Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

RC auta [Nagrada-dopuna]

211 pregleda · 7 odgovora · otvorena 30.07.2011. u 01:56

Pozdrav svima!!!

Znali neko dje mogu nabaviti prijemnike za rc auta i kako uopste se to koristi ako ima neko da se razumije u te stvari neka mi se javi na pm ocekuje ga nagrada

Hvala !!! 
ItAchi je napisao/la:
pomaze ali ipak mene zanima kako ugraditi prijemnik za odredjeni upravljac znasli to !! ?
Mislim da bi ti ovo moglo pomoći,sve je detaljno objašnjeno 
http://www.electronickits.com/kit/complete/remote/ak-870.pdf
Edit:
Evo još jedan,svuda sam tražio i čitao po forumima 
http://forum.moslavina-info.hr/index.php?option=com_fireboard&Itemid=27&id=23815&catid=82&func=fb_pdf
I ja se zezam stim ,on ti je dao linkove ,ako imaš pitanja ,možeš pitat na PM. Ako hoćeš da se počneš baviti modelima,najbolje ti je poćeti od nekog aerokluba ili sam kupiš neko beze 27Mhz Rc auto rastaviš ga i istražuješ , većina auta helikoptera i aviona su na 27Mhz ,samo što ima više kanala ,pa neodgovara svaki daljinski. Odi u škafu ili u konzum nađeš auto da 20KM ... i prepravljaš ga stavljaš mu diode ako nema ,zezaš se ...

;)

A da ...

A što se tiče malo profesionalnije kupovine najbolji ti je conrad ...

conrad.ba ili profil na pik.ba

... naručiš šta ti treba i to je to ... ali samo da znaš nisu jeftini...

;)
NIJE_BITNO je napisao/la:
I ja se zezam stim ,on ti je dao linkove ,ako imaš pitanja ,možeš pitat na PM. Ako hoćeš da se počneš baviti modelima,najbolje ti je poćeti od nekog aerokluba ili sam kupiš neko beze 27Mhz Rc auto rastaviš ga i istražuješ , većina auta helikoptera i aviona su na 27Mhz ,samo što ima više kanala ,pa neodgovara svaki daljinski. Odi u škafu ili u konzum nađeš auto da 20KM ... i prepravljaš ga stavljaš mu diode ako nema ,zezaš se ...

;)

A da ...

A što se tiče malo profesionalnije kupovine najbolji ti je conrad ...

conrad.ba ili profil na pik.ba

... naručiš šta ti treba i to je to ... ali samo da znaš nisu jeftini...

;)
Ma da ovi linkovi su mi onako pomogli. . .

Imam vec neki autic od 49Mhz kako barem pise na njemu kontaktiracu te . . . 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.