Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 30 bodova

Usb

191 pregled · 4 odgovora · otvorena 04.04.2010. u 17:43

Pozdrav.
Invinjavam se ako sam fulio temu al imam problem sa usb-beom za psp.Sve sam fino prikljucio i u pc i u psp i samo mi ovo kaze na pc ucb deviced not recognized.
Trebam li neki driver skinut ili nesto tako hvala.
Before you plug it in,

Make sure the PSP is in USB connect mode.

Also make sure the Memory Stick PRO Duo has been formatted for PSP. If it's not this is how you do it:

On the main menu, scroll all the way left to the "Settings" menu. Then select "System Settings." Then scroll to "Format Memory Stick" and press X.

Evo ti prjevod na nas...

(Prije nego sto umetnes kabab , jeli tvoj psp na USB connected mod-u.Takodjer provjeri jeli tvoja memori kartica formatirana za PSP.Ako nije formatirat ces je ovako:
Na glavnom menu-u listaj na ljevo dok ne dodjes do "settings".Onda ides na "system settings".Prelistaj do "Format memory stick" i onda pritisni X)

Ovdje navode da su UBS driveri potrebni samo u slucaju ako koristis windows 98

ne vjerujem da jesi..ali ako slucajno jesi evo ti drivera

IIIIIIIIII je napisao/la:
Before you plug it in,

Make sure the PSP is in USB connect mode.

Also make sure the Memory Stick PRO Duo has been formatted for PSP. If it's not this is how you do it:

On the main menu, scroll all the way left to the "Settings" menu. Then select "System Settings." Then scroll to "Format Memory Stick" and press X.

Evo ti prjevod na nas...

(Prije nego sto umetnes kabab , jeli tvoj psp na USB connected mod-u.Takodjer provjeri jeli tvoja memori kartica formatirana za PSP.Ako nije formatirat ces je ovako:
Na glavnom menu-u listaj na ljevo dok ne dodjes do "settings".Onda ides na "system settings".Prelistaj do "Format memory stick" i onda pritisni X)

Ovdje navode da su UBS driveri potrebni samo u slucaju ako koristis windows 98

ne vjerujem da jesi..ali ako slucajno jesi evo ti drivera

Windows 98 ? Molim te možeš li mi reć' dali postoji neko ko u 2010 g. koristi Windows 98 kao operativni sistem ?

Najlakši i najučinkovitiji način da provjeriš koji sistem, navedeni momak koristi, je taj da mu odeš na profil i pogledaš u " Operativni sistem".

# Operativni sistem Windows Xp Sp3

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.