Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Slanje G.ba Bodova !

622 pregleda · 26 odgovora · otvorena 16.05.2010. u 12:58

Cao dragi gameri .
Evo surfam ,gledam pratim i ugledam ispod korisnickog profila pise , posalji bodove. Znaci otvorite neciji profil i imate odma' ispod posalji G.ba Bodove. Naravno ako imate jarana ,prijatelja da vam je drag i da su mu veoma potrebni bodovi ,posaljete mu tako da kliknete na Posalji G.ba bodove !! Kad ste to uradili otvorit' ce vam ovo .Ukupno imaš toliko i toliko bodova. U odgovarajuće polje upiši broj bodova koje želiš pokloniti. Minimalni broj je 15 (10 poklon bodova + 5 provizija).

Ispod dole poruka , (neobavezno) ,zasto ste mu poslali bodove.
Svi smo ovo cekali kad ce se napokon moci davati bodovi bez otvaranja tema. Ovoo mi se stvarno dopada . Iskreno mi sada odgovorite dali vam se dopada ovo sto su stavili Slanje G.ba bodova !!
EDIT : Bodove slati mogu samo premium korisnici !!! !!!
Naravno ispred G.ba administracije warloook
Super ideja, samo evo gledam vec su poceli ciganat daj bodooveee ! :S
- Ti tek sad skonto ? vidio sam temu meni se cini da je to bilo uradjeno prije par dana ?
Sad će bit prošenja.

Nešto slično kao poker na facebook-u.

Samo sreća ovdje neam boba.
farell je napisao/la:
- Ti tek sad skonto ? vidio sam temu meni se cini da je to bilo uradjeno prije par dana ?
Da uradjeno,ali jesu li gamers.ba memberi bili obavješteni ? "ne"
Ovo je samo obavještenje
Kod mene to nema...

To sam vidjao na drugom web sajtovima (e-sport.hr) i to je bas veoma korisna i dobra stvar... Nadam se da ce biti i ovde !!

Jel ona vec na G.ba ili ??
warloookofoonokontashba je napisao/la:
Da uradjeno,ali jesu li gamers.ba memberi bili obavješteni ? "ne"
Ovo je samo obavještenje
kod mene nema opcije te
Ramiz je napisao/la:
Kod mene to nema...

To sam vidjao na drugom web sajtovima (e-sport.hr) i to je bas veoma korisna i dobra stvar... Nadam se da ce biti i ovde !!

ni kod mene nema HAHAAHHAhAHAHAHah valjda neki bug o5 hahahah
Ramiz je napisao/la:
Kod mene to nema...

Da stavljeno je vec na g.ba !
Mozda nekom to nepise zato sto nemate dovoljan broj bodova .
Ili je se opet pojavio neki bug !
Koliko sam primjetio to nemaju svi za prebacivanje bodova .
Malo prije mi se zalio drug ID mu 40000k i ne moze prebacivati tacnije nema te opcije .

warloookofoonokontashba je napisao/la:
Da stavljeno je vec na g.ba !
Mozda nekom to nepise zato sto nemate dovoljan broj bodova .
Ili je se opet pojavio neki bug !
Pa da... minimalno 15 bodova za podizanje teme treba - pa sigurno i ovako...
Nema ni kod mene toga.

; mozda se ta opcija tek uvodi, pa je samo kod pojedinih clanova... ko ce mu ga znat, obavijestit ce nas neko sigurno. =)
Nema ni meni toga

Uostalom, ko si ti da nas obavještavaš o tome ? Kad bude urađeno do kraja, prvenstveno mislim na ovo " nema ni meni toga ", tačnije kada srede da je svima dostupna ta opcija, naći će se neko iz administracije da digne temu
Sigurno je bug neki ,ili jos global moderatori i admini nisu uspjeli dati tu opciju . Evo uvjerenje : slika (link) :
Nema ^^
A mozda nije svima podjeljeno pa jos nece da obavjeste dok sve ne zavrse?
Ja bome mogu svima poslat , sace poceti prosjacenje
A koji si ti ku**c na ovome portalu pa da nas ti obavjestiš o prebacivanju bodova ? ID ti 40 hiljada i ti nešto našao. To je još u test verziji. Misliš znaš nešto, a ustvari nemaš pojma -.-'

Sad će mirofa opaliti šamar a i ti i ja mirofa znamo da sam upravu

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.