Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Kupovina Riot poena

200 pregleda · 4 odgovora · otvorena 07.09.2011. u 19:19

Pozdrav gameri/ce

Hocu da sebi kupim riot poene za lol ali vidim da to nije moguce pomocu mobitela,da li znate kada ce biti moguce i da li ce uopste to biti moguce.Ako ima neko da mu dam pare kreditom ili ako je iz Ilijaša pa da mi to kupi nekako bilo bi dobro.
Eto ako znate kada ce se moci kupovati mobitelom neka napise slobodno

Hvala
Ja nevjerujem da ce se ikada moci kupovati preko telefona, posto to kod njih kao nije zasticeno samo preko kartice pitaj staru nek ti posudi reci joj za sta ti je i to, ja sam od buraza trazio i dopustio mi normala

Pa zato sam ja nafurao buraza da pocne igrati kako bi mi dao karticu a pitaj nekog dani mu pare ovako nek ti uzme RP ja mogu burazera pitat uglavnom koliko si mislio uzeti

Post dobio aplauz od riSk

ResidentEvil je napisao/la:
Ja nevjerujem da ce se ikada moci kupovati preko telefona, posto to kod njih kao nije zasticeno samo preko kartice pitaj staru nek ti posudi reci joj za sta ti je i to, ja sam od buraza trazio i dopustio mi normala

Pa zato sam ja nafurao buraza da pocne igrati kako bi mi dao karticu a pitaj nekog dani mu pare ovako nek ti uzme RP ja mogu burazera pitat uglavnom koliko si mislio uzeti
Pa bi me ubila
Sumnjam da će se to ikada pojaviti u Bosni. Najviše što možemo očekivati su kartice (nešto slično kao u WoWa sem što bi ove nadopunjavale određeni iznos RP-a) ali ni to u skorijoj budućnosti.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.