Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[ePlay] AntiCheat !

755 pregleda · 31 odgovor · otvorena 08.05.2010. u 02:14

Dobro vece gameri,

Mnogi od vas igraju ePlaya i trude se za nagrade, da podsjetim koje su :

1st Place
PlayStation® 3 Slim 120 GB
290 Euros
+ Vip Access for 1 month
+ 1 Month Premium Access

2nd Place
150 Euros Visa
150 Euros
+ Vip Access for 1 month
+ 1 Month Premium Access

3rd Place
SteelSeries Siberia v2 Headset
70 Euros
+ Vip Access for 1 month
+ 1 Month Premium Access

4th to 10th Place
1 Month Free Premium

No to je manje vishe bitno, ono sto je vazno jeste da ovaj gather ima AntiCheat, koji puno pomaze pri igraju gathera.

Dakle anticheat automatski scanira sve .exe fajlove koji su ukljuceni, npr TeamSpeak, CHEAT etc.

Jedan igrac sa Gamers.BA (mene stid) je uhvacen od strane AntiCheat Teama sa wallhackom

Radi se o ademiir1987 // malom chametu, htio je da osvoji nagradu pa ga je neofirno navrno, jer je glup i neznajuci za sta sluzi AntiCheat. Njegov G.BA Profil

Anticheat report for ademiir1987 :
1273248079 ademiir1987 1138 pstarted 2392 58680bc18125ce12fd894a88bc48df9a SSWv6.6.exe C:\Documents and Settings\ILIJAZ\Desktop\chamee STVAR\New Folder\SSWv6.6.exe

Super Simple Wallhack divno chame, makni onu Bosansku zastavu sa profila odma.

Dakle to je samo upozorenje za sve koje igraju ePlaya i koji zele da igraju da se ne igraju sa "programcicima" jer anticheat sve moze uhvatit.

Koji zele da igraju imate link Ovdje!

www.eplay.cc
#ePlay.RS
EPS Servers sponsored by mystery-servers.com

Hvala
Možete vi pričat šta hoćete,al chame se dokazao na lanu.
njanjaOwnagE je napisao/la:
Možete vi pričat šta hoćete,al chame se dokazao na lanu.
+1 , u ovo osobno nmg da vjerujem chame po meni bolje lana puca nego od kuce , al' eth

Chame brat masina HAHAHHAH, kaze meni u skoli jarane ja ga navrno iznerviro sam se ko debil , ocu onaj PlayStation da uzmem reko ma ja HAHAHAHAH <333
BUY44K4 je napisao/la:
Chame brat masina HAHAHHAH, kaze meni u skoli jarane ja ga navrno iznerviro sam se ko debil , ocu onaj PlayStation da uzmem reko ma ja HAHAHAHAH <333
hahaahahahah

neka malo :$ wh cini cuda
Zao mi ovih sinova chame moze sam koga god hoce dobit ja sam siguran u to i momak izvrsno igra ,i nije citer xD ,za pleyku i za pare bi covjek svasta nesto uradio HAHHAH :)
ma je**s i taj anti cheat i tu community i te servere, juce igram server ubrzan ko ku**c , a jos neka djeca navrnula za taj playstation 3 pa bolesno kako su ofirni =) nek je vatra se vatrom pobija hahah
KraLJ_ je napisao/la:
Zao mi ovih sinova chame moze sam koga god hoce dobit ja sam siguran u to i momak izvrsno igra ,i nije citer xD ,za pleyku i za pare bi covjek svasta nesto uradio HAHHAH
"chame moze sam koga god hoce dobit ja sam siguran u to" da da , kako je samo tebe u neonu raznio HAHAHAHHAHAHAH <3
CHUKY je napisao/la:
"chame moze sam koga god hoce dobit ja sam siguran u to" da da , kako je samo tebe u neonu raznio HAHAHAHHAHAHAH <3
Rekao joxa chametu : Možeš lana,haj od kuće. Pod sto !

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Ma chame je svoje dokazo a to sto ga je navrno nek je..
Ionako je to jedan veliki debilski community sa debilskim serverima.
I pojedinci iz mysterya ga navrcu pa boze moj
<3CHAMENATOR no matter what
I ne shvatam jos jednu stvar,sto ti Semire govoris mu da makne BiH zastavu?Ne zivis u Bosni,tamo si rodjen al ko si ti da to njemu kazes?
Fragnatic je napisao/la:
Ma chame je svoje dokazo a to sto ga je navrno nek je..
Ionako je to jedan veliki debilski community sa debilskim serverima.
I pojedinci iz mysterya ga navrcu pa boze moj
<3CHAMENATOR no matter what
I ne shvatam jos jednu stvar,sto ti Semire govoris mu da makne BiH zastavu?Ne zivis u Bosni,tamo si rodjen al ko si ti da to njemu kazes?
ma stipu ga majke t' , chame bi mu lana muda objesio HAHAHAHHAHA

@ njanja

HAHAHHHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHA
Al j**i ga ipak je mene 53m1R ufatio da imam wh on je iz MYS.ba

@ Buyo, chuky, njanja

HAAHAAHHAHAHAAHAAHAAHHAAHHAHAHAHHAHAAHHAHHA ae da se sqpimo lana danas u SN ? eo stavio sam ga na USB otici cu u drugu sobu
vlexownahpownah je napisao/la:
Al j**i ga ipak je mene 53m1R ufatio da imam wh on je iz MYS.ba

@ Buyo, chuky, njanja

HAAHAAHHAHAHAAHAAHAAHHAAHHAHAHAHHAHAAHHAHHA ae da se sqpimo lana danas u SN ? eo stavio sam ga na USB otici cu u drugu sobu
TO CHAME <3

- Samo ih pwnaj ademiire Na kraju si trebao dobit' slusalice i to, a evo sad' neces nista

EDIT > ipak na lanu znam kako igras, igra fino lik na lanu, nije ti ovo trebalo :/
Samo ćeraj !

Nagrade su dobre Svako bi htio XD
miire je napisao/la:
TO CHAME <3

- Samo ih pwnaj ademiire Na kraju si trebao dobit' slusalice i to, a evo sad' neces nista

EDIT > ipak na lanu znam kako igras, igra fino lik na lanu, nije ti ovo trebalo :/
A miire se cudi oko u jutro nako ubi chame a a ? HAHAAHHHA al 53m1r3 nikad ti necu ono zaboravit kad si reko teyloru ispred stasneta sa vama kad god ONLAJN

p0z c1ao
A miire se cudi oko u jutro nako ubi chame a a ? HAHAAHHHA al 53m1r3 nikad ti necu ono zaboravit kad si reko teyloru ispred stasneta sa vama kad god ONLAJN

p0z c1ao
Vidim ja CHAME ubi nogom, ko spec, ko t i ko ct AHHAH

- ubi lik, oni lik0vi govore "je**n ovaj admin" meni suze XD
miire je napisao/la:

ma sto mu nije trebalo
dragi mirre pola onih srba navrne al pola ih imaju neke veze i sve to pa im niko nista.
Mislis da bi oni dali neku nagradu Bosancima ? HAHAHAHAHAH
miire je napisao/la:

~ AHHAHAHHAHA je**n je**n dramaticno

@ ENTELE

ko nece igrat za one nagrade iz svake drzave po 2 , 3 ima lajfaju ondje a na kgr acc ja mslm da najmanje 3 ljudi mu igra
~ AHHAHAHHAHA je**n je**n dramaticno :)

@ ENTELE

ko nece igrat za one nagrade iz svake drzave po 2 , 3 ima lajfaju ondje a na kgr acc ja mslm da najmanje 3 ljudi mu igra :D
jbg provalisete ovi jadovi trebo si uzet ps3 :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.