Mec je upravo odigran i moram priznati da sam uzasno razocaran. Mnr ce reci da je server idealan jer im je ping bio 15. Nekim od nasih igraca i nije bio toliko idealan i kretao se izmedju 400-500. Ipak nismo trazili odgodu meca vec smo odlucili da igramo. Bili smo uzasno nervozni zbog pinga pa smo i psovali server ALI SVE NA TEAM SAY! Medjutim kako se mec blizio kraju admin nas je poceo vrijedjati komentarima da smo botovi jer se zalimo na server, te govorio mnr-u: "daj ubi te ih sto prije da ovo zavrsimo". Ja znam da se iGGi potrudio da organizuje ligu, ali kao organizator ne bi trebao biti na icijoj strani i ne bi smio navijati za nijedan klan. Na demu se takodje mogu vidjeti ovi komentari. Ne trazim da se mec ponovi medjutim na prijedlog da se odigra na LoL-u igraci mnra su rekli da je server SMECE i da nece igrati tamo i nikom nista. Kada smo mi rekli nesto protiv Terre odmah smo bili napadnuti od strane admina. Mislim da to ipak nije bilo fer. Zadnja runda se pretvorila u psovanje na SAY jer smo stvarno bili razocarani komentarima admina. Ne zalim se na rezultat, mnr nas je stvarno zgazio tako da necu traziti da se ponovi mec, ali sam stvarno razocaran!
Diskusija
RIP vs mnr...
496 pregleda · 12 odgovora · otvorena 26.01.2006. u 18:58
ne znam , samo cu jedno reci ovo je CS BIH liga i trebaju serveri kompetentni za nase ISP-ove znaci bosanske , ja necu nijedan mec igrat na terri jer mi je ping 400-600!
iggi ja bi ti preporucio da sredis server.. da mozemo i mi LoL useri igrat ako vec mislis ligu igrat na njemu..
iggi ja bi ti preporucio da sredis server.. da mozemo i mi LoL useri igrat ako vec mislis ligu igrat na njemu..
mnr ping : 20
rip ping : 300-400-500-1024-31337
momci igraju ok nije problem j**o ping dobar mech bio..
..
rip ping : 300-400-500-1024-31337
momci igraju ok nije problem j**o ping dobar mech bio..
..
evo demo:
http://www.cwg.co.yu/csliga/download/mnr_vs_rip.zip
Ne mogu vise da gledam ove lazi i subjektivna misljenja. Ako ste pisali na t_say objasnite akko su onda iz mnr 4 puta vama govorili da je server extra. Dakle sluzite se lazima. Uskoro cu objaviti svoju odluku o izlasku iz lige, kao i terra servera.
http://www.cwg.co.yu/csliga/download/mnr_vs_rip.zip
Ne mogu vise da gledam ove lazi i subjektivna misljenja. Ako ste pisali na t_say objasnite akko su onda iz mnr 4 puta vama govorili da je server extra. Dakle sluzite se lazima. Uskoro cu objaviti svoju odluku o izlasku iz lige, kao i terra servera.
ma pricajte sta hocete... nechu da se nerviram.. kthxbye
aj nemojte sve na iggy cela liga je u qrcu nije on sam !
sta mu vredi kad nema organizaciije i nicega i ovo je najveci bullnuts ali eto igramo malo radi fun!
rip vs mnr meni je jasno bilo da je mnr jaca ekipa ali nije ni rip za baciti tako da sam ocekivo do jaja mec!
niste se trebali vredjati its just a game
bolje da ste se svadjali ko vise pive moze da popije
gg
sta mu vredi kad nema organizaciije i nicega i ovo je najveci bullnuts ali eto igramo malo radi fun!
rip vs mnr meni je jasno bilo da je mnr jaca ekipa ali nije ni rip za baciti tako da sam ocekivo do jaja mec!
niste se trebali vredjati its just a game

bolje da ste se svadjali ko vise pive moze da popije
gg
iGGi je napisao/la:
prijatelju nema potrebe za tim nego vidi trebas shvatiti jednu stvar da je to jako ozbiljna stvar a vala i tesko je radit s nasim ljudima, ja da sam imao veze s tim vjerovatno bi otpocetka ukinuo public za vrijeme matcha da se nista neprica izmedju... team say je druga stvar ona nema veze s tim.
mislim da bi trebao razmisliti, opet neznam jedinog tebe vidim ovdje da nesto pokusavas, vjeruj pokusavali su i drugi al tesko je vala brate zaista tesko evo vidis i ovaj forum je prerastao u obdaniste, ja znam par klinaca sto koriste ovaj forum da ih vidis, vjerovatno bi se postidio svojih godina ali nejse, valjda ce se to rjesit.
