Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Transfer Bodova

2.264 pregleda · 91 odgovor · otvorena 16.05.2010. u 20:23

Dobro vece, obavestavam vas da je fixano par stvari na Gamersu i da smo dobili novu opciju sa kojom ce biti moguce slati bodove a da se ne otvaraju teme!

Predstavljam vam transfer bodova.

Transfer bodova je opcija za premium (uskoro i VIP) korisnike.

Mozete slati bodove direktno preko linka ispod profila uz veoma malu proviziju (5 bodova) dok admini proveravaju svaku transakciju bodova i ne verujem da ce biti ikakvih problema.

Evo kako to izgleda

GL HF, idemo u Evropu!

Sve pohvale onom ko je izmislio ovo "prebacivanje bodova"
Mislim stvarno da je ovo nesto bash zanimljivo i interesantno.
Onako bi smarali ljude sa temama fol pomogao mi itd itd.
Ovako samo upises broj bodova koji zelis poslati i miran svijet
Odlicna opcija..svaka cast.. nakon toliko godina

Svaka cast vlado
Vedranovo maslo.
Ja sada samo cekam da me Riddle ubaci u VIP clanove.
Mislim da sam zasluzio nakon svega sto sam uradio i koliko sam truda ulozio u site.

Inace, fin novitet. naravno bice tu iskoristavanja i "zloostavljanja" ali sta ces. To su ljudi krivi, ne sajt. Samo nastavite sa radom.

A i vec kada ima neko da radi, da ga zamolim za uslugu, ko god da je. Ima notifikaciju da mi je neko komentarisao sliku, ali mi je slika obrisana tako da ne mogu smaketi to.
Ako mozes samo da obrise moje notifikacije iz baze ili sta vec treba da odradi da nestan bio bih mu zahvalan. Thanks.
A sve je to super, samo šteta što je samo za premium korisnike
E nek ste ovo napravili , dojadilo mi je gledati ofirno namjestene teme...
aaa koja spica ^^, super ste se ovo sjetili ^^
Svaka cast ljudima koji su se potrudili da urade bar neku inovaciju, a ova je poprilicno znacajna za ovaj site, jer znamo da se sve vrti oko bodova..

Samo mi je totalno bezveze sto moram biti premium, a VIP nisam O.o Na taj nacin se indirektno raja "prisiljava" na kupovinu premiuma, sto po meni nije ok.. Znam da i ovaj site treba odrzavat, bla bla bla, ali ako cemo realno za taj premium se i ne dobije nesto narocito. To je samo moje misljenje

Licno nikad necu kupit premium
napokon :] sad dozvoljen transfer, mozemo u evropu
KillaOR je napisao/la:
Svaka cast ljudima koji su se potrudili da urade bar neku inovaciju, a ova je poprilicno znacajna za ovaj site, jer znamo da se sve vrti oko bodova..

Samo mi je totalno bezveze sto moram biti premium, a VIP nisam O.o Na taj nacin se indirektno raja "prisiljava" na kupovinu premiuma, sto po meni nije ok.. Znam da i ovaj site treba odrzavat, bla bla bla, ali ako cemo realno za taj premium se i ne dobije nesto narocito. To je samo moje misljenje

Licno nikad necu kupit premium
Nije prisiljavanje.
Ako zelis mozes kupiti, niko te ne tjera. Ovo je samo dodatna opcija koju ne moras koristiti.

Znam na sta mislis, ali moraju i oni uvoditi ovakve stvari za premijum korisnike. Sta mislis sta ce staviti pod premijum ako ne ovo? Nece raja imati razlog da kupuje premijume.
Ja inace ne planiram kupovati premijum, ali podrzavanj da on postoji i da se nove stvari uvode za premijum korisnike. Ma koliko g.ba bio zapusten (ako Bog da tome je dosao kraj), Ado ga je napravio, ima troskova oko njega pa mora i da nesto izvuce iz njega. Potpuno normalno.

