Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Transfer Bodova

2.264 pregleda · 91 odgovor · otvorena 16.05.2010. u 20:23

Dobro vece, obavestavam vas da je fixano par stvari na Gamersu i da smo dobili novu opciju sa kojom ce biti moguce slati bodove a da se ne otvaraju teme!

Predstavljam vam transfer bodova.

Transfer bodova je opcija za premium (uskoro i VIP) korisnike.

Mozete slati bodove direktno preko linka ispod profila uz veoma malu proviziju (5 bodova) dok admini proveravaju svaku transakciju bodova i ne verujem da ce biti ikakvih problema.

Evo kako to izgleda

GL HF, idemo u Evropu!

- prva korisna stvar napravljena, nema vishe tema za bodove samo posaljes i to je to, napokon

- svaka cast vlado
Bravo za ideju (Y).
riddle je napisao/la:
Pa u tom slucaju cemo provjeriti malo IP adrese korisnika koji salje i korisnika koji prima bodove. Budu li IP adrese slicne ili cak iste, postoji mogucnost da je u pitanju neka prevara i u tom slucaju ce se transfer odbiti.

U ostalim slucajevima je sve do administracije sto se tice odbijanja, nema neko direktno pravilo
brate, ja VIP, a nemogu slati bodove? a nera napisao da mogu premium i VIP samo slati ? objasni mi <3
neat je napisao/la:
brate, ja VIP, a nemogu slati bodove? a nera napisao da mogu premium i VIP samo slati ? objasni mi <3
Prijavit cu to, moci ces, sta si se prepao
Nakon 5 godina.
Odlicna opcija
Čestitke administraciji
Ma fuj ovo, daj ovu Ban ID opciju

Ako sam VIP je l' ne moram produžavati premium da mi ostane ovo ?
Svaka čast. Ja se satrah tražeći temu za ovo, kad evo je.
Cestitam, to se trazi =)
Svaka cast al zao mi sto je mirofa bio pokusni kunic D:
GL
Svaka cast administraciji
reLo je napisao/la:
Ja Degrawu poslao i u poruci napisao: "Evo ti kad ne das ti meni" i sve uredno proslo.
HAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAH

'aj ne kaki đubre malo pokvareno.. nabavi mi jedan premium i šaljem ti bodova koliko hoćeš. O: )
Sad cu pisat vijesti, pa prodavat bodove za kredit.. weeeee xD
Jakooooooooooooooooooooooooo i ovo volim što je napravljeno

http://pokit.etf.ba/upload/?pokit6b72ae1b07bcd7ac94b68f62d7cf4d8b.png
- Svaka čast stvarno svima kojima su ucestvovali u ovome projektu, prejaka stvar
Svaka cast na ovome Samo tako znas i sam da te podrzavam i vas ostale ipak malo ljudi se brine oko ovog sajta i svaka im cast opet ima nekih novih poboljsanja i toga

Sretno u ostalom radu ..
DeGraw je napisao/la:
HAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAH

'aj ne kaki đubre malo pokvareno.. nabavi mi jedan premium i šaljem ti bodova koliko hoćeš. O: )
Mars, ne volis me
HHAHHAHAHA
Ma sta ce mi bodovi, da mi trebaju ne bih ti ih poslao
Uzeo ash ruke u svoje stvari.

Svaka cast, ajmo jos sta novo. Dok je zagrijan.
E konačno sredili i to prebacivanje bodova... Al' meni nece koristiti kada nea premiuma, ae neka mi neke kupi premium ja mu pošaljem bobe
Svaka čast na ovom, nakon dugo vremena neke promjene.

Nadam se da nećete prestati sa novitetima.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.