treca stvar: ****ga mislim da bi trebala malo jaca podrska osim "obicnog" postanja na forumu, treba napraviti nek website posebno za tu ligu a ne ovaj forum doista ne funkcionise kako vidim.
u svakom slucaju gl & hf
over&out
musa
| evo demo: http://www.cwg.co.yu/csliga/download/mnr_vs_rip.zip Ne mogu vise da gledam ove lazi i subjektivna misljenja. Ako ste pisali na t_say objasnite akko su onda iz mnr 4 puta vama govorili da je server extra. Dakle sluzite se lazima. Uskoro cu objaviti svoju odluku o izlasku iz lige, kao i terra servera. |
prijatelju nema potrebe za tim nego vidi trebas shvatiti jednu stvar da je to jako ozbiljna stvar a vala i tesko je radit s nasim ljudima, ja da sam imao veze s tim vjerovatno bi otpocetka ukinuo public za vrijeme matcha da se nista neprica izmedju... team say je druga stvar ona nema veze s tim.
mislim da bi trebao razmisliti, opet neznam jedinog tebe vidim ovdje da nesto pokusavas, vjeruj pokusavali su i drugi al tesko je vala brate zaista tesko evo vidis i ovaj forum je prerastao u obdaniste, ja znam par klinaca sto koriste ovaj forum da ih vidis, vjerovatno bi se postidio svojih godina ali nejse, valjda ce se to rjesit.
treca stvar: ****ga mislim da bi trebala malo jaca podrska osim "obicnog" postanja na forumu, treba napraviti nek website posebno za tu ligu a ne ovaj forum doista ne funkcionise kako vidim.
u svakom slucaju gl & hf
over&out
musa
PANAC je napisao/la:
www.cwg.co.yu/csliga
| prijatelju nema potrebe za tim nego vidi trebas shvatiti jednu stvar da je to jako ozbiljna stvar a vala i tesko je radit s nasim ljudima, ja da sam imao veze s tim vjerovatno bi otpocetka ukinuo public za vrijeme matcha da se nista neprica izmedju... team say je druga stvar ona nema veze s tim. mislim da bi trebao razmisliti, opet neznam jedinog tebe vidim ovdje da nesto pokusavas, vjeruj pokusavali su i drugi al tesko je vala brate zaista tesko evo vidis i ovaj forum je prerastao u obdaniste, ja znam par klinaca sto koriste ovaj forum da ih vidis, vjerovatno bi se postidio svojih godina ali nejse, valjda ce se to rjesit. treca stvar: ****ga mislim da bi trebala malo jaca podrska osim "obicnog" postanja na forumu, treba napraviti nek website posebno za tu ligu a ne ovaj forum doista ne funkcionise kako vidim. u svakom slucaju gl & hf over&out musa |
www.cwg.co.yu/csliga
nemojte se zajebavati sa brunom ... napsi
sh0ck! je napisao/la:
Da, to je sajt, ali izgleda su neki pali tako nisko da su malo hackali pa sad pogledajte dole tabela na sta lici. CCC
Imam jakog razloga da verujem da je neko iz RIP to uradio.
A samo ste izgubili od mnr i jos se vadite an mene. Ma daj!!!
..a mozda i neki debil koristi vatru....
btw...boli me djoka, ja odo, bye bye a vi se igrajte
www.cwg.co.yu/csliga |
Da, to je sajt, ali izgleda su neki pali tako nisko da su malo hackali pa sad pogledajte dole tabela na sta lici. CCC
Imam jakog razloga da verujem da je neko iz RIP to uradio.
A samo ste izgubili od mnr i jos se vadite an mene. Ma daj!!!
..a mozda i neki debil koristi vatru....
btw...boli me djoka, ja odo, bye bye a vi se igrajte
iGGi je napisao/la:
ma volimo i mi tebe iGGi.....
mojne se ba ljutiti...igra je ebemu misha.........
BTW admini zakljucajte ovu temu plz
| Da, to je sajt, ali izgleda su neki pali tako nisko da su malo hackali pa sad pogledajte dole tabela na sta lici. CCC Imam jakog razloga da verujem da je neko iz RIP to uradio. A samo ste izgubili od mnr i jos se vadite an mene. Ma daj!!! ..a mozda i neki debil koristi vatru.... btw...boli me djoka, ja odo, bye bye a vi se igrajte |
ma volimo i mi tebe iGGi.....

mojne se ba ljutiti...igra je ebemu misha.........
BTW admini zakljucajte ovu temu plz
PEACE
haha
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.