Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Ps3 Savjet

132 pregleda · 16 odgovora · otvorena 08.04.2010. u 21:23

Moze mi netko savjetovati kakav da kupim ps3 , mislim , dvoumim se izmedju wii-ja i ps-a al ps cu vjerojatno , pa koji da kupim , gdje i koje su najbolje cijene ? I Dali se isplati dati nov acer aspire1 za polovan ps3 ? :S
PA ako namjeravas igrati piratske igrice bolje uzmi Xbox360 jer je jeftiniji i ima podrsku za pirate a PS3 nema.
Uzmi budža PC, to ti je najbolje rješenje, PC je najbolja gaming platforma.

Ne sjećam se igre koja je izašla za konzole a nije za PC, a da je bila baš mega-hit (osim možda Shadow of the Colossus i propalog serijala God of War).

Sve u svemu, čeka nas vruće ljeto uz naslove poput Mafia-e i drugih.

;D
dzelesanuhu je napisao/la:
Uzmi budža PC, to ti je najbolje rješenje, PC je najbolja gaming platforma.

Ne sjećam se igre koja je izašla za konzole a nije za PC, a da je bila baš mega-hit (osim možda Shadow of the Colossus i propalog serijala God of War).

Sve u svemu, čeka nas vruće ljeto uz naslove poput Mafia-e i drugih.

• Uncharted 2
• inFamous
• itd. itd. ...

+ PC grafika se ne može porediti sa grafikom na PS3.

Ako je za igre, uzmi PS3. =)
v3Tr0x je napisao/la:
• Uncharted 2
• inFamous
• itd. itd. ...

+ PC grafika se ne može porediti sa grafikom na PS3.

Ako je za igre, uzmi PS3. =)
Red Alert
Planescape
Fallout 1 & 2
Crysis
Dungeon Siege
Stalker
Age of Mythology itd itd itd... :D

Naravno da se ne može, kad je na PC-u bolja...
XBOX 360 je najbolje rijesenje puno je jeftiniji pogotovo arcade verzija (xbox verzija bez HDD) ali veliki plus je to sto mozes igrati i pirate sto nije slucaj sa PS3
Pc zakooon :)
Kad ces na trojci moci igrati CS WOW ITD ...
A svaka igrica izade kako za ps3 tako i za PC
Samo Za pc je 5-10 km a PS3 100 km :S :)
Samo sto imam extra Pc a nemam portable Konzole nikakve , imo sam ps2 al sam ga demoliro :p Sad cu valjda ps3 jer mogu dzaba igre dobivat :O
PS3 je najbolje rjesenje za GAMING.

Ovi sto govore da PS3 nema dobre exkluzive, uzmite tup predmet i u glavu se udarite.

-MGS
-FinalFantasy
-Grand Tourismo
-Uncharted
-Killzone
-Tekken
-Resistance
-Demons Souls
-GoW serijal
-LBP
-Heavy Rain
-Ninja Gaiden
i mnoge druge.

Kompjuter ako hoces za gaming, onda ga moras stalno updateovat i trosit pare na njega. Ps3 definitivno ima bolju grafiku( jedino ako nemate PC top konfiguracije) naravno ako spojite sa Full HD tvom. Za razliku od XBOX-a PS3 se ne kvari i ima samo 0,2% kvarljivost dok je X-kutija svaka 2 mozes u smece bacit( RROD).

Igre moras original kupit, al zato neces kupovat sve igre koje dodju, nego jednu koja ti se najvise svidja i odigras je sa gustom. Ima bajrama i rodjendana pa se godisnje kupi i po 7 igri( ja ). Naravno uzmes od jarana igre pa odigras.

Online igranje je besplatno na PS3 dok na X-kutiji se placa a na PC-u moras imat original da bi normalno igrao bolje igre.

