisat "reko sam bez glupih komentara"... te i takve vase teme su dosadile vise, jer se svaki dan napisu 2 takve i slicne teme...
a sto me onaj banovo sto sam ga ubio, onaj me banovo bez razloga...
i mene su banovali pa sta... znas kolko mi je stalo do toga...
opametite se malo ba ljudi moji... jesu ti pare uzeli... nisu... jesu ti kucu i krov nad glavom uzeli... nisu... ma daj... mogo bi sad pametovat ovdje do veledalin, al nemogu pisat jbga

...
et toliko