Posto ima vec koliko dva - tri dana od kada sam dobio global moderatora prihvatio sam dve slike (svaki dan jedna ) !
Znaci te dve slike sto sam prihvatio nisam primjetio da je neko pisao glupa ,bila i to (izvinjavam se ako ima a nisam procita) nadam se da ce tako i ostati.
E sad zasto sam digao temu ?
-Temu sam digao da vam kazem kakve slike (ne) trebate slati .
To znaci slike na kojima se psuje , proziva , koje su bile ono znaju ih i ptice na grani i slike bez teksta ali ima pi*ka ,ku*ac (u bukvalnom prevodu ) .
Znaci slike jesu smjesne ali sajt je "ozbiljan " i takve slike ne bi trebale biti ovdje jer ima i cura puno (dobro sad manje od kad ste ih prozivali po galerijama) ali ima ovih jos se nedaju
.
-Saljite vi slike ali kontrolisite se jer ako primjetim da vi "namjerno" saljete ja takve slike necu odbijati a ni vi necete moci vise slati !
I jos nesto ako primjetite da slika nije smjesna onda probajte skontati zasto je prihvacena !
-Slike dana ne moraju biti smjesne mogu biti poucne itd.
A kad smo kod takvih slika nema prvi , 1 ,glupa...
Ako vam slika smeta ne morate tako "komentarisati" mozete reci zasto je losa ili napisati kakav dobar komentar u vezi slike odma imate RE5ECT sebi kao i od ostalih clanova.
Ljubim &
Znaci te dve slike sto sam prihvatio nisam primjetio da je neko pisao glupa ,bila i to (izvinjavam se ako ima a nisam procita) nadam se da ce tako i ostati.
E sad zasto sam digao temu ?
-Temu sam digao da vam kazem kakve slike (ne) trebate slati .
To znaci slike na kojima se psuje , proziva , koje su bile ono znaju ih i ptice na grani i slike bez teksta ali ima pi*ka ,ku*ac (u bukvalnom prevodu ) .
Znaci slike jesu smjesne ali sajt je "ozbiljan " i takve slike ne bi trebale biti ovdje jer ima i cura puno (dobro sad manje od kad ste ih prozivali po galerijama) ali ima ovih jos se nedaju
.-Saljite vi slike ali kontrolisite se jer ako primjetim da vi "namjerno" saljete ja takve slike necu odbijati a ni vi necete moci vise slati !
I jos nesto ako primjetite da slika nije smjesna onda probajte skontati zasto je prihvacena !
-Slike dana ne moraju biti smjesne mogu biti poucne itd.
A kad smo kod takvih slika nema prvi , 1 ,glupa...
Ako vam slika smeta ne morate tako "komentarisati" mozete reci zasto je losa ili napisati kakav dobar komentar u vezi slike odma imate RE5ECT sebi kao i od ostalih clanova.
Ljubim &