Pozdrav svima, o cemu se radi? Naime svi mi govore sta je eplay kako da se reg itd itd.. Pa sam odlucio da dignem temu i napisem TuT u kojem cu vam sve detaljno objasniti...
Najprije, eplay je nesto slicno kao i gather network, samo puno bolje, razlog? Nagrade su jako bolje kao sto mozete vidjeti i na sajtu dakle 1mjesto. PlayStation 3 Slim 120GB+ 1 Month VIP Access (priceless) + 1 Month Premium (2 euros), 2mjesto 150 Euros Visa (150 euros) + 1 Month VIP Access (priceless) + 1 Month Premium (2 euros) i 3mjesto SteelSeries Siberia v2 + 1 Month VIP Access (priceless) + 1 Month Premium (2 euros)
1.korak
Registrujte se preko ovog linka " http://eplay.cc/register/browNe1337 " Meni mnogo znaci jer cu da dobijem premium, a i vi cete dobiti!!! Popunite sta se trazi itd, uglavnom to znate..
2.korak
Kada ste napravili acc na eplay, login se ( nije potrebno potvrditi registraciju ), i kliknite na svoj "acc" idite "edit profile"
i popunite slijedece :
Nick : (stavite sta hocete tj koji nik zelite da vam bude ingame)
Main Channel : postavite na #ePlay.RS
Qnet Auth : eh tu mozete staviti Q acc od "gathera networka" tj onaj koji ste koristili na gather networku..
SteamID : stavite koji vam je ID npr (STEAM_0:1:16136934)
I dole ako zelite mozete da popunite koji mis, podlogu, slusalice imate i tamo ime prezime, godine itd ...
3.korak
Eh sada za one koji nemaju Q acc i ne znaju kako da ga naprave. Skinite Gather mirc by gerasim, ja ga koristim, a njega mozete skinuti ovdje :
http://www.speedyshare.com/files/21896961/GA-mIRC-0.6.1.exe
Nakon sto skinete i instalirate mirc, pokreni te ga i idite prvo < TOOL > zatim < OPTIONS > i upisite nick koji zelite..
zatim idete na < FILE > .. < RECENTS SERVERS > ... < IRC.QUAKENET.ORG > ... konektovani ste na "gather.rs", ali sada kucate u tom prozoru " /join #ePlay.RS" kada ste usli na eplay, mozete da zatvorite prozor sa "gather.rs" jer vam nije potreban "taj gather je zatvoren...".
Sada kada ste konektovani na eplay kucajte :
/msg q hello email email
npr :
/msg q hello [email uklonjen] [email uklonjen]
nakon toga vam dodje poruka na emailu od Q-a i ukucate trazeni kod i dobijete < USERNAME > < PASSWORD > ..
ispod toga imate
/msg [email uklonjen] AUTH username password ,
ovo trebate ta ukucate na mirc i nakon toga da kucate !auth ...
Nakon ovog idite desni klik na mirc na "bijelu pozadinu" i izbacit ce vam nesto potrebno je da idete "Configuration"
Upisite Nickname, pa Q auth username, Q auth password, main channal ukucajte #ePlay.RS, admin channel : #ePlay.help.. i stavite obavezno "oznacite" da vam "auto join na eplay.rs tj kvakicu stavite pored toga i na auto auth, kada udjete na kanal da vas samo auth"
Znaci to je:
* Ulogujte se na Quakenet : /msg [email uklonjen] AUTH username password
* Ulogujte se na ePlay: Koristite !auth ili /msg ePlay-RS auth
* Prikljucite se za igru komandom : !add (poslije logovanja na ePlay bota)
* Postujte pravila i iz igre mozete izaci komandom !remove
Nadam se da sam vam dobro objasnio, i molim bez glupih komentara...
Admini,modovi, ako tema moze u zanimljive, bio bih vam zahvalan...
Najprije, eplay je nesto slicno kao i gather network, samo puno bolje, razlog? Nagrade su jako bolje kao sto mozete vidjeti i na sajtu dakle 1mjesto. PlayStation 3 Slim 120GB+ 1 Month VIP Access (priceless) + 1 Month Premium (2 euros), 2mjesto 150 Euros Visa (150 euros) + 1 Month VIP Access (priceless) + 1 Month Premium (2 euros) i 3mjesto SteelSeries Siberia v2 + 1 Month VIP Access (priceless) + 1 Month Premium (2 euros)
1.korak
Registrujte se preko ovog linka " http://eplay.cc/register/browNe1337 " Meni mnogo znaci jer cu da dobijem premium, a i vi cete dobiti!!! Popunite sta se trazi itd, uglavnom to znate..
2.korak
Kada ste napravili acc na eplay, login se ( nije potrebno potvrditi registraciju ), i kliknite na svoj "acc" idite "edit profile"
i popunite slijedece :
Nick : (stavite sta hocete tj koji nik zelite da vam bude ingame)
Main Channel : postavite na #ePlay.RS
Qnet Auth : eh tu mozete staviti Q acc od "gathera networka" tj onaj koji ste koristili na gather networku..
SteamID : stavite koji vam je ID npr (STEAM_0:1:16136934)
I dole ako zelite mozete da popunite koji mis, podlogu, slusalice imate i tamo ime prezime, godine itd ...
3.korak
Eh sada za one koji nemaju Q acc i ne znaju kako da ga naprave. Skinite Gather mirc by gerasim, ja ga koristim, a njega mozete skinuti ovdje :
http://www.speedyshare.com/files/21896961/GA-mIRC-0.6.1.exe
Nakon sto skinete i instalirate mirc, pokreni te ga i idite prvo < TOOL > zatim < OPTIONS > i upisite nick koji zelite..
zatim idete na < FILE > .. < RECENTS SERVERS > ... < IRC.QUAKENET.ORG > ... konektovani ste na "gather.rs", ali sada kucate u tom prozoru " /join #ePlay.RS" kada ste usli na eplay, mozete da zatvorite prozor sa "gather.rs" jer vam nije potreban "taj gather je zatvoren...".
Sada kada ste konektovani na eplay kucajte :
/msg q hello email email
npr :
/msg q hello [email uklonjen] [email uklonjen]
nakon toga vam dodje poruka na emailu od Q-a i ukucate trazeni kod i dobijete < USERNAME > < PASSWORD > ..
ispod toga imate
/msg [email uklonjen] AUTH username password ,
ovo trebate ta ukucate na mirc i nakon toga da kucate !auth ...
Nakon ovog idite desni klik na mirc na "bijelu pozadinu" i izbacit ce vam nesto potrebno je da idete "Configuration"
Upisite Nickname, pa Q auth username, Q auth password, main channal ukucajte #ePlay.RS, admin channel : #ePlay.help.. i stavite obavezno "oznacite" da vam "auto join na eplay.rs tj kvakicu stavite pored toga i na auto auth, kada udjete na kanal da vas samo auth"
Znaci to je:
* Ulogujte se na Quakenet : /msg [email uklonjen] AUTH username password
* Ulogujte se na ePlay: Koristite !auth ili /msg ePlay-RS auth
* Prikljucite se za igru komandom : !add (poslije logovanja na ePlay bota)
* Postujte pravila i iz igre mozete izaci komandom !remove
Nadam se da sam vam dobro objasnio, i molim bez glupih komentara...
Admini,modovi, ako tema moze u zanimljive, bio bih vam zahvalan...
D