Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

N O V O !!!! Veliki turnir u CS-u

3.036 pregleda · 104 odgovora · otvorena 11.01.2006. u 12:32

PRIJAVE EKIPA

1.dDd te@m

dDd-Laquila
dDd-Cobr@
dDd-gogo
dDd-GoldenBoy
dDd-Cift
zamjena:
dDd-Shorty

2.
ND* (Nigdje veze):

ND*sminka
ND*cundara
ND*stoka
ND*stokica
ND*Durmis

3.[Toxic ' Whore] `-te@m

[Toxic ' Whore] `F!xxxer
[Toxic ' Whore] `KaTiL
[Toxic ' Whore] `Sinner
[Toxic ' Whore] `Game Master
[Toxic ' Whore] `BlackRose
zamjena:
[Toxic ' Whore] `rr7kt

4.[Fantastic ' FouR]-te@m

[Fantastic ' FouR] Grob4r
[Fantastic ' FouR] KL4UN
[Fantastic ' FouR] No_Fe4R
[Fantastic ' FouR] Hatok1
[Fantastic ' FouR] GROM

5.admiN-team

admiN | Ecy
admiN | MystiC
admiN | Zg3m8a
admiN | RoCkY
admiN | Mafioza

6. 4skillz.d!e //

4skillz.d!e // bok1 ( leader - +387161517600)
4skillz.d!e // nobody
4skillz.d!e // KoRn
4skillz.d!e // Mafija
4skillz.d!e // kamikaza
4skillz.d!e // LG_Friziderko

Ostalo: CyberNet nesigurno..... itd... [BmcL]
mozda...... nije provjereno...

Jos termin! odgodjeno za subotu zbog vremenskih nepogoda

Tacan termin ce se uskoro znati !

Mjesto??
Sigurno je u Bos. Krupi, predpostavljam...

P.S. Imal mene u prici... hehehe
Za sve informacije obratite se ovom covjeku
[email uklonjen] - msn

Fixxer-u iz klana [Toxic ' Whore]
Ostalo mozete procitati na temi " Veliki Turnir u CS !!!! "

Tj. : Gdje, sta, kad, nagrada, i to..........

Prijave ekipa mozete izvrsiti na mom msn-u heheh..

, ili ovdje
               LG_FRIZDERKO je napisao/la:
oki mogu li i ja doci da igram plz

Odg.: NP!

Hm dal mozes reci kakvi su novci u igra .. jer ako bude ... nagrada mala ... nevijerujem da ce neko doci ... iskreno ...

Sada mene neshto cudi to sto si ti 90 godiste a ti si kao organizator turnira ... zato bih te sada josh jednom molio da napisem nagrade ... uplatu .... itd ....

http://www.gamers.ba/procitaj.php?forum=3&id=6664&page=1 <-------- ovdije isto mozete vidjeti ....

sto se tice te gore napisane ekipe... mislim da ce oni doci igrat al bez mene .... posto mi iz sarajeva vodimo neku mix ekipicu .... neznam josh nishta tacno nit sigurno .. ipak sve ovisi i od nagrade a i od uplate .... jer nama samo do bihaca povratna karta je 50 km , gdije je spavanje , gdije je hrana , gdije je uplata ... Mislim ono ako je uplata 20 km po ekipi .... biti ce 7 ekipa 7 X 20 = 140 Km ?

Skontajte se btw napisite tacnu nagradu i o cemu ona ovisi ...posto je vrlo malo vremena ostalo do subote ... HVALA UNAPRIJED josh jednom
na admiN team tesko da mozes racunati da ce doci igrati u ovom sastavu,jer RoCkY je bolestan i ne moze doci,ja jos uvijek ne znam ni gdje igram,a mi(BM) imamo i mech u subotu u ligi protiv outlaws,pa vidi kako kakav drugi termin!!!pozz

Ako bude kakvih freak-ova iz Sarajeva ja cu doci...Kad bi bilo u sljedecu subotu bilo bi super...naravno ako polozim prokleti vozacki...Ja bi se dofuljao autom,a ako bude u ovu sad subotu naci cu nekakav prijevoz
               bega je napisao/la:
Ako bude kakvih freak-ova iz Sarajeva ja cu doci...Kad bi bilo u sljedecu subotu bilo bi super...naravno ako polozim prokleti vozacki...Ja bi se dofuljao autom,a ako bude u ovu sad subotu naci cu nekakav prijevoz

Hoces li se i ti konacno "dofuljati" na jedan od turnira u Unsko-Sanskom kantonu?
               bega je napisao/la:

a ko su za tebe ti freakovi (;
bok1 ti dobro znas da je bega rekao da ce doci u krupu kad je bio turnir u nas,i sta se desilo,NIJE DOSAO!!!
               kingKONG je napisao/la:
bok1 ti dobro znas da je bega rekao da ce doci u krupu kad je bio turnir u nas,i sta se desilo,NIJE DOSAO!!!

Znam da sam rekao i stvarno mi je zao z*** toga...Kisa padala,ali eto nije mi to isprika mogao sam busom...Mada sam planirao skuterom i onda kod nekoga nociti,ali et tako ispalo...Pitaj Harija(lg-ija) jesam ikad zezno kad sam rekao da cu doci...
ko to gore ide s mojim nickom ? ? ? ?
cccccc
Ne znam da li da se smejem ili placem ... Znaci smesni ste ljudi, imam neoborive dokaze da su vam ajde da kazem "organizatori" VELIKOGA TURNIRA dva debilna citera. Znaci ti fixxer i sinner su snimljeni kako cituju na logodoftu. Imam i screeenshoot kako mi daju msn svoj. To je bilo pre deset dana dakle siguran sam da su to oni. Imam demo a prisutan je i bio nick "snjezana" zna sve u vezi toga.
Prvo sam ih optuzio da cituju i naravno snimio demo, imao sam neki levi nick. Oni su imali ukljucen Wh + AimBot i neverovatne scorove. Kad sam promenio nick u Ole oni su iskljucili citeve i ni jedan frag vise nisu napravili ?! Znaci bolesna deca a mogu da se kladim da je to amir (switchkraft).
Eto samo toliko od mene

Poz, Ole
               Ole je napisao/la:
cccccc
Ne znam da li da se smejem ili placem ... Znaci smesni ste ljudi, imam neoborive dokaze da su vam ajde da kazem "organizatori" VELIKOGA TURNIRA dva debilna citera. Znaci ti fixxer i sinner su snimljeni kako cituju na logodoftu. Imam i screeenshoot kako mi daju msn svoj. To je bilo pre deset dana dakle siguran sam da su to oni. Imam demo a prisutan je i bio nick "snjezana" zna sve u vezi toga.
Prvo sam ih optuzio da cituju i naravno snimio demo, imao sam neki levi nick. Oni su imali ukljucen Wh + AimBot i neverovatne scorove. Kad sam promenio nick u Ole oni su iskljucili citeve i ni jedan frag vise nisu napravili ?! Znaci bolesna deca a mogu da se kladim da je to amir (switchkraft).
Eto samo toliko od mene

Poz, Ole

Citeri jesu ali samo mi je drago sto ce na turniru sjediti jedni preko puta drugi,pa...... nevjerujem da ce ih moci upaliti
aj ti fino dDd izbrisi .,.,.
               dDd-Cobr@- je napisao/la:
aj ti fino dDd izbrisi .,.,.

hahaha to Tata .. reci im

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.