Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Transfer Bodova

2.264 pregleda · 91 odgovor · otvorena 16.05.2010. u 20:23

Dobro vece, obavestavam vas da je fixano par stvari na Gamersu i da smo dobili novu opciju sa kojom ce biti moguce slati bodove a da se ne otvaraju teme!

Predstavljam vam transfer bodova.

Transfer bodova je opcija za premium (uskoro i VIP) korisnike.

Mozete slati bodove direktno preko linka ispod profila uz veoma malu proviziju (5 bodova) dok admini proveravaju svaku transakciju bodova i ne verujem da ce biti ikakvih problema.

Evo kako to izgleda

GL HF, idemo u Evropu!

Svaka Cast Ash-u i ostaloj administraciji ovo je dosad jedan od najboljih poteza sto ste uradili.

svaka cast fino je vidjeti da se ipak nesto radi na g.ba
Sad ce ridla opuhat Dusha
ellyx je napisao/la:
Ja sam ovo prvi saznao(poslije administracije)..Heheheh.. Maloprije mi reče vlado..
ahahah sto me nasmija. ja sam za ovo znao imao 2-3 dana. na meni je ash isprobao 1 ove bodove. haahahahah
Daj kako ja to ne vidim?
Na primjeru se cisto i jasno vidi da je Mirofin profil, sto dalje implicira, njemu svi saljemo bodove :D
<3 Mirofa

Post dobio aplauz od mirofa

VioleN je napisao/la:
Daj kako ja to ne vidim?
Transfer bodova je opcija za premium & vip korisnike.
riddle je napisao/la:
Nema Denis nista s tim. Vedran sve odradio ^^. Samo laganini i doci ce sve na svoje...
ajde vi isprobajte transfer bodova na mom profilu da provjerimo ima li bugova
Bas je dobro... Ovo ima na piku :) ii, na e-sport.hr :)

Like !! Sretno ljudi...
Super stvar - manja provizija nego na temama !! :D
SDA uzeo gamers.ba ;) ... uveli PDV i na transfer bodova ccc ... gamad

haha :D ..
ma spicoteka, <3 old gamers :)
Revolucija ?

SVAKA CAST!
Svaka vam cast kad doprinosite razvoju stranice samo radi onih koji govore da tone dublje i dublje...
Opciju ne mogu ni hvaliti ni kuditi jer mi sad izgleda nepotrebno,sto ne znaci da ce tako ostati.
super, drago mi je da dolazi do nekih promijena, al samo vip i premium
Ima li neka dobra dusa da me sada izvuce iz minusa ?
Ajde sad, vi kojima sam poslao onoliki broj bodova, smilujte se malo
extra svaka cast sad da se ne dizu teme i da se vise ne bana za transfer bodova
Prejako, svaka cast na ovome

- sad sam transfer momku 100 bodova, uradio prezentaciju, pa prihvatite tamo , ima i link .
Imam jedno pitanje. S obzirom da administracija provjerava slanje bodova, da li to znaci da postoje i neka pravila, ili ?
Da li ja mogu sad sve svoje bodove prebaciti nekome ili opet ima nekih pravila ?
ACE je napisao/la:
Imam jedno pitanje. S obzirom da administracija provjerava slanje bodova, da li to znaci da postoje i neka pravila, ili ?
Da li ja mogu sad sve svoje bodove prebaciti nekome ili opet ima nekih pravila ?
Ja Degrawu poslao i u poruci napisao: "Evo ti kad ne das ti meni" i sve uredno proslo.
ACE je napisao/la:
Pa u tom slucaju cemo provjeriti malo IP adrese korisnika koji salje i korisnika koji prima bodove. Budu li IP adrese slicne ili cak iste, postoji mogucnost da je u pitanju neka prevara i u tom slucaju ce se transfer odbiti.

U ostalim slucajevima je sve do administracije sto se tice odbijanja, nema neko direktno pravilo

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.