Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[Diskusija] Rage - Borderlans 2

159 pregleda · 4 odgovora · otvorena 16.08.2011. u 11:54

Ovaj put govorimo o igru koja je dobitnik preko 20 E3 nagrada, igri koja :

"Probija granice FPS - a"

Tako je barem rečeno, a naime, riječ je o igri Rage, napravljenoj od kreatora igara Doom i Quake, igra koja zasigurno puno toga obećava.

Uzeo sam ovu igru, iz razloga što je to ipak nova igra u ovom dijelu, igra koja kako je rečeno dobila preko 20 E3 nagrada, igra koja ima šanse da probije do vrha i zauzme tron, barem kako su najavili, iako, pored Battlefielda i CoD MW3, šanse su minimalne.

Gameplay ove igre možete pogledati ovdje.

Za više informacija posjetite officijelnu stranicu ovdje

Da krenemo sa drugom igrom a to je Borderlans 2. Razlog, zašto sam odabrao ove dvije, jeste taj, što su na jedan način poprilično isti u konceptu ako pogledate, a opet tako različite i obje vrijedne pažnje.

Prvi dio ove igre, nije prošao najbolje, ali najava drugog zasigurno jeste, a to potrvđuje činjenica da bi ovo mogla biti jedna inovativna igra, prepuna dobrog gameplaya, i naravno grafike u svom stilu.

Da ne odugovlačim, pogledajte trailer.

Za više informacija o Borderlans 2, posjetite officijelnu stranicu ovdje

Sad je na vama red, koja od ove dvije igre će dominirati, pa čak i možda ići prema vrhu, tj. polahko se "penjati" na ljestvici.

Borderlans 2 ili Rage

Uživajte .
Od mene nula poena ova prva igra...Zasto? Jednostavno mrzim ove "svemirske" igre.Nisam pacenik da kazem CS majka i to je to sto se tice igranja , al idalje cu se drzat samo pes-a,cs-a,nfs,gta budu li nastavili izdavat po meni ovakva SRANJA.
Mislim da ce ova RAGE dominirati zato sto je grafika extra

I zato sto je story nekako bolji :D

A sto se tice ove druge igrice stvaro nezz malo je reci da je losa ! Meni se ne svidja ni sekunde

Zasto ?
1. Nema nikakvog smisla!
2. Ja iz ovog trailera nista nisam skont'o ( za razliku od prve igre u kojoj se bar malo vidi gameplay )
3. Bas sam mlpr trazio po youtube-u neke trailere za ovu igricu i naso sam ih dosta ali iskreno receno bas su nidje veze jer ne prikazuje nimalo gameplay igre, niti bilo sta slicno :(

RAGE ftw. ! :D

Jos jedan razlog sto je po mom misljenju bolji rage !

Kako sam ja skont'o obje igrice su u fazonu daleke buducnosti tj. borbe za opstanak planete [ borbe sa vanzemaljcima i drugim cudesima ]

Po trailerima se to u rage-u vise iskazuje i vise je zastupljena ta borba , i to se nalazi u prvom planu ( smislu ) igrice. Dok kod ove druge igrice nije bas toliko naglasena ta borba vec se naglasavaju i druge sitnice.
Smajke_ je napisao/la:
Mislim da ce ova RAGE dominirati zato sto je grafika extra

I zato sto je story nekako bolji

A sto se tice ove druge igrice stvaro nezz malo je reci da je losa ! Meni se ne svidja ni sekunde

Zasto ?
1. Nema nikakvog smisla!
2. Ja iz ovog trailera nista nisam skont'o ( za razliku od prve igre u kojoj se bar malo vidi gameplay )
3. Bas sam mlpr trazio po youtube-u neke trailere za ovu igricu i naso sam ih dosta ali iskreno receno bas su nidje veze jer ne prikazuje nimalo gameplay igre, niti bilo sta slicno

RAGE ftw. !

Jos jedan razlog sto je po mom misljenju bolji rage !

Kako sam ja skont'o obje igrice su u fazonu daleke buducnosti tj. borbe za opstanak planete [ borbe sa vanzemaljcima i drugim cudesima ]

Po trailerima se to u rage-u vise iskazuje i vise je zastupljena ta borba , i to se nalazi u prvom planu ( smislu ) igrice. Dok kod ove druge igrice nije bas toliko naglasena ta borba vec se naglasavaju i druge sitnice.
Da obje igrice su na jedan način slične, pa sam ih zato i uzeo kao komparaciju.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.