Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Life story

4.950 pregleda · 79 odgovora · otvorena 07.08.2011. u 23:05

Vjerovatno ste primjetili da smo planirali prije par dana da napravimo neko "ozbiljnije" takmicenje vrijedno citanja a isto tako da bude zanimljivo.
U planu je da to takmicenje bude u nekom vidu vase "life changing story" tj. "prica vaseg zivota".Ovdje mozete pisati sta mislite o ovoj ideji ili da pitate neka pitanja vezana za istu.
Sto se tice nagrada one ce biti solidne a u ovaj projekat vjerovatno ce biti ukljuceno 3+ clanova adminstracije.
Kakav god contest bude vezan sa pisanjem necega, MAND4 ce biti prvi 100%. 

Samo se tjesite, Manda je Dostojevski za vas. 
+1, ovo će biti prejako. Samo se bojim za odaziv, pošto članovi nisu baš skloni nekom ozbiljnijem pisanju..

Uglavnom, prejaka ideja. I naravno, tu sam.
Sviđa mi se ideja, što više contesta to bolje kakav god da je. Ali sve u svemu unaprijed moj favorit je MAND4. Čovjek ima smisla za pisanje i gotovo 
Niko ih ne tjera da rade 

Nagrade bi vjerovatno bile sljedece:

1. mjesto 400-550 bodova (1-2 premiuma)
2. mjesto 350-400 bodova (x-1 premijum)
3. mjesto 250-300 bodova

U ovo vjerovatno da bi bili ukljuceni Vlex,megamix i eventualno jos jedan clan administracije.
- Vjerovatno da ću i ja predat neki fin sastav !

Prije sam pisao dok nisam imao net-a,bilo mi je zanimljivo to .

Inspiracija mi je bio Dan Brown,jednostavno nisam vjerovao kako lik sklapa riječi .

Uglavnom da ne idem u offtopic računajte i na moj rad,i ono ne prijavljujem se radi nagrade nego da se zabavimo malo jer je IF monoton 

Edit:Dakle opisati svoje odrastanje,svoj zivot ?
iMZ je napisao/la:

- Ejs sad' , nije MAND4 jedini koji zna pisati dobre sastave ! 

@Topic ;

Fino bi bilo organizovati nešto takvog tipa . Samo , što epicfail kaže , malo ko će se prijaviti na to ... Ali ikap , GL u daljim radovima !
Wertu je napisao/la:
Niko ih ne tjera da rade 

Nagrade bi vjerovatno bile sljedece:

1. mjesto 400-550 bodova (1-2 premiuma)
2. mjesto 350-400 bodova (x-1 premijum)
3. mjesto 250-300 bodova

U ovo vjerovatno da bi bili ukljuceni Vlex,megamix i eventualno jos jedan clan administracije.
Anele nisam do sad vidio ni jednu loshu ideju od tebe jel da opisem svoj zivot ili kako sam nastupio u gaming scenu ?
iMZ je napisao/la:

Manda brat moj  

@ Tema Nije loše probajte 
ResidentEvil je napisao/la:
Anele nisam do sad vidio ni jednu loshu ideju od tebe jel da opisem svoj zivot ili kako sam nastupio u gaming scenu ?
Hvala ti :p
Pa ja sam vise da se bazira ovo na stvarni zivot,odnosno da pustimo malo gaming i taj neki virtualni svijet.
A iskreno se nadam da ce biti tih radova jer vecina koji su u ovom gaming svijetu imaju neku vrstu dobre maste tako da ono,moze se fino uraditi 
ee ovo mi se svidja,tema je odlicna tj zanimljiva :D

nego kad treba pisati i tako to da se pripremim ? :D
Wertu je napisao/la:
Hvala ti :p
Pa ja sam vise da se bazira ovo na stvarni zivot,odnosno da pustimo malo gaming i taj neki virtualni svijet.
A iskreno se nadam da ce biti tih radova jer vecina koji su u ovom gaming svijetu imaju neku vrstu dobre maste tako da ono,moze se fino uraditi 
E to mi se svida ja odma imam sjecanje svega kako sam odrastao hoces sad odma da napisem 
A smori ovo pisanje što niste kakve igrice 
Al hajd, kako god učestvovat ću 

a što meni nedaš miniclip wertu baa
- Nagrada rad sa najmanje pravopisnih i gramatičkih grešaka! 
Zvuči interesantno , kada bude vrijeme i ja ću neki rad predat . 
elite je napisao/la:
A smori ovo pisanje što niste kakve igrice 
Al hajd, kako god učestvovat ću 

a što meni nedaš miniclip wertu baa
Ma malo real life :p

http://www.youtube.com/watch?v=RHIIATt0BaM

:D
Dobra ideja, vjerovatno ću napisati nešto.
Imam strašnu ideju za ovaj contest ako prođe jer stvarno sam imao težak život do neke desete godine sa roditeljima 
Naravno da bi volio da bud neki dobar contest nesto posebno , neki dogadjaj iz naseg zivota,sna ili sta vec ako bude to imam jedan sastav koji sam pisao prije 4,5 mjeseci za koji mislim da je vrijedan pomena na g.ba 
Podrzavam contest valjda ce biti nesto od njega 8-)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.