Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Bug or what?

431 pregled · 21 odgovor · otvorena 22.04.2010. u 20:55

E ovako,u posljednja 2-3 dana desavaju se stvari koje me nerviraju drama.
Naime,udjem juce u svoj account(logujem se),odem na svoj profil kad imam sta vidjet:U statusu pise Barca forever?!(naravno ja to nisam pisao...)...Te promijenim pw za svaki slucaj.
Zatim danas napravim clan,pošaljem pozivnicu jaranu,on prihvati...uđem nakon pola sata kad on dodan u administratore(to automatski koliko znam nemoze,vec glavi administrator,u ovom slucaju me dodaje i brise administratore itd...).
Mozda malo poglupa tema,ali interesuje me da li je ovo do gamers-a ili meni neko "handri" account,i da li se ovo i vama dešava...
Pozz
Prije da ti handri account..Ne moze to tek tako da ti u statusu bude barca ovo ono i to sto se clana tice...
elitewow je napisao/la:
Prije da ti handri account..Ne moze to tek tako da ti u statusu bude barca ovo ono i to sto se clana tice...
Moze zato sto su se bolidi navukli na java skripte, i podvaljuju linkove. Kliknes na link promijeni ti status u ono sto je on odredio.
Neznam za taj status, ali i meni se prije par dana desilo da je jedan member dodan kao admin u klanu.
StealtH je napisao/la:
Moze zato sto su se bolidi navukli na java skripte, i podvaljuju linkove. Kliknes na link promijeni ti status u ono sto je on odredio.
Jason jednom napiso i poceli svi furat.

Stave kratki url da ne vidis link, a nekima ne radi mijenjanje statusa (meni radi).
Ne handri ti ni'ko ! i meni je bilo owned by codex :@, to se desava kada udjes na neki url koji ti je neko nekada dao skroz mali url na primjer kao : www.bga.wd npr . :) i ti udjes i promjeniti se status ( na statusu ti pise nesto sto je on napisao dok je pravio tu stranicu ) eto ;)
http://www.gamers.ba/promjenistatus-ajax.php?novistatus=TVOJTEKST

i kad neko klikne na taj link, currently logged in useru se promjeni status u TVOJTEKST

mnogo toga ima što se može zloupotrijebit al otom potom... nije za javnost
elitewow je napisao/la:
Ma seru ovi sto kazu da moze.
Evo link teme na kojo admin kaze da je to ispravljeno: link
sto mi na ku**c idu hakercici...
Mesi ti owna po profilu
Meereeify je napisao/la:
Mesi ti owna po profilu
jes,ko elit-u philosopherov "leet move"
exampLe_ je napisao/la:
jes,ko elit-u philosopherov "leet move"
Jedino ako je to HAHAHA

arAONE je napisao/la:
E moj araone,taj fazon maloprije isfuro
exampLe_ je napisao/la:
E moj araone,taj fazon maloprije isfuro:D
Priznaj da sam te sjebo , priznaj !

<3
Koje gluposti ...
ima javaskripti za sta god hoces i za sta god zelis
primjer

Eto sad popuarno mjenjat status.

Edit : kol'ko placas
_Edy_ je napisao/la:
Koje gluposti ...
ima javaskripti za sta god hoces i za sta god zelis
primjer

Eto sad popuarno mjenjat status.

Edit : kol'ko placas
Ajd pošalji bratu koju na pm <3
ash je napisao/la:
sto mi na ku**c idu hakercici...
Stavi $_POST umjesto $_GET da ne mogu
http://bit.ly/info/bPS8hx

Owno sam vas samo tako haha i to s obicnim linkom =D

Barca Forever !

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.