Ti, ja, a i svi ostali bismo uveli premijum da mi drzimo gamers. Svaciji trud treba postovati i cijeniti, a pogotovo ako je intelektualni trud. Taj cijeni posebno.
Philosopher je napisao/la:
Ja sada samo cekam da me Riddle ubaci u VIP clanove.
Mislim da sam zasluzio nakon svega sto sam uradio i koliko sam truda ulozio u site.

Inace, fin novitet. naravno bice tu iskoristavanja i "zloostavljanja" ali sta ces. To su ljudi krivi, ne sajt. Samo nastavite sa radom.

A i vec kada ima neko da radi, da ga zamolim za uslugu, ko god da je. Ima notifikaciju da mi je neko komentarisao sliku, ali mi je slika obrisana tako da ne mogu smaketi to.
Ako mozes samo da obrise moje notifikacije iz baze ili sta vec treba da odradi da nestan bio bih mu zahvalan. Thanks.
Ako ti nisi zasluzio VIP onda nije niko. Ne znam koji qrac jos uvijek nisi dobio VIP status. Sramota!
Je***i vas bodovi, jel vam to najvažnije u vezi ovog portala ? Da ih imate što više ?
Pa kako jadno razmišljanje....
Po mom nekom razmišljanju, skroz treba ukinuti bodove, a ovo prebacivanje za premium i vip članove je čisto radi neprofitabilnosti ostalih adinih sajtova, pa da pokuša da koji dinar zaradi na gaymersu...
Aduka, ne ide to tako brate...nismo mi babini poput nekakvih DaemoN-a sa dernek.ba..

p.s izbačena iz zanimljivih radi eswc posljednje teme.
StealtH je napisao/la:
Ako ti nisi zasluzio VIP onda nije niko. Ne znam koji qrac jos uvijek nisi dobio VIP status. Sramota!
Niko ne kaze da nisam dobio.
I hvala na podrsci.
wickY je napisao/la:
Je***i vas bodovi, jel vam to najvažnije u vezi ovog portala ? Da ih imate što više ?
Pa kako jadno razmišljanje....
Po mom nekom razmišljanju, skroz treba ukinuti bodove, a ovo prebacivanje za premium i vip članove je čisto radi neprofitabilnosti ostalih adinih sajtova, pa da pokuša da koji dinar zaradi na gaymersu...
Aduka, ne ide to tako brate...nismo mi babini poput nekakvih DaemoN-a sa dernek.ba..

p.s izbačena iz zanimljivih radi eswc posljednje teme.
LIKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!
AL brate like OD J DO ..
Samo me zanima jel' Vedran sta hljeba od ovog vidio, jer znam da je bilo kojekakvih sranja oko copyrighta itd... :)
Vedrane, javi se ! =)
BANUJ MIROFU! BANUJ MIROFU! BANUJ MIROFU! BANUJ MIROFU! BANUJ MIROFU! BANUJ MIROFU! BANUJ MIROFU! BANUJ MIROFU! BANUJ MIROFU! BANUJ MIROFU! BANUJ MIROFU! BANUJ MIROFU! BANUJ MIROFU! BANUJ MIROFU! BANUJ MIROFU! BANUJ MIROFU! BANUJ MIROFU! BANUJ MIROFU! BANUJ MIROFU! BANUJ MIROFU! BANUJ MIROFU! BANUJ MIROFU! BANUJ MIROFU! BANUJ MIROFU! BANUJ MIROFU! BANUJ MIROFU! BANUJ MIROFU!

btw, o ovome se odavno pricalo. nek ste napravili, svaka cast

+1
Super opcija, sa ovim smo riješili mnogo problema i sličnih svađica, prepirki, namještanja itd...

Svaka čast kompletnom admin timu gamersa, dobar posao ste napravili
Mora da valja kad to odradi Vedran i "Tito i partija "

ns ash

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.