Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Neredi [diskusija]

891 pregled · 79 odgovora · otvorena 22.04.2010. u 23:20

Samo me zanima vaše mišljenje o neredima na " Stadionu Koševo " ..

Po mom je čisti idiotizam. Misle da su neki huligani sto su uletili na teren, udaraju drotove, zaštitare i razvaljuju " svoj stadion " ..

Po mene ovakvi navijači nezaslužuju da se puste na stadion ..

Navijač sam Želje.. Koliko znam ovakav incident se nikad nije desio .. TM fino dođu na tekmu i navijaju srcem ..

Zašto mi nismo imali problema sa Širokim, Zrinjskim .. ?

Molimo bi da administracija da pusti temu bar 2h , zanimaju me komentari raje ..

Da ne zaboravim evo link sa " tekme " ako se to tako moze nazvat Click
- Po meni bolje bi bilo da su lagano izasli sa stadiona pa lagano pred zgradu vlade otisli i do temelja je srusili ..;)
Ajde ne pisite nista vise posto ide u nedogled, moglo bi se napisat jos 200 ovakvih stranica.. Zatvori temu! 9-)
djeco draga manite se price .. Pola vas na tekmu u zivotu nije otislo vi nesto ovdje pametujete... ova tema odavno trebala biti u kanti/lockana ..

nemam snage citati vase postove i nebuloze.

Ko je bio na stadionu za najbolje kako je i sta.. i razlog zobg kojeg se sve ovo desilo...

je napisao/la:
Drage su mi i Horde i Manijaci, ali horde su napravile veliku grešku. Imaju sreće što niko nije poginuo, ili ozbiljnije ozlijeđen. Nek' se zahvale Bogu dragom.
Razlozi za demoliranje tuđe imovine su retardirani .
Fol nešto za Vedrana -,-
Za lika ni mater nije znala dok nije umro i sad se fatate njegovog imena da širite primitivizam po gradu ?
Ono je jadno, nisko, patetično ... Smiješno ...
Zamislite da vama dođe pred kuću hiljadu debila i poruši vam sve, kako biste se vi osjećali ?
Igrače nije išlo. Ako mislite da znate bolje, izvolite.
quema, ti si jarane retardiran.
ACE je napisao/la:
Oni sto su udarali one jedna zastitare, koji nemaju ni pendreka, neka se stide. To je jedino sto mi je glupo bas bilo.
A sto se tice ulaska na teren i to, to je potpuno opravdano. Krenuli su prvo na "SVOJE" igrace pa onda na upravu i rusili usput sve. Bruka i sramota pred onakvim navijacima i u ovako vaznoj utakmici igrati 1:1, trebaju svi igraci da se stide !
Zar ti stvarno mislis da je tako lako igrati fudbal i pobijediti? Kad si tako pametan sto ti ne udjes u teren i zaigras ? Sto ti ne donese pobjedu? Zato molim te ne javljaj se.
Premijer liga ........ hahahahaah?!
Bocanje na EuroSportu bolje....
to ti je Poslijeratni Mentalitet..... Isto kao da im vise nikad nece zatrebat stadion.
Treba ukinut premijer ligu xD
Jarane kako bi volio da su im poslali vise specijalaca da im j**u majku seljacku.

Uvijek ste bili seljaci, uvijek cete biti seljaci.

over&out!
- ma mutavizam
- nidje veze, idem u skolu gore iznad, u medicinsku...
- trajala mi skola jucer do 19:05 ... tad poceli oni neredi, haver mi da slika vozilo slupano, je****h glava dosli kuci... :S

primili mutave batine, sto je htio da slika et.. a ne smiju se istrest' na huliganima, caca ih...
MEDOOO BRUNDOOO NE PONAŠAJ SE LUDOOOO!!!
onaj koji ne navija za Sarajevo, koji nikad sjevera vidio nije, onaj koji nijedno gostovanje nije otisao, pogotovo ono u sirokom NEMA PRAVO da prica ista.. ne znam zasto se ovdje mali timiji javljaju uopste, mora da ste zaboravili ko je bacao bombe po zenici..

ovo je jedini nacin da se otjera uprava :>

+ ova tema uopste ne pripada ovom sajtu, tako da close sto prije ;]
Prije sam volio, dok sam bio mladji, sa starim otici gledat' neku premijer ligu, volio sam Sarajevo, i danas ga volim, ali et', ne mogu od ovih kretena.
Sta da pricam vise, debiliziam.
Ma iskreno ebe me se, sad vece svi seru po navijacima oni razvalili oni napravili stetu od 50k km, te jadni policajci. Kao sad svi svaljuju krivicu sto su navijaci podivljali a ne gledaju il bolje rec namjerno zaboravljaju zasto su to uradili i zbog koga.

Sta je 50k u odnosu na milione koje je krao Nogometni savez, pa namjestaljke utakmica medju klubovima, sudijama, igracima i to su goleme pare. Jadni policajci ? Ubili su Vedrana dok nijednom policajcu ne fali dlaka s glave. Poserem se komotno na sve medije i sve pojedince koji su odjednom stali u odbranu vlasti i policajaca a zaboravili sta su radili od fudbala naseg.

Imaju pravo i razlog da se bune jer nisu navijaci doveli do ove situacije vec lopovcine iz n. saveza i vodstva klubova koji su napravili nas klupski fudbal medju najkorumpiranijim u svijetu, i treba da sute i gledaju jel ? Ma udri majku im ebem lopovsku nek i oni plate sta iz djepa, hvala cao
naiL je napisao/la:
Pa ne moze se vratiti ali ne moraju prodati utakmicu ljudima koji su uradili tako nesto. Nisam navijac niti me interesuje to , ali ih u ovome podrzavam !!!
naile , ne seri.
simpatizer Hz, al ovo im nije trebalo , neizivljena omladina ,sve to treba na radne akcije poslat !
Dobro je to sto su uradili !
Trebali su porazbijat i zapaliti cjeli stadion !
- Ne znam šta da kažem,svaki ima svoj neki razlog.
- Po meni moglo se to i na ljepsi nacin zavrsiti a ne "ovako",al eto.
- Mislim da ste trebali otici na one proteste pa ovako lupat ha ya.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.