XCLUSIVE je napisao/la:
Dali da dadnem nov Aces aspire 1 za polovan ps3 ?:S
daj
Red Alert
Planescape
Fallout 1 & 2
Crysis
Dungeon Siege
Stalker
Age of Mythology itd itd itd... :D

Naravno da se ne može, kad je na PC-u bolja...
dje onaj facepalm.

planetscape?fallout 1,2?dungeon siege?aom?

prijatelju znas li kada su te igre izasle?sada neko pocne listati naslove za ps1,ps2?

cisto skokni na metacritic,pa pogledaj AAA igre za pc i uporedi ih sa ps3(zadnje 4 godine koliko je ps3 na trzistu)tj.ovaj gen.

pc kao platforma nece proci dobro.
uncharted df
uncharted 2
killzone2
mgs4
infamous
rfom
resistance 2
littlebigplanet
god of war3
gow collection
demon souls
motorstorm
valkyria
yakuza 3
yakuza 4
heavy rain
gran turismo 5(za koji mjesec puni)
heavenly sword
folkklore
warhawk
socom
ratchet (4,5 naslova)
\mag
teken

uskoro izlaze

agent(od rockstara)
last guardian
starhawk
twisted metal
trinity
8 days
getaway
ff13 versus
modnation

i bog zna sta ce se jos najaviti na e3.Sve su ovo naslovi AA ili AAA kvalitete.

prijatelju ukratko ako nemas masineriju od pc,ps3 sisa vecinu racunara,pogotovo u bih.
cell je zvijer(8x3.2Ghz)koristi se i za grafiku,animacije,fiziku....

sto se tice zamjene objasni malo bolje kakav ti ps3 nude?
gilla je napisao/la:
dje onaj facepalm.

planetscape?fallout 1,2?dungeon siege?aom?

prijatelju znas li kada su te igre izasle?sada neko pocne listati naslove za ps1,ps2?

cisto skokni na metacritic,pa pogledaj AAA igre za pc i uporedi ih sa ps3(zadnje 4 godine koliko je ps3 na trzistu)tj.ovaj gen.

pc kao platforma nece proci dobro.
uncharted df
uncharted 2
killzone2
mgs4
infamous
rfom
resistance 2
littlebigplanet
god of war3
gow collection
demon souls
motorstorm
valkyria
yakuza 3
yakuza 4
heavy rain
gran turismo 5(za koji mjesec puni)
heavenly sword
folkklore
warhawk
socom
ratchet (4,5 naslova)
\mag
teken

uskoro izlaze

agent(od rockstara)
last guardian
starhawk
twisted metal
trinity
8 days
getaway
ff13 versus
modnation

i bog zna sta ce se jos najaviti na e3.Sve su ovo naslovi AA ili AAA kvalitete.

prijatelju ukratko ako nemas masineriju od pc,ps3 sisa vecinu racunara,pogotovo u bih.
cell je zvijer(8x3.2Ghz)koristi se i za grafiku,animacije,fiziku....

sto se tice zamjene objasni malo bolje kakav ti ps3 nude?
Vidi jarane ako neko voli poluproizvode i anime sranja od igara, neka izvoli na PS3. Ja ostajem na PC-u.

Hvala, cao.
Vidi jarane ako neko voli poluproizvode i anime sranja od igara, neka izvoli na PS3. Ja ostajem na PC-u.

Hvala, cao.
Anime?Znas li sta to uopce znaci?ocito ne
Poluproizvode?Vecina ovih gore igara koje su izasle bolje je ocjenjeno od svake pc exkluzive u zadnjih 5 godina prijatelju(ovu generaciju).Hvala neka te na pc.
Shvatam pc elitist,i apsolutno me ne zanima,no neke su ti izjave za roflmao
ocigledno neko pojma nema, tako da se glupo ovdje raspravljat, vec odavno sam presao na neke engleske sajtove koje se ustvari bave diskutovanjem oko igrica, mislim da vecina i nezna sta je cs , ja sam se navuko na cod, malo 4orku igro, 5icu puno i sad mw2, igra je strasna, gow, gt5, tekken, 3 najbolje igre na svjetu cijelom a nema ih na pc, ovaj sajt je strasan molim vas banujte me!!!
gilla je napisao/la:
Anime?Znas li sta to uopce znaci?ocito ne
Poluproizvode?Vecina ovih gore igara koje su izasle bolje je ocjenjeno od svake pc exkluzive u zadnjih 5 godina prijatelju(ovu generaciju).Hvala neka te na pc.
Shvatam pc elitist,i apsolutno me ne zanima,no neke su ti izjave za roflmao
Nemojte se svadjat ovde , ali ja sam ljubitelj Ps-a jer sam Ps1 imao cim je izasla , i onda Ps2 isto kad je izasao i sad bi htio 3-cu , a isto tako ljubljenik Pc-a ali pc mi sluzi za nesto posve drugo , za igranje , cca 10% :r

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.