Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Gamers.ba MovieMaking Contest v2.

892 pregleda · 20 odgovora · otvorena 05.06.2010. u 20:51

Dugo nije bilo ovakvog contesta pa ja odlučih da napravim jedan. Pretpostavljam da će svi g.ba moviemakeri imati vremena za rad pošto je kraj škole. Eh što se tiče pravila i tih stvari ovako ćemo.

Pošto ni sam ne volim da me neko "ograničava" neću ni ja vas previše. Što se tiče intra i outra možete stavit' šta hoćete i kako hoćete. Dužina movie-a max 3:30 min.

Programe možete koristiti koje želite, koje vi mislite da su najbolji.

Kad završite movie-a upload ga na sk gaming ili youtube. ( Moja preporuka je sk gaming zato što je bolja grafika al' eto opet napominjem radite kako želite.)

Link svog movie-a šaljete isključivo MENI na PM ! Po završetku takmičenja biće otvorena nova tema s vašim radovima i svi memberi sajta će imati pravo da glasaju za movie koji im se najviše sviđa.

Što se nagrada tiče, obezbjeđuje ih ko drugi nego nera, a to su :

1# - 150 bodova + premium + 50 bodova od miire - ta + ulazak u HQ - team i dobivanje admina na HQ-movies Siteu
2# - 100 bodova + 50 bodova od miire - ta
3# - mjesto : 50 bodova + 50 bodova od miire - ta
( osim premiuma to ja obezbjeđujem :D )

Contest će trajati od sada do 25.6.2010 (petak)
Mislim da je sasvim dovoljno 20 dana za rad.
Kamaaaaan MovieMakers ! Pokažite kakve umjetnike g.ba ima.

Molim miireta da stavi temu u zanimljive do kraja contesta da se ne bi izgubila.

Svi koji će praviti movie nek se prijave na : http://gamers.ba/forum/32/110876/gamers-ba-moviemaking-contest-v2-prijava-/ Da znamo koliko će tačno biti učesnika !
Posto je bio vech jednom Gamers.ba MovieMaking Contest ovo ce biti v2 :] .
- Sto se tice nagrada dobro je :]
Naravno prijavit' cemo se mi iz HQ - teama, pa cemo vidjeti dalje . Sad moram frag0ve nakupit

gl all !

Malo sam poboljsao nagradu :

#1 - 150 bodova + premium + 50 bodova od mene + ulazak u HQ - team i dobivanje admina na HQ-movies Siteu .
#2 - 100 bodova + 50 bodova od mene .
#3 - mjesto : 50 bodova + 50 bodova od mene .

Nadam se da su sada d0bre nagrade
Nasi fragovi
Ali ja bio postavio fragove ... i te fragove da obradimo na Vegasu ili na nekom drugom programu
Zato sto 70 % cine fragova eto to je moj predlog
Miire oces li ti ucestvovat ?Mislim ako ti ucestvujes Contest bi izgubio smisao xD zezam
To je to ljudi
Sretno mozda i ja .. ucestvujem
miire je napisao/la:
Posto je bio vech jednom Gamers.ba MovieMaking Contest ovo ce biti v2 :] .
- Sto se tice nagrada dobro je :]
Naravno prijavit' cemo se mi iz HQ - teama, pa cemo vidjeti dalje . Sad moram frag0ve nakupit

gl all !

Malo sam poboljsao nagradu :

#1 - 150 bodova + premium + 50 bodova od mene + ulazak u HQ - team i dobivanje admina na HQ-movies Siteu .
#2 - 100 bodova + 50 bodova od mene .
#3 - mjesto : 50 bodova + 50 bodova od mene .

Nadam se da su sada d0bre nagrade
Hmm možda i ja bacim kakav filmić, oćel biti ona slova za početak za verifikaciju movija?
nyonyo je napisao/la:
Hmm možda i ja bacim kakav filmić, oćel biti ona slova za početak za verifikaciju movija?
Bice . Ali necu ja radit ovaj put. Neko ce drugi ako zeli .
v1rtuz je napisao/la:
mora da se prijavim ili da odradim i post?
Samo uradi movie i prati PM na elite-a :)

EDIT:
Sta ako taj sto pobedi je vec dio HQ-team? :P
uf kako mi je doslo ko poracano samo sto sam zavrsio jedan movie i procitao post eo uplaodam na sk i send cu link elite-u GL GUYS :)) ..
bice interesno mora napraviti moi prvi movie za contestu :D
Josh jedno pitanje: Smemo da uploadujemo traileri, SS-ovi prije nego contest zavrsi?
bioniC je napisao/la:
Josh jedno pitanje: Smemo da uploadujemo traileri, SS-ovi prije nego contest zavrsi?
To mozesh .
miire je napisao/la:
To mozesh .
Nek si ti meni post izbrisao
Eo ja cu da uradim contest intro, ako treba da se ubaci neko logo pratite ga na PM :)
potrudit ću se :d
jaoooo daj meni da radim to ajde ja cu pokusat da naucim imam 20 dana :D
Samo naprijed!
Haj samo ne znam trebam li se prijaviti ili ne, al evo za svaki slucaj, odradicu neki mjuvi> Racunajte na mene
smk je napisao/la:
Haj samo ne znam trebam li se prijaviti ili ne, al evo za svaki slucaj, odradicu neki mjuvi> Racunajte na mene
Idi prijavi se :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.