Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

PS3 igraonica gdje i kako je stanje?

150 pregleda · 11 odgovora · otvorena 28.03.2010. u 18:40

vozdra svim casnim gamer-ima zanima me sledece gdje ima kvalitetna igraonica gdje se moze igrati ps3 u BiH znaci da je opremljena sa FULL HD televizorima i nekoliko ps3 konzola ... cuo sam za TZ da ima neka ps3 igraonica preko puta Robne Kuce blizu masinske skole.

kakvo je vase misljenje sto se tice ti ps3 igraonica jel se isplati i kako je zamisljate.
bez spamanja nekog beze tipa maloumni komentara ko : neam pojma itd.
tnx:D
PS3 igraonice ti nisu Čovječje ribice da ih možeš naći samo na jednom mjestu u BiH.
Imaš ih u skoro svakom gradu...
imas SKORO u svim boljim igraonicama racunare,ps3,xbox..
Gdje ih nema ? omG
btw to tvoje "nemojte pisat takve odgovore" pa kakva ti je tema takav ces odgovor i dobiti ;) znaci pitanje ti je fuj :/
da pojasnim na sto sam mislio.. znaci gdje ima kvalitetna igraonica nesto gdje bi se mogao odradit neki turnir u sokeru tekenu gran turismu itd.
boswaa je napisao/la:
da pojasnim na sto sam mislio.. znaci gdje ima kvalitetna igraonica nesto gdje bi se mogao odradit neki turnir u sokeru tekenu gran turismu itd.
bilo gdje :S
1. ne znam gdje ima...
2. naravno da se isplati...
3. zamisljam je kao mjesto u kojem cu se ql osjecat... znaci ... ma ne mogu to opisat...sad cu ti skicu poslat... eo skice...
ovako ja to zamisljam... najpametniji raspored..
IIIIIIIIII je napisao/la:
1. ne znam gdje ima...
2. naravno da se isplati...
3. zamisljam je kao mjesto u kojem cu se ql osjecat... znaci ... ma ne mogu to opisat...sad cu ti skicu poslat... eo skice...
ovako ja to zamisljam... najpametniji raspored..
ma prebrutalna skica :D pa vidis postoje te neke fotelje gdje se mozes ono izvalit do jaja necim su punjene haman nekim spuzvicama or wtf :D al ovaj dosad gdje sam zalazio sve je ono tv i ps2 i pucaj sokera nis ono posebno neko " eldorado" da kazes ovde cu ponovo doci .
Imas u TZ u starom trznom na Slatini pored Elektrotehnicke skole 2 igraonice, PS3 i LCD TV sa HD-om
SaltCityBoy je napisao/la:
Imas u TZ u starom trznom na Slatini pored Elektrotehnicke skole 2 igraonice, PS3 i LCD TV sa HD-om ;)
kako je namjesteno jel se mogu odigrati turniri tu ovo ono ebga da nije ko u asterixu pukne ti zeljeznu stolicu nazuljas dupe dok odigras koji sat sokera..
boswaa je napisao/la:
kako je namjesteno jel se mogu odigrati turniri tu ovo ono ebga da nije ko u asterixu pukne ti zeljeznu stolicu nazuljas dupe dok odigras koji sat sokera..
Fino je namjesteno, ali mislim da se nemogu igrati turniri
Mi svaki dan prije skole igramo
Brate u BARSI na ilidzi ima igraonica za PS3 prejakaaa!!!
Fotelje da ne pricam , atmosfera super,ima jedno 8 trojki i ima mozda 7 igrica (pes 10,2k10,nfs shift ,tekken i tako to :) )

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.