www.HQ-movies.org # Prva MovieMaking stranica na Balkanu.
Dobar dan gameri / ce .
- Nakon mjesec otvorenog site - a, odlucio sam dici temu, malo jos predstavit' site i nove promjene .

Da krenemo :
Download sekcija ; Obnovljenja dwnld sekcija, mozete naci sve programe koji se vezu uz Movie making .
Trenutno registrovanih clanova : 47 Users .
PAGEVIEWS : 23 Danas; 37 Jučer; 610 Ukupno.
Forum ; Na forumu mozete naci sve tutoriale koje zelite . Svi programi .
Videos ; Uglavnom, tu mozete pogledati razne filmove, razne igre . Filmovi nisu napravljeni od strane mene, nego su samo uploadani na Site .
- Ko se nije reggao na Site, molio bih da se regga i da pomogne da ozivimo ovu stranicu. Ipak ovo je prva stranica na Balkanu o Movie Makingu .
Tako da bi dobro bilo, da reklamirate, da pisite tutoriale i ostalo .
Moderator; admin; adminnews, other .. Mozete dobiti, samo mi se javite na PM i imat' cete sto zelite, ali pod uslovom da pomazete na Siteu . Da pratite News 'e, da pratite nove movie .
Na site - u ima sve sto treba, da ne nabrajam kad udjete sami cete vidjeti .
Stranicu mozete citati na kojem zelite jeziku, samo dole na kraju stranice odaberete drzavu i taj ce vam jeziik biti .
LINK OD STRANICE : www.HQ-movies.org
- Nadam se da cete se regg i da cete pomoci da stranica bude sto bolja dalje ..
- Takodjer, www.hq-movies.org mozete naci na ;
Takodjer ;
www.HQ-movies.org @ Facebook
www.HQ-movies.org @ Steam
www.HQ-movies.org @ YouTube
www.hq-movies.org @ Sk-gaming
miire @ www.HQ-movies.org
Dobar dan gameri / ce .
- Nakon mjesec otvorenog site - a, odlucio sam dici temu, malo jos predstavit' site i nove promjene .

Da krenemo :
Download sekcija ; Obnovljenja dwnld sekcija, mozete naci sve programe koji se vezu uz Movie making .
Trenutno registrovanih clanova : 47 Users .
PAGEVIEWS : 23 Danas; 37 Jučer; 610 Ukupno.
Forum ; Na forumu mozete naci sve tutoriale koje zelite . Svi programi .
Videos ; Uglavnom, tu mozete pogledati razne filmove, razne igre . Filmovi nisu napravljeni od strane mene, nego su samo uploadani na Site .
- Ko se nije reggao na Site, molio bih da se regga i da pomogne da ozivimo ovu stranicu. Ipak ovo je prva stranica na Balkanu o Movie Makingu .
Tako da bi dobro bilo, da reklamirate, da pisite tutoriale i ostalo .
Moderator; admin; adminnews, other .. Mozete dobiti, samo mi se javite na PM i imat' cete sto zelite, ali pod uslovom da pomazete na Siteu . Da pratite News 'e, da pratite nove movie .
Na site - u ima sve sto treba, da ne nabrajam kad udjete sami cete vidjeti .
Stranicu mozete citati na kojem zelite jeziku, samo dole na kraju stranice odaberete drzavu i taj ce vam jeziik biti .
LINK OD STRANICE : www.HQ-movies.org
- Nadam se da cete se regg i da cete pomoci da stranica bude sto bolja dalje ..
- Takodjer, www.hq-movies.org mozete naci na ;
Takodjer ;
www.HQ-movies.org @ Facebook
www.HQ-movies.org @ Steam
www.HQ-movies.org @ YouTube
www.hq-movies.org @ Sk-gaming
miire @ www.HQ-movies.org

Svaka čast.