Posle duze vremena tacnije trebao sam ovu temu dici za prvi maj ali prije prvog I poslije konacno sam dosao do malo vremena da odvojim par minuta za ovaj contest.
Tacnije da kazem sta je bilo I ko dobija bodove itd.
Ja sam napisao temu I rekao sam nagrade :
Prvo mjesto- 200 bodova
Drugo mjesto – 100 bodova
Trece mjesto -50 bodova !
I posle nekih 10ak dana (ne znam tacno ) javljaju mi da se rank restartovao.
Malo mi je bilo krivo ali eto znam da nije do mene tako da sam odlucio da ispostujem dva momka koja su bila u top do restart-a ranka.
To su warloook & caspitow0w (PROFESSIONAL.) !
Tako mi je javio gazzel da su oni bili prvi I drugi na ranku a za treceg nije mi niko javio.
Naravno znam da je warloook bio prvi mozda dan ili dva prije restartovanja kad sam pratio rank tako da ….
E sad warloook ce dobiti 150 bodova a ovaj caspitow0w dobice 60 bodova plus aplauz !
Nisam mogao da dam “obecane” nagrade tacnije 200 bodova prva nagrada itd. Jer se rank restartovao na pola mjeseca I kasnije se nije ni igralo ……
Na ovoj temi nek se javi warloook a druga tem ace biti za caspitow0w…
[color=pink]Komentari koji nisu od warlook-a ili caspitw0w-a bice [/color] =[color=red=OSAMARENI[/color ] !
I da jos ako serveri budu u skorije vrijeme radili mozda opet dignem ovako nesto naravno prvo srediti administraciju da se ne dogodi ista stvar tacnije da serveri puknu ili da se restartuje rank …..
mirofa .
Tacnije da kazem sta je bilo I ko dobija bodove itd.
Ja sam napisao temu I rekao sam nagrade :
Prvo mjesto- 200 bodova
Drugo mjesto – 100 bodova
Trece mjesto -50 bodova !
I posle nekih 10ak dana (ne znam tacno ) javljaju mi da se rank restartovao.
Malo mi je bilo krivo ali eto znam da nije do mene tako da sam odlucio da ispostujem dva momka koja su bila u top do restart-a ranka.
To su warloook & caspitow0w (PROFESSIONAL.) !
Tako mi je javio gazzel da su oni bili prvi I drugi na ranku a za treceg nije mi niko javio.
Naravno znam da je warloook bio prvi mozda dan ili dva prije restartovanja kad sam pratio rank tako da ….
E sad warloook ce dobiti 150 bodova a ovaj caspitow0w dobice 60 bodova plus aplauz !
Nisam mogao da dam “obecane” nagrade tacnije 200 bodova prva nagrada itd. Jer se rank restartovao na pola mjeseca I kasnije se nije ni igralo ……
Na ovoj temi nek se javi warloook a druga tem ace biti za caspitow0w…
[color=pink]Komentari koji nisu od warlook-a ili caspitw0w-a bice [/color] =[color=red=OSAMARENI[/color ] !
I da jos ako serveri budu u skorije vrijeme radili mozda opet dignem ovako nesto naravno prvo srediti administraciju da se ne dogodi ista stvar tacnije da serveri puknu ili da se restartuje rank …..
mirofa .