Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

FreakerFTW

125 pregleda · 5 odgovora · otvorena 16.07.2011. u 14:35

Pozdrav svima,

Evo naletio sam na zanimljivu stranicu gdje kad "lajkate" možete osvojiti vrijedne nagrade.

Te nagrade su :
- Sunčane naočale
- USB memorijski stikovi
- Ljetne majice

Eto pa ko hoće nek' se pridruži facebook stranici i automatski će učestvovati u izvlaćenju!
Samo da mi je znati šta će ljudi raditi i šta će skupljati kad se Facebook raspadne...
Ebu_ je napisao/la:
Samo da mi je znati šta će ljudi raditi i šta će skupljati kad se Facebook raspadne...
Pogledaj pravi sajt :
http://www.superpopust.ba
Ebu_ je napisao/la:
Kako će se raspast majke ti kad je smješten na Microsoft serverima? Tu 50 geekova bdije nad jednim HDD-om. Čim se ugasi jedna lampica to odma frka nastane.

@tema
Što ne podijele laptope, računare, auta itd. Nego dijele ove usrane majice i stickove. To mo'š na onoj dječjoj tomboli dobit.
TitaniuM je napisao/la:
Kako će se raspast majke ti kad je smješten na Microsoft serverima? Tu 50 geekova bdije nad jednim HDD-om. Čim se ugasi jedna lampica to odma frka nastane.

@tema
Što ne podijele laptope, računare, auta itd. Nego dijele ove usrane majice i stickove. To mo'š na onoj dječjoj tomboli dobit.
Svemu brate dođe kraj, samo je pitanje vremena.
TitaniuM je napisao/la:

@tema
Ma sumnjam da daju i ove nagrade, vjerovatno da navuku članove i ubace google adsense...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.