Dugo nije bilo ovakvog contesta pa ja odlučih da napravim jedan. Pretpostavljam da će svi g.ba moviemakeri imati vremena za rad pošto je kraj škole. Eh što se tiče pravila i tih stvari ovako ćemo.
Pošto ni sam ne volim da me neko "ograničava" neću ni ja vas previše. Što se tiče intra i outra možete stavit' šta hoćete i kako hoćete. Dužina movie-a max 3:30 min.
Programe možete koristiti koje želite, koje vi mislite da su najbolji.
Kad završite movie-a upload ga na sk gaming ili youtube. ( Moja preporuka je sk gaming zato što je bolja grafika al' eto opet napominjem radite kako želite.)
Link svog movie-a šaljete isključivo MENI na PM ! Po završetku takmičenja biće otvorena nova tema s vašim radovima i svi memberi sajta će imati pravo da glasaju za movie koji im se najviše sviđa.
Što se nagrada tiče, obezbjeđuje ih ko drugi nego nera, a to su :
1# - 150 bodova + premium + 50 bodova od miire - ta + ulazak u HQ - team i dobivanje admina na HQ-movies Siteu
2# - 100 bodova + 50 bodova od miire - ta
3# - mjesto : 50 bodova + 50 bodova od miire - ta
( osim premiuma to ja obezbjeđujem
)
Contest će trajati od sada do 25.6.2010 (petak)
Mislim da je sasvim dovoljno 20 dana za rad.
Kamaaaaan MovieMakers ! Pokažite kakve umjetnike g.ba ima.
Molim miireta da stavi temu u zanimljive do kraja contesta da se ne bi izgubila.
Svi koji će praviti movie nek se prijave na : http://gamers.ba/forum/32/110876/gamers-ba-moviemaking-contest-v2-prijava-/ Da znamo koliko će tačno biti učesnika !
Pošto ni sam ne volim da me neko "ograničava" neću ni ja vas previše. Što se tiče intra i outra možete stavit' šta hoćete i kako hoćete. Dužina movie-a max 3:30 min.
Programe možete koristiti koje želite, koje vi mislite da su najbolji.
Kad završite movie-a upload ga na sk gaming ili youtube. ( Moja preporuka je sk gaming zato što je bolja grafika al' eto opet napominjem radite kako želite.)
Link svog movie-a šaljete isključivo MENI na PM ! Po završetku takmičenja biće otvorena nova tema s vašim radovima i svi memberi sajta će imati pravo da glasaju za movie koji im se najviše sviđa.
Što se nagrada tiče, obezbjeđuje ih ko drugi nego nera, a to su :
1# - 150 bodova + premium + 50 bodova od miire - ta + ulazak u HQ - team i dobivanje admina na HQ-movies Siteu
2# - 100 bodova + 50 bodova od miire - ta
3# - mjesto : 50 bodova + 50 bodova od miire - ta
( osim premiuma to ja obezbjeđujem
)Contest će trajati od sada do 25.6.2010 (petak)
Mislim da je sasvim dovoljno 20 dana za rad.
Kamaaaaan MovieMakers ! Pokažite kakve umjetnike g.ba ima.
Molim miireta da stavi temu u zanimljive do kraja contesta da se ne bi izgubila.
Svi koji će praviti movie nek se prijave na : http://gamers.ba/forum/32/110876/gamers-ba-moviemaking-contest-v2-prijava-/ Da znamo koliko će tačno biti učesnika !