Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Life story

4.950 pregleda · 79 odgovora · otvorena 07.08.2011. u 23:05

Vjerovatno ste primjetili da smo planirali prije par dana da napravimo neko "ozbiljnije" takmicenje vrijedno citanja a isto tako da bude zanimljivo.
U planu je da to takmicenje bude u nekom vidu vase "life changing story" tj. "prica vaseg zivota".Ovdje mozete pisati sta mislite o ovoj ideji ili da pitate neka pitanja vezana za istu.
Sto se tice nagrada one ce biti solidne a u ovaj projekat vjerovatno ce biti ukljuceno 3+ clanova adminstracije.
Ja cu donirati 2-3 premiuma i bodova ako bude trebalo.
Contesti tipa pisanja sastava su uvijek zanimljivi, samo da se sto vise ljudi odazove na istoimeni.
TWISTTER je napisao/la:
Imam strašnu ideju za ovaj contest ako prođe jer stvarno sam imao težak život do neke desete godine sa roditeljima ;)
Takodje
odlicna ideja,ja bi pisao o 1 ljubavi koja mi je promijenila zivot .
Prejako , napisat cu nesto sto mi se desilo prosle godine pa nadam se makar respektu ako nista vise.

Da dodam , temu ovu lock brate, otvori novu da se počne s pisanjem, mislim da je sve suvišno , da ostali pisu ko ce biti kakav, ciji ce rad biti bolij i slično, sasvim nepotrebno.

Nego ti otvori temu shamar svakog ko odgovori nebuloznim komentarom , i u temu samo dolaze u obzir radovi članova

@ edit :

Twister , ti si kao sto kazes imao tezak zivot do 10te godine , ja od 10 godine , ili u zargoni mogu rec patim od rodjenja , j**u me roditelji kako stignu , da kenjaju za svaki puta kad udahnem kud ces dalje .. no o tome u kontestu sada je rano .. spremam neki tekstic

kthxbye
Wertu je napisao/la:
Pa kao sto i naziv teme kaze o nekom dogadaju u vasem zivotu koji je imao impact na vas zivot ili sto je izazvao promjenu u vama.
Blazze pa eto treba se potruditi da bude sto ljepse to isto i vrijedi za gramatiku.
Samo da znas da nikad nisam dobio 3 iz bosanskog , kad su u pitanju sastavi i pismene vjezbe .

Ali eto potrudit cu se

btw. kad ce se odrzat contest ?
pisem i ja mackice, o tome kako sam upoznala riska!!
Vjerovatno ni sta fino sastavio.

Ideja strasna. A nagrada je takva da ce se svako potrudit sastavit nesto, pa sta bude. :)
Ovo nece dozivjeti ono pravo zbog prijateljskih glasova. Ako imate (mada ne znam kako) neki nacin da ne glas `svak za svoga`, bilo bi odlicno.

Kako god, dobra stvar je to sto nije gaming zivot i sl.

Sretno, kako god.
dea je napisao/la:
pisem i ja mackice, o tome kako sam upoznala riska!!
Jesam ti to promjenio život?
nek se nadje neki ziri :D koji cemo to ocjenit a da ostane potpuno objektivan xD
Ako Bog da odazvat ću se na kontest, ali savjetujem korisnike mladje od 18, da ne pišu svoja iskustva u porodici, jer šta neko mora znati vašu privatnost..
dr_house je napisao/la:
Nece biti problem, samo se nadam da ce barem 50% znati koristiti tocku.

Hocu li dobiti obavijest, jer nisam bas mnogo aktivan ovdje u zadnje vrijeme?
Ali G.ba je
420risk je napisao/la:
Jesam ti to promjenio život?
Pa životna priča!
Jedva čekam taj contest, sigurno ću se uključiti i potruditi se da napišem dobar sastav (ako budem u Sarajevu).

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.