Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Zalba na korisnika G.ba!

209 pregleda · 19 odgovora · otvorena 16.05.2010. u 11:15

Poz svima!

Korisnik "Te0o0" je postavio temu RQ LOGO polovinom aprila a sada je polovina maj-a!Znaci izradio nas je sviju mi njemu uradili a on nece da dadne nekom bodove mislim nemora meni nek da nekom drugom !Nece da ponisti pitanje jer se boji ban-a!Pogledao sam da ga mozda nije bilo odavno na g.ba ali zadnji put je bio prije 9 sati!Znaci da je tu i da nece bodove nikom da dadne!

Tema:

http://www.gamers.ba/forum/27/106360/rq-logo/

I nemojte mi govoriti ko si ti tu su admini da to rijese!:S

Jos jednom kazem ne treba meni bodovi neka da nekom drugom!Hvala!

Makar opomena ili nesto ADMINISTRACIJO!
Pa vi cete se pocet ubijat radi bodova

Kad vidis da je proklet, sta se nama zalis
Vidi se da ti je stalo do bodova. Vidim po postovima na toj temi. Je***o te 100 bodova. Ako nesto vec radis, onda to radi sa gustom i zadovoljstvom. Ovdje je tesko zamoliti nekog da napravi lol ili sig, a da zauzvrat ne trazi neku "nagradu".
To je stvarno neprimjereno od strane njega ,,

Ban na mjesec dana
Šta znaš sviđaju li mu se radovi. Možda on hoće nešto posebno a nije naglasio. I normalno da ne daje bodove. A ako već koristi neke radove a neda bodove to je administracijin problem!
MorgaN je napisao/la:
Vidi se da ti je stalo do bodova. Vidim po postovima na toj temi. Je***o te 100 bodova. Ako nesto vec radis, onda to radi sa gustom i zadovoljstvom. Ovdje je tesko zamoliti nekog da napravi lol ili sig, a da zauzvrat ne trazi neku "nagradu".
Ha ya , ja pito morgana da mi nadje nekog da uradi logo , on kaze 500 bodova. Odakle?
Ooooo Boze...
Pa ni narkoman nije za drogom kada ga kriza uhvati kao ti za bodovima, a vamo nesto pises "nije meni do bodooooooovaaaaa". Ma jok, meni je.
~Upravu je Arman , da ti nije stalo do boba , nebi otvaro temu :/

~Kad već radiš radi iz sreće i zadovoljstva , i eto dobio si 10 boba , šta će ti više :]

~ Nekontam koja je svrha , imas 32873728 boba i sada si ti faca ?

Još će se ubijat za bobe počet /:
ti smiješan, on jadan, tema bezpotrebna.
Na administraciji je to da rijese, trebao si im uputiti pm global modovima i adminima, a ne postavljati temu ?
Jesil možda pomislio da mu se nesviđa to što ste uradili?
Možda čeka neko da dobro uradi, da zadovolji njegove kriterije pa da dadne bodove.

I uostalom, jel za sve tražite bodove?Jel se guzite za njih ?
Samo ne kontam zar im je toliko tesko u PS-u napravit sebi logo ili avatar ovi sto traze, ili nac neki tut. Posto moras bit tolko hendikepiran i trazit od drugog da ti napravi to sranje, red bi bio da nagradi najbolji rad barem tim popisanim bobama posto je dosta ljudi odradilo na toj temi.
MorgaN je napisao/la:
Taj je sam ponudio bodove , ako je vec ponudio mora i dati.

+1 j0ker
Ček, hoću i ja bodEva. Moj život bez bodEva neJma smisla.
Hajde ne seri -.-' Da ti nije stalo do bodova samo bi se ušutio, a ne ti moraš dići temu. Napišeš vlexu pm i eto
Ne kontam sta se vi nalazite uvrijeđeni u tom sto lik zahtejva da onaj nesto uradi sa temom.I da mu je stalo do bodova to nije vas problem,bi li vi đaba radili nekome neki zadatak?
Ne znam za sta smatrate one koji rade u ps-u al kad vam je toliko to beznacajno napravite sami sebi ono sto trazite pa cemo viditi kako izgleda,a ne dignete temu u kojoj ne znate ni objasniti sta hocete i onda po pola godine ocekivate da neko uradi to a sta zapravo ni sami ne znate...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.