Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[LoL] Score Contest - Rezultati

366 pregleda · 18 odgovora · otvorena 16.08.2011. u 14:37

Zavrsen je i prvi "[LoL] Score Contest", nakon postanja skorova sada naravno dolaze i dodjele nagrada.

Konacni poredak:
- Najvise ubistava - nikolAAAa (100 bodova + Premium)
- Najvise smrti - carNage (100 bodova + Premium)
- Najvise asistencija - GazijaCTB (100 bodova + Premium)

Zamolio bih pobjednike da se strpe, pokusati cemo u sto kracem roku da Vam obezbijedimo nagrade. Bodove dobivate preko transakcije, a premiume ce te dobiti tokom dana. Zahvaljujem se svim ucesnicima, a ponajvise donatorima.

Nagrade obezbijedili:
ReaveNz - 300 bodEva
bRUTAL - Jedan Premium

Tema sa prijavama
Blizu sam bio za asistencije , 24 -.-'

anivaj čestitam pobjednicima, i organizatoru na uspješno održanom League of Legends G.BA score contestu. 

EDIT : Sljedeći put kad organizujete, stavite da se od tog dana, tj. od momenta kada contest bude otvoren, pa do kraja istog igra, a ne ovako neko igrao prije 5-6 mjeseci i napravio taj score, nek ga opet napravi za vrijeme natjecanja pa postavi, a ne ovako, al' eto ...

Post dobio aplauz od MAND4

Čestitke pobjednicima 

Nagrade sam isporučio preko transakcije 

hoću apWauz :$

Svi učesnici će dobiti po još jedan utješni aplauz =)

ofc. čestitke pobjednicima =)
Čestitike pobjednicima.
Vidi, vidi eno mene 

Dovahkiin je napisao/la:
Blizu sam bio za asistencije , 24 -.-'

anivaj čestitam pobjednicima, i organizatoru na uspješno održanom League of Legends G.BA score contestu. 

EDIT : Sljedeći put kad organizujete, stavite da se od tog dana, tj. od momenta kada contest bude otvoren, pa do kraja istog igra, a ne ovako neko igrao prije 5-6 mjeseci i napravio taj score, nek ga opet napravi za vrijeme natjecanja pa postavi, a ne ovako, al' eto ...
To sam i ja predlagao, ali nema veze. Tek smo počeliiii
Cestitke pobjednicima , 2 asista vise od mene 

Možete li staviti u thumb sve te slike... Interesuju me rezultati, ali moram ići i po temi tražiti 

(btw. ja jučer 36 asistencija, mogao sam se kandidovati )
Nagrade su poslane, ceka se samo da GazijaCTB ocisti inbox kako bih mu mogao poslati premium kod. Sto se tice prijedloga iznad, vec je uzet u posmatranje te ce sljedeceg vikenda vjerovatno biti uvazeno pravilo.
Ovo je bio prvo LoL Score Contest, progledajte nam kroz prste i mi smo svjesno da je moglo bolje. Na greskama se uci.

Pozdrav, i jos jednom cestitam pobjednicima i zahvaljujem se takodjer mandi sto je postavio temu u zanimljive i na pruzenoj prilici za odrzavanje kontesta. Premium od mene ^^ 

Izgleda da se moj post negdje izgubio, al ae nea veze je**s bodove 

Hvalaa svimaa

Za sljedeeći contest cu se još više potrudit i ove bodove što sam dobio računajte ko nagradu za sljedeeći conteest.

- Čestitke pobjednicima  .
Čestitke najboljima 

@ ScandaL sabio hahahahahah   

ScandaL je napisao/la:
Izgleda da se moj post negdje izgubio, al ae nea veze je**s bodove :P

Sad sam se razorarao u svoje skilove sa lux :D
Ja najvise 10 killova i 20 asista 0 deathsa :D
al 50 killova s lux stvarno zaista :D
Cestitke pobjednicima, nek' je i ovaj ruzni osvojio sta 

pwnanje ?

ili?

Čestitam pobjednicima  za slijedeće natjecanje dobijate jaku konkurenciju 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.