Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Novi modovi,life contest...

835 pregleda · 21 odgovor · otvorena 11.08.2011. u 15:42

Nove moderatorske funkcije dobili su :

- Reavenz CS
- Atila Browser igre
- farystr0n IF forum
- Ado Gamers.ba serveri
- Lima Coffe shop
Sto se tice life story contesta u njemu samnom ucestvuju:

-Vlex
-megamix
-farystr0n

Datum predaje vjerovatno ce biti 10-15 iduceg mjeseca tako da imate dovoljno vremena da napiste fino i sa paznjom bez zurbe 

Nagrade:

1. mjesto 500 bodova + 1 premium
2. mjesto 350 bodova + 1 premium
3. mjesto 200 bodova

Na pitanje kome da predajete radove jos uvijek se moramo dogovoriti a zvanicnu temu oko ovog contesta mozete ocekivati u par dana.
Svi modovi normala ali zašto Reavenz u CS ? Moderatora jeste zaslužio, ali ne baš u ovom podforumu. Možda Coffe Shop.
Pomalo je smješno da Reavenz koji ( budimo realni ) nije uradio ništa u CS-u dođe na poziciju Entela koji je barem u ovoj državi uradio NEŠTO.

To je samo moje mišljenje, ne morate ga shvatati ozbiljno. Anyway, GL svim novim moderatorima!

Što se tiče contesta, nagrade su više nego fine. Trebao bi biti velik odaziv.
Napokon da reavenz dobije moderatora, hell yeah. sad može miran umrijet.
Čestitam novim modovima , pamet u glavu a dole šta uleti . 

Učestvujem na Life story contestu !
čestitke svima na dobijenim pozicijama i ukazanom povjerenju....

hoću i ja da učestvujem na tom Life story contestu 
Čestitke svima koji su dobili pozicije 

Napisat ću i ja nešto za ovaj contest ako nađem vremena = )
Čestitam novim modovima 
Čestitam momci , samo radite svoj posao  
Čestitke novim moderatorima 
Čestitam svima  gl. pamet u glavu 
Hvala na moderatoru, trudit ću se da opravdam ukazano povjerenje i doprinesem razvoju podforuma koji moderiram. Čestitam i ostalim kolegama koji su dobili status moda.

Također, ukoliko bude bilo kakvih pitanja u vezi contesta, obratite mi se.

Post dobio aplauz od 4rm4n1

sa mnom

Mislim ima membera koji su adekvatniji za ove pozicije. Neki od ovih gore imaju i po dvije mod funkcije, dok ima i nekih kojima leze bolje drugi podforumi..
elite je napisao/la:
Svi modovi normala ali zašto Reavenz u CS ? Moderatora jeste zaslužio, ali ne baš u ovom podforumu. Možda Coffe Shop.
Pomalo je smješno da Reavenz koji ( budimo realni ) nije uradio ništa u CS-u dođe na poziciju Entela koji je barem u ovoj državi uradio NEŠTO.

To je samo moje mišljenje, ne morate ga shvatati ozbiljno. Anyway, GL svim novim moderatorima!

Što se tiče contesta, nagrade su više nego fine. Trebao bi biti velik odaziv.
Coffe Shop je pun moderatora, ima ih sasvim dovoljno, dok su, s druge strane, moderatori CS podforuma JAKO neaktivni. Nadam se da će ReaveNz opravdati moja očekivanja i da će se truditi. A i realno, za vođenje CS podforuma ti ne treba nikakva pamet - samo aktivnost, a dečko je ima na pretek. 

Nadam se da razumiješ sada 
Čestitke svima. 
Več si razbijam glavu s tim contestom. 
Cestitke novim modovima i da fino drze svoje podforume u zivotu 8-)
Učestvujem baš kao što sam i rekao u prošloj temi za prijedloge.Usput sretno izabranim članovima za moderizaciju određenih foruma.
- Čestitke svim modovima  .

btw . Učestvovao bi i ja na ovom contestu . Ali nemam sada nekakve zanimljive priče , tako da neću ništa da pišem il' još gore , da izmišljam ...
Cestitke novim moderatorima a kako vi ovo odlucujete ko dobiva Moda itd ? Ja ove nickove nikad vidio nikad cuo na situ nit ista ... al nije moje da govorim kako i sta to je vas odabir 

A u vezi contesta, zna se da cu ucestovati 

I nemoj da mi pobjedi neko djete koje je proslo u zivotu keca iz Matematike 
Čestitke moderatorima, Reavenz napokon, sad može odahnuti.

Što se tiče kontesta, vjerovatno, al' opet ne mogu sa sigurnost ću reći da ću učestvovati. 
Čestitam novim moderatorima.

Offtopic, samo da kažem da ste mogli smisliti bolji izgovor kad ste mi skinuli moderatora, fol "inaktivnost", haha smiješni ste ocami, još fino napisao u grupi na fb, i stavio status na g.ba da sam odsutan 7 dana na moru, al ne bitno ne zanima me fakat, tek sam sada shvatio neke stvari, i toliko su mi se zgadile.

Ne balim ništa, nego samo govorim činjenice, kapa dole nekim clanovima, al' nekim iz administracije, samo da kažem da se stide. 

Toliko.

over n' out